Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 27 augusti 2012

Av Alexandra Ekdal - 27 augusti 2012 21:28

Hejhej. Hoppas ni haft en bra dag. Dagen har gått så sjukt fort. Jag har varit i butiken hela dagen och det hände inte så mycket. Sen kassan och jag kan inte fatta att 2 timmar kan gå så jäkla fort. Men det gjorde det. Sen bara hem och när jag kom hem fick jag mig en liten suprice!


Kommer hem går igenom posten. Och där ligger ett kuvert adresserat till mig. Och jag känner såååå väl igen handstilen. Det tog inte många sekunder innan kuvertet är upprivet och jag börjar läsa kortet. Då är det bästis på andra sidan jorden som har skickat ett grattis kort till mig! Min älskade vän som jag saknar sååå himla mycket! När jag läste kortet så tårade sig ögonen. Och det gör dom nu med. Jössös, tänk att det är ett halv år sen vi lämnade våran Linda på flygplatsen i Göteborg där hon började sin resa till Nya Zeeland.. Och nu är det ett halv år kvar tills hon kommer hem.. Gud va jag längtar! Och Linda om du läser detta så ska du veta att jag saknar dig så grymt mycket. Våra promenader, våra pratstunder. Allt..

 

Våra tjejkväller går ju inte att beskriva i ord!
Nu ska jag fixa lite annat.
Puss på er <3

Av Alexandra Ekdal - 27 augusti 2012 09:47

Igår såg vi The hunger games / Hungerspelen. Den va inte så bra som alla säger att den är men det är helt klart sevärd! Så se den. Här kommer handlingen:
Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem!

Katniss Everdeen är fjorton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt tolv är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen...

Spänning, action, lite kärlek och pyttelite sorg. Men som sagt den e sevärd. Så se den :)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 27 augusti 2012 08:58

God morgon! Hoppas alla har sovit gott :) för det har jag, dock vaknade jag av en dov huvudvärk men det har jag gjort i 3 dagar nu. Så ska snart gå upp och ta ipren. Idag är de jobb 11-20 :/ kommer jobba 11-20 tre ggr i veckan i 2 veckor :( det är inte kul. Men men , det är ju bara på veckodagarna.. Denna veckan kommer nog gå rätt fort. Imorgon kanske mamma kommer upp till gekås och ska handla och sen åker vi hem och jag ut till garaget så fort som möljigt, för imorgon måste jag få målat. För nästa vecka är det tävling i Skene. Dock ska jag köra med dom stora gubbarna och det är liiiite nervöst. Den banan går ju inte direkt sakta heller >.< jaja får se de som träning ;) kanske borde anmäla mog oxå ;) så man ite glömmer det.

Och på lördag är det kräftskiva (tror jag) har inte hört att det är helt klart men skulle tippa på det. Funderar på vad man ska ha med mer än kräftor och räkor?! B tyckte nån paj. Nä får se får forska lite i detta :)
Nu måste jag gå upp :)
Hörs senare :) puss

Ovido - Quiz & Flashcards