Alexandra Ekdal

Alla inlägg under augusti 2011

Av Alexandra Ekdal - 14 augusti 2011 20:07

Jävla dagen på jobbet EVER... Asså Tiden stod ju för fan stilla.. Trodde jag seriöst skulle dööö..... Så det har inte hänt så mycket på jobbet idag.. Sjukt jävla tråkigt...


Igår va ju Heini, Andreas och Marucs här, vilket va mycket trevligt :)
Måste ju erkänna att jag va sjukt nervös på jobbet innan jag kom hem, för jag menar, man kan ju vara vem som helst över internet speciellt när man aldrig har träffats förrut..
Men det va ju väldans trevliga människor som va här =)

Visst de va lite pinsamt i början, för jag hade ju aldrig prata med dom någonsin.. Det är ju Bobby, Andreas och Marcus som har pratat typ länge..


Men iaf.. Vi bjöd på mat, baconlindad fläskfilé med ädelost och klyftpotatis, granatäpple och bea-sås..

Till efterrätt blev det chokladpannacotta med hallonsås :)
Det va mycket uppskattat, och då är det sååå mycket roligare att laga mat :)


Efter maten så spelade vi kubb jag och Heini vann med 2 - 1 mot grabbarna ;) Men dom sa att dom vann, men det gjorde dom inte ;)

Vi skulle bara visa vilka som ägde mest ;)

Sen satt vi och spela kort en bra stund :)

Sen blev det natt och då va det dags för dom att åka till hotellet..
Och jag skulle nana för att jag skulle upp och jobba idag :( Lite tråkigt..
Men nästa gång får la vi komma upp till er :) Får la se till att passa in så både jag och Heini är lediga..


Nu sitter vi och kollar på Sagan Om Ringen - den förlängda versionen. Men jag ska sova hyfsat tidigt trotts att jag har lite sovmorgon i morgon.. Men jag behöver verkligen sova ut efter denna helgen.. Ska jobba 2 dagar till .. Sen e jag ledig 1, jobbar 1 ledig 2.. Så jäkla gött :)


Nu ska jag dra mig :)

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 13 augusti 2011 18:49

Hej hopp allihopa!! Nu har vi ätit och Heini, Andreas & Marcus är och checkar in på hotellet.. Så vi ska hänta dom om en stund..Denna dagen började bättre än väntat, klockan 02.39 ringde polisen och sa att dom hade hittat min bil!!!!!!! Chockad som jag va så tog det en liten stund innan jag fattade och sen kunde jag inte somna med en gång och så upp klockan 5 :( men jag överlevde en dag på jobbet med sjukt massa samtal kors och tvärs.. Det va 2 st 17 åringar till på köpet.. Jävla mongo as!!!! Tur att polisen fick tag på dom iaf.. Må ni brinna i helvete!!! SNORUNGAR!! Och när polisen ringde i natt sa hon att vi borde ringa en bärgare, och dlm jag fattade de på henne så gick inte bilen att köra så jag föreställde mig det värst, den e total kvaddad.. Men så åkte bo bys mammas kompis dit och det va inte en skråma på den.. Det dom hade gjort va ju att tjuvkoppla den så dom har ju slått sönder panelen, förmodligen sparkat sönder växellådan, för på saab måste man lägga i backen för att få ut nycklen.. Bobby tyckte att motorn lät konstigt och dom har dragit sönder elen :( så vi får se vad försäkringsbolaget säger på måndag eller rättare sagt va verkstaden som vi ska lämna in den på vad dom säger... Visst jag ville ha en ny bil men jag vill fan inte stressköpa en bil.. Så vi får la se. Men det löser sig nog hoppas jag.. Ja har ju bobbys bil så länge..Sjukt sugen på att sätta på ett O.T.H avsnitt men bobby åkte precis och hämta dom så dom kommer nog snart.. Vilket inte är så lönt då.. Med tanke på att det är väldigt lätt att fastna.. Jag gör det iaf :) ne nu ska jag dra mig.. Får la se om det kommer nått mer inlägg idag eller om det blir i morgon.. Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 12 augusti 2011 21:01

dag.....

Idag har det inte varit en bra dag. Den har varit för jävligt helt enkelt..

Gick upp kvart över fem, gjorde mig i ordning.. Gick ut låste dörren, kolla bort på parkeringen, kollar på dörren igen.. När det kopplade att bilen är borta.. Så tänkte jag att jag kanske har varit så yr att jag har parkerat nån annan stans. Men nej.. Det är nån jävla mongolid jävla piss människa som har snott min bil..
JÄVLA RÖVHÅL säger jag bara..


Så går in och väcker Bobby så han fick köra mig till jobbet efter att jag gjort en anmälan..

Det jag inte förstår är att man tar en gammal skrutt.. Som går lite sisådär.. Det fanns liksom inga pengar att hämta, den e ju inte värd vidare mycket.. Men aja.. E man idiot så är man..
Men jag tycker det att har man inte råd att köpa en bil DÅ SKA MAN FAN INTE HA NÅGON HELLER =O Jävla pissmongo...........


Men jag har fortfarande inte fattat att min bil e borta :( Saknar min lilla blå.. Det va inte så jag ville bli av med den :(

Men detta året har ju gått åt helvete, så varför ska det inte fortsätta??


MEN HÅLL GÄRNA UTKIK EFTER DEN.. DET ÄR EN :

LJUSBLÅ SAAB 900 CC (COMBICUPE)

REGNR: GKE 243

4 DÖRRARS, INGEN ANTENN, 2 OLIKA FÄLGAR..

SNÄLLA SER NI NÅTT SÅ RING POLISEN..

DEN KAN FINNAS I HALLAND, SKÅNE, BOHUSLÄN, VÄSTRA GÖTALAND.. FULL TANK OCH OM DOM HAR KÖRT SÅ HAR DOM KOMMIT CA 40 MIL..


Jobbet har gått hyfsat fort idag iaf.. Och jag fick bytat tid med underbara Carro som e så snäll och jobbar sent åt mig i morgon.. Så nu hinner jag förhoppningsvis hinner jag hem innan Andreas, Heini och Marcus kommer..
Efterrätten står redan i kylen och ska stelna.. Va det blir får ni se på söndag :)
Nu ska jag hämta en glass..

Tror inte jag hinner blogga i morgon.. Om jag inte slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig..


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 11 augusti 2011 21:33

Nu va det slut på säsong 4 av One Tree Hill :(

Men jag har fortfarande 3 säsonger kvar, tyvärr e ju inte Lucas Scott med i sista, så vi får la se hur intressant det blir..


Men nu ska jag göra mig klar för sängen så jag orkar upp klockan 5 i morgon..
Lite tårögd blev man allt i slutet :( Jajaj ;) Som sagt 3 säsonger kvar *Mumma* Sen är det bara till att börja beta av nästa serie och det får nog bli Gossip Girl ;) Tror jag närmare bestämt ^^,


Puss & Kram

Sweet dreams <3

Av Alexandra Ekdal - 11 augusti 2011 18:54

Piss, röv bajs huvud.. Fan va jag inte vil vara förkyld, det hela började med att jag vaknade med världens rödaste svullnaste öga.. Som det brukar göra.. Inte ofta men det händer.. Sen på vägen till jobbet så nyser jag nog minst 15 ggr.. Vilket e hemskt när man kör bil.. Men jag överlevde :)

Så när jag kom till jobbet så nyser jag kanske 200 ggr på hela dagen, vilket är jävligt jobbigt.. Så jag har i princip nyst hela jävla dagen.. Det suger som fan..
Speciellt när vi ska ha folk här i helgen..

Plus att jag ska jobba 5 dagar till.. Så vi får la se hur fan man mår i slutet av detta arbetspasset..


Det som e värst när jag e förkyld är att jag e sååå jävla mycket känsligare än i vanliga fall. Plus att jag sitter och kollar på One Tree Hill vilket gör saken  ännu värre..


Snart e det dags att göra lite middag. Va bara tvungen och se om idioten (Dan Scott) Överlevde eller om han dog. så nu skulle jag kunna laga mat.. För mongot överlevde..
Och min näsa dör snart :(

Ne dags att dra.. Hörs senare :)

Av Alexandra Ekdal - 10 augusti 2011 21:05

E så grymt sugen på glass, så det blir nog lite chokladglass efter detta inlägget :)
Ikväll har vi varit hos Bobbys föräldrar och lämnat en folkracebil som Bobby fick i Tomelilla.. Så fikade vi och kollade på filmen från T-lilla.. Sen åkte vi hem.. Fick 1/4 av en vattenmelon oxå =)


Men nu e vi hemma och kollar på American Pie The Wedding.. Dom filmerna är så jävla bra.. Den bästa är ju lätt Beta House :)


Kollade den sista kvarten på "Min pinsama kropp". Jag vet nu tänker ni "Here we go again"

Men seriöst, när man ser ut så som dom gör så borde man väl börja tänka? Eller? Eller tycker dom att dom e snygga när dom väger 130 kilo? Och dom har ont i knän, hälar och höfter? Börjar man inte tänka då? Jag som tycker jag e stor ska ju inte ens jämföra mig med dom.. För då e jag typ smal.
Men jag försöker gör nått åt saken iaf.. Kanske inte just idag, men annars :)

Känner mig inte så värst peppad till att jobba i morgon med tanke på vad som händer i lilla Ullared.. Jag har liksom ingen lust att bli skjuten eller bombad på jobbet :(


Jaja. nu ska jag äta lite glass.

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 10 augusti 2011 15:00

Jag vet att det är ett tag kvar tills jag fyller år typ 1 månad och 11 dagar ;)

Men detta önskar jag mig näe jag fyller år :)


1. En tassimo maskin

2. Wii Fit plus (eller va det heter)

3. Criminal Minds alla säsonger


Fan nu har jag glömt av hälften ><

Det va mer, men det kommer jag inte ihåg nu bara för det :(


Läst på aftonbladet med att det händer massa skumma gejer i ullared, känner mig inte riktigt helt hundra på att åka till jobbet i morgon när det springer runt massa skumma gubbar, garanterat med gevär, och förmodligen råna nått ställe.. Jag menar vem fan vill ställa sig i vägen för nått sånt?? inte jag, och jag vill fan inte bli skjuten på jobbet..


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13447896.ab


här kan ni gå in och läsa själva..


Slappis i soffan e gör gott :)
Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 10 augusti 2011 13:15

Tjenixen..
Sista lediga dagen tillbringas i soffan framför One Tree Hill bara för att jag va så duktig och städade av hela lägenheten igår kväll när vi kom hem från high chaparral :)

Vilket va väldigt mysigt :) Vi såg en western show, indian show och en mexikans show :) Riktigt coolt är det faktiskt :)

Så här kommer MASSA bilder..


                                                   

Sjukt mysigt är det iaf :) och god mat åt vi oxå :) Billigt, 65 kronor för buffe inkl. dricka.. Så äta och dricka hur mycket man vill för 65 kronor då ska man nog inte gnälla ;)


Och som sagt, när jag kom hem så fick jag fnatt och började städa.. Så nu ska jag bara vika tvätt.. Men det tar ju inte allt för lång tid ;)


Mer One tree hill..
Puss & kram

Ovido - Quiz & Flashcards