Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 29 augusti 2012

Av Alexandra Ekdal - 29 augusti 2012 21:59

Ligger i soffan och är heeeelt död! Tröttare får man nog banimej leta efter! Helt sjukt dött på jobbet idag men klart tiden gick fort i kassan. Alltid kul med kassan :)
Ligger och myser med finaste Stina med <3 älskade lilla knas hund :)
Imorgon kör vi samma visa som idag. Fast jag ska hem till mitt <3 som jag börjar sakna lite faktiskt ^^,
På fredag ska jag köpa nya skor så jag slipper gå i mina trasig converse från Marocko, eller mina jobbskor som inte är lika snygga som bekväma..
Nu ska jag bara vänta på att mamma kommer hem sen ska jag fan sova!
Puss & kram <3

Av Alexandra Ekdal - 29 augusti 2012 09:39

Barnen i skolan, Stina har fått en långpromenad och jag har ätit frukost :) så nu sitter jag och kollar på biggest looser innan jag ska till jobbet :)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 29 augusti 2012 07:30

God morgon världen! Gaah jag måste vara världens snällaste storasyster. Jag börjar inte innan 11 och hade kunna gå upp vid nio. Men istället ringde klockan 06.45 ><' för att jag skulle kunna snooza! Och det är behövligt, hade lilla Stina vid fötterna med :) Vid 5 över 7 hörde jag att Wilmas dörr öppnades och ner kom lilla sessan. Sen skulle jag upp och väcka Kevin men då va han redan vaken :) så ner och fixa frukost till lill-prinsen. Och nu ligger jag i soffan och bara slappar tills barn 2 ska ha frukost och fixas inför skolan. Och samma visa blir det väl i morgon för utom att jag kommer gå och lägga mig tidigare än halv 12 ><
hörs väl senare! Puss

Ovido - Quiz & Flashcards