Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av Alexandra Ekdal - 22 augusti 2011 20:56

Idag har det varit en blåsig sommardag.. Men den har varit mysig :)

Dagen började med att gå upp och göra klart dom små, och skicka dom till dagis och skolan :) Sen så gjorde jag mig klar och åkte ner till Halmstad för att fixa håret, hos världens bästa frisör Matilda :)

Blev så grymt nöjd, så det är helt sjukt =)


Sen på eftermiddagen kom Carro förbi och sa att hon va sugen på glass, så väntade på att jag kunde hämta Wilma och Kevin så åkte vi till Tre Toppar och käkade glass. Sen gick vi ner till havet och tog massa kort, sen åkte vi hem till oss och gick till lekplatsen och tog massa kort där, bland annat bilden ovan :)

Men här kommer inte ens 1 tiondel av de bilderna vi tog :D


                 


Och så har jag kommit på att jag inte vet hur jag ska överleva resen av veckan med tanke på att jag nästan har kollat klart på hela säsong 6 av One Tree Hill, har 7 avsnitt kvar.. Och i morgon vet jag inte va jag ska göra för Frida har blivit sjuk :( Jag som verkligen ville träffa henne.. Vi har nog bannimej inte träffats sen hon tog studenten och det är länge sen.. Och då va det bara en snabbis med :(


Ne nu ska jag fortsätta nörda One Tree Hill i min ensamhet.. Dom små sover och det ska iofs jag med göra snart för jag e trött..


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 22 augusti 2011 07:42

Nu e vi uppe och är färdiga för dagis/skolan och halmstad ;) stressade som fan för att mammas klocka går typ 5 minuter för fort.. Så när jag kollade på klockan va den tjugo i åtta och när jag e klar så kollade jag på mobilen så då va den tjugo i åtta.. Suck nu måste jag dra..

Ovido - Quiz & Flashcards