Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 21 augusti 2012

Av Alexandra Ekdal - 21 augusti 2012 21:52

God kväll :) dåligt med uppdatering här :) men kan inte göra 10000 saker samtidigt. Men iallafall.. Igår fyllde största lillasyster 20, gu va gammal hon är ;) hahah :)
Dagen började jobb mellan 7-16 sen åkte jag hem till mammsen så tog vi en promenad med lilla Stina :) sen åkte vi till coop och sen blev de onyttig kvällsmat på donken sen åkte vi hem. Bytte om och åkte till garaget. Det blev en del gjort men inte överdrivet.. Fick svetsat där tanklocket satt och svetsat bågen.. Det va väl va vi fick gjort i stora drag. Ska ner på tisdag igen och då ska den va så gott som klar för målning måndagen efter! Men det ger sig väl.

Idag har jag bara jobbat hela dagen, 11-20. Så det va gott att komma hem i tid. Ska snart gå och nana så fort B har duschat klart :) det suger lite med bara ett badrum! Men aja.. När vi köper hur SKA det finnas minst 2 toaletter, räcker med 1 dusch/badkar bara det finns två toaletter!

Jobbar 11-20 imorgon med :( det är litd tråkigt för man får inte gjort mycket hemma :/ och detta va jobbdag 4/7 .. Så onsdag-fredag kvar. Sen lördag blir det folkrace och bio med finaste älsklingen! Måste unna oss nånting nångång. Det va länge sen vi gjorde nått själva :) så nu är det dax :)
Och fredag kommer troligen sara hit och hälsar på :) Ska bli trevligt har inte träffat henne på jättelänge :) blir lätt så när det är 6 mil emellan :/ men det spelar ingenroll för när vi väl träffas så är det som man träffades dagen innan :))
Söndag blir slappdag hemma!

Nu ska jag kolla klart på Suburgatory :)
Puss & kram
Dröm sött <3

Ovido - Quiz & Flashcards