Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 2 augusti 2012

Av Alexandra Ekdal - 2 augusti 2012 20:36

Det har vi varit ett tag.. Och tält och allt e färdigt. Så nu väntar vi på lite korv i bröd sen blir de en sväng i depån. Sen blir de säkerligen natten:))
Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 2 augusti 2012 14:06

Hhahhaha.. Jaha, då har vi varit i en by i skåne utan namn?? Kul är det ;) vi skulle ta en väg som hade väldigt fin natur och hamnar i en by med kullerstensgator och återvändsgrändar! Tror vi kan vara i Klippan vet inte helt 100 dock xD jaja vi får se när vi kommer fram ;)) hahahahha kul kul! Ska bli kul att se när man kommer fram om vi kommer fram ;))
Puss

Av Alexandra Ekdal - 2 augusti 2012 11:59

Nu e vi på hallandsåsen och jag e så uttråkad så jag snart går i bitar!!
Suck!

Av Alexandra Ekdal - 2 augusti 2012 09:38

Halloj!! Läget? Här är allt bra.. Sitter och väntar på svergies segaste personer just nu.. Vi ska ju till tomelilla idag. Så sitter i hallen med hälften(?) av all vår packning och väntar. Jag tycker jag e seg men dessa två söår fan världas rekord!! Och jag som typ "stressa" in i duschen och göra mig iordning! Suck.. Jaja, hoppas på bra väder i helgen så jävla tråkigt om de regnar :/ ska ju trots allt tälta och vara ute 90% av tiden.. Men de ska nog gå bra;) har ju med mig lite go dricka m.m ;))
01.19 kom bobby och la sig igår och så klart lyckas väcka mig, men somnade ganska snabbt ändå ;) sen upp och göra klart bilen idag på morgonen..
Får la se hur länge jag behöver sitta här och mögla.. Skulle kunna vika tvätt och plocka in disken!? Japp så får de bli..
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards