Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Alexandra Ekdal - 17 augusti 2011 20:34

= Popcorn, ananasjuice och One Tree Hill..

Vete fan när Bobby har tänkt dyka hem men när det är folkraceåkare som ska komma så kan det ta flera timmar innan dom har tjötat färdigt :)


Och jag måste bara säga det här.

Men James Lucas Scott är nog den absolut SÖTASTE ungen som finns, visst han som spelar honom är säkert inte alls så söt i verkligenheten, men får jag en son någongång i livet så kan man ju alltid hoppas att han blir lika söt som Jamie :)
Började stor gråta när han ramlade i poolen och höll på att drunkna :(

Stackars liten :(

OCh äckliga jävla Daniel L. Scott är ute ur fängelset för att ha dödat sin bror ... Så nu kommer jag sitta och vara arg så fort jag ser honom..

Och Brooke Davis har sin klädkollektion Clothes Over Bro's och hon avskedade precis sin mamma.. Vilket va bra, tycker jag. men nu vet man inte riktigt hur det kommer gå för hennes företag..


Denna serien börjar bli kaos.. But i still Love it..

Nu är detta avsnittet slut. Så nu ska jag fixa popcorn :D

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 17 augusti 2011 14:08

Färdig med städningen, men det ser fortfarande smutsigt ut.. Blää.. Men men sånt e livet när det inte blev som det skulle..

Fått dammsugat upp allt jävla gräs och all minljoner döda mygg som dog i helgen.. Så nu är det borta, tvätten är så gott som färdig, sista maskinen går nu.. Har lakan kvar men har ingen stans att hänga de så de får vänta tills det finns plats :)

Snart kommer ellen och då ska vi gå ut och gå med hundarna och sen ska jag bara till affären och köpa mjölk, för jag tvivlar på att det räcker, det vi har, sen ska jag kolla på O.T.H och bara götta mig i soffan medans bobby är i Getås och fixar med nån bil..


Ne nu måste jag dra..

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 17 augusti 2011 11:04

Det går inte så där jättebra, fastnade framför One Tree Hill.. Helt sjukt. Håller på att tvätta iaf :) Men jag borde  göra massa annat, typ ställa in disken, diska, damma, dammsuga..
Gah, det är ju sååååå tråkigt att städa :( Ska byta lakan oxå.. Inte så skoj det heller.

Men det ska bli gött när det är gjort..


Försöker mig på att skaffa spotify premium oxå, men måste bara veta hur fan det funkar med betalningen.. Hade varit bra om det dras den 25 varje månad så man slipper tänka på att ha pengar på kortet hela tiden..


Men nu ska jag gå och tömma tvättmaskinen igen :P
Snart e la tree hill skivan slut med, så då får man väl ta och städa...


Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards