Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 24 augusti 2012

Av Alexandra Ekdal - 24 augusti 2012 22:30

Nu ligger jag i sängen efter en mycket trevlig kväll med Sara :)) det är alltid lika kul att ses, för tro mig, det blir inte ofta! Vilket e lite synd :/ Men men :) vi fick scannat 69 bilder på typ 3 och en halv timme.. Helt sjukt. Satt och kolla på bilder från London och nu är det väl lite bestämt att vi tar en weekend till London nästa år :) saknar det faktiskt :)
Nu blir det film en stund innan jag ska sova. Folkrace imorgon :)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 24 augusti 2012 16:01

Är snart gjorda. 1 timme kvar sen slutar jag och tar helg! Har en micro-paus nu på 5 min. Gott. Det som dock inte är lika skönt är att jag har en muskel som går upp över skulderbladet och på väg upp i nacken som domnar till och från. Inte skönt!
Nu ska jag strax tillbaka. Puss på er <3

Av Alexandra Ekdal - 24 augusti 2012 14:31

Gött med rast :) nu e det bara 2 och en halv timme lvar tills jag tar helg och det ska bli såååååååå gött! Som sagt börjar helgen med besök från sara, fortsätter lördagen med folkrace på Anneberg och avslutar lördagen med ev bio eller hyra film från hemmakväll :D söndagen blir det STORSTÄDNING i HELA lägenheten. Det ska dammas, diskas, tvättas, dammsugas, tvätta golv, bädda rent och eventuellt tvätta fönstrena, beroende på väder och vind! Så jag har att göra ;)

Nu måste jag snart dra tillbaka :)
Puss så länge <3

Av Alexandra Ekdal - 24 augusti 2012 07:37

God morgon! Det har det nästan varit. För när min klocka ringde (6.45) så kände jag mig dels ganska utvilad och sen upptäckte jag att B hade försovit sig ^^, han börjar 6.30 och har knappt en km till jobbet så de e nog rätt lugnt ;)

Idag är det jobbdag 7/7 för min del. Och det känns kan jag lova! Och idag blir det kassan mellan 11-17. Det e kul :D
I eftermiddag kommer Sara hem till mig :)) ska bli trevligt, alldeles för länge sen nu!

Hörs sen :) puss

Ovido - Quiz & Flashcards