Alexandra Ekdal

Alla inlägg under oktober 2011

Av Alexandra Ekdal - 17 oktober 2011 21:42

Innan jag går och lägger mig så har jag en fråga..


NÅGON SOM HAR TIPS PÅ LITE ROLIGA APPAR TILL IPHONE???? Helst gratis..

Snällllla??

Ne snart blir det sängen.. Längtar tills bloggplatsen har fixat en app så man kan blogga från mobilen.. Slippa gå in via safari varje jäkla gång vilket tar 300 år ><

Får nog även gå till vårat bageri i morgon och köpa nån go fika i med att pappa och farmor kommer i morgon.. Eller så får dom bullar lite kakor och chokladmoussen jag ska göra i morgon.. Som e LCHF anpassad ;)


Ne nu blir det borsta tänderna och sen gå och lägga miiig ^^,

Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 17 oktober 2011 21:06

Blir galen på alla miljoner bloggar.. Helt sjukt..

Ska fixa en blogg till Attans Racing , meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen jag vet inte hur fan jag ska göra, vill ha en blogg som är lätt att fixa design på, för allt HTLM / ML texter e jag inget vidare haj på.. det blir bara fel..
Men jag orkar inte ta det nu..


Sitter och kollar på 2½ men, vilket jag inte alls tycker är lika bra nu.. Fryser fortfarande om fötterna..

Ne om man skulle ta och se om man hittar nått skoj på iphonen och pilla med för datan e inte rolig längre :/


Ska snart sova med.. Är sjukt trött idag.  Inte van vid att jobba måndagar... Man blir lite bortskämd med att vara ledig varje måndag ;)
I morgon ska jag och Ellen simma.. Och till middag ska jag pröva att göra kokos pannkakor till mig och vanliga till Bobby =)


Neee natti natti. Pusselipuss <3

Av Alexandra Ekdal - 17 oktober 2011 19:37

Tjosan..

Sitter i soffan och fryser som faan.. Inte alls gött.. Sitter och kollar på Jennifer's Body med Megan Fox och Amanda Seyfried, hittills är den rätt bra, men lite halv knepig. Men aja.. Det är nog första filmen med Seyfried som jag e lite halv tveksam till xD Men den är ju absolut inte dålig för det.. Megan Fox ser för jävligt ut i denna filmen.. Möööö sex också xD Man skulle kunna tro att jag har valt filmen, men det är faktiskt Bobby, annar brukar jag alltid lyckas välja sånna filmer xD


Idag har jag jobbat hela dan, dagen har gått sjukligt fort. Knappt så man har hunnit tänka faktiskt.. Varit på YP hela dagen. Fyllt på och städat. Första gången och som sagt tiden har gått sjukt fort.
Fick lite panik när jag skulle köra hem, för min tank lampa har lyst i typ 2 dagar nu xD Så nu fick den bensin så nu är den glad igen :)


Sen gick jag och Ellen på en lite promenad med Pripps =)

Efter det blev det till att laga middag, korvstroganoff och makaroner. Sen hamnade jag i soffan. Och nu ORKAR jag verkligen inte göra mer.. Funderar på att hämta mitt täcke för jag fryser..


Och förresten så ska vi fixa en blogg till Attans Racing istället för att ha Hemsidan, för där händer inte så vidare mycket så tyckte det verkar lättare att ha en blogg som alla kan använda.. Så får vi se vad som händer sen.. Men måste se när jag har tid att fixa det..


Nu ska jag dra mig. Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 16 oktober 2011 21:14

Ja ni som inte vill behöver inte läsa. Men jag har lite funderingar.. SÅ det kanske inte ska stå gnäll heller.. Men det är en sak jag har funderat länge på.. Och jag vet faktiskt inte va jag har kommit fram till egentligen.


Men asså , det här med gastric bypass (magsäcks förminskning) är det typ "populärt" att göra det eller? Eller e det bara den lätta vägen att gå ner? Jag förstår att vissa gör det. Men borde man inte försöka göra ALLT man kan för att gå ner i vikt och om ingenting funkar så kan man göra en sån operation? Tycker allt och alla göra sånna operationer. Jag har lyckats gå ner 8 kilo sen i maj, bara på att ändra kost och rör mig mer.. Nu ska jag inte vara sånn, men asså onödigt att göra en sån operation om man inte ändrar livsstilen i sig.

Som sagt, jag ska inte vara sån. Men det känns som det är en trend som sprider sig och bara för en gör det måste resten göra det oxå..

Jaja..

Nu ska jag fortsätta frysa i soffan och kika runt och se om man hittar nått skoj..


BTW, jag vill ha mer bloggar att läs :D Så vill ni byta länkar så skriv i gästboken eller släng in en kommentar. Och anser jag att din blogg e intressan och nått att ha får du en länk här ;)


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 16 oktober 2011 20:22

Håller på att uppdatera  min iphone, fick lite panik när jag såg att ALLA min appar va borta.. men sen rotade jag lite på Itunes och då hittade jag alla.. Sjukt glad blev jag =D

Idag har jag jobbat hela dagen.. Ska jobba i morgon med innan jag e ledig. Hoppas morgon dagen går fort, för det har hela denna helgen gjort..

Tisdag kommer pappi och farmor hit. Onsdag - fredag blir det jobb. Fredag åker jag ner till varberg och ska göra smörgåstårta till min morbror som fyller 30 på lördag ;) Ska göra 4 stycken så jag och Janet ska åka och handla och lägga emellan tårtorna på fredag så dom gottar till sig till fredag. Och på lördag blir det garnering, kalas och sen till älvsered och sen jobbar söndag.


Sitter och kollar på Sommarspelen as kul är det xD Sitter och as garvar..hahah..


Ne nu ska jag dra mig. Köss

Av Alexandra Ekdal - 14 oktober 2011 20:00

Hej bloggen.. Känns lite som long time no see :P Men det va ju inte så hemskt länge sen egentligen ;)

Nu har vi precis kollat klart på Armageddon och det spelar verkligen ingen roll hur många gånger man ser den filmen för när Harry (Willis) ska ta farväl av sin dotter så rinner tårarna värre än någonsin.. Som sagt, lipar lika mycket varje gång jag ser den. Usch den e hemsk.. Tycker inte om sånt. Tänk om det hade varit ens egna far som skulle göra nått sånt. ne det skulle jag ALDRIG gå med på!! Så pappa om du läser här så är du förbjuden till att göra nått sånt!! Bara så du vet ^^,


Igår hade jag fullt upp hela dagen.. Vaknade först vid 9 tyckte det va för tidigt så jag somnade om ganska snabbt och vaknade sen vid 10 igen. Då tyckte jag det va okej. Så låg i sängen en stund till.. Sen upp och käka frukost och sedan åkte jag ner till Varberg där jag skulle hjälpa morfar. Inte för att det blev så mycket gjort men aja.. Sen åkte jag in till systemet, hajen, blomsterlandet, sen hem till familjen. Passade Wilma bus unge tills mamma kom hem =)) Sen vid 19 tiden åkte jag och morfar och planterade på mormors grav. Vilket kändes jäkligt fel för det va kålsvart och det va någonting i kyrkan med. Så det känndes väldigt fel. Men fint blev det =)
Sen åkte jag hem och diskade, lagade mat och åt mat vid 9 igår kväll.. Inte vidare bra, men aja..


Idag har jag jobbat hela dagen. Hamnade på sönneräng, vilket jag hoppas kommer dröja ett bra tag till innan man ska åka dit.. Visst tiden gick fort, men ändå.. Massa dånande ljud hela tiden.. Nja, det va inget för mig.. Och förstår nu varför det vi galgar kallas lättkonfektion.. För jackor och dylikt är då fan inte  lätt att galga, eller lätt är det men tungt som satan..

Så när jag kom hem satte jag igång armageddon och la mig i soffan.. Har lagat mat ikväll bara annars har jag inte och tänker inte göra något mer idag.. Kollar på nån film från länge sen..

Vet inte riktigt va den heter men aja..


I morgon e det jobba 11-20 som gäller.. Söndag 7-16 kommer vara lagom mör på söndag kväll om vi ska fortsätta slå rekord >< Fasar redan för det.. Men va ska man göra, ska ju vara glad så länge man har jobb..


Ne nu ska jag ta och krypa ner i soffan, kanske hämta lite mörkapelsin choklad. Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 12 oktober 2011 21:44

Hejsan hoppsan..

Hur e det med alla? Sitter i soffan och gäspar ikapp med grey's anatomy.. En serie man bara kan älska..

Idag har jag jobbat heela dagen lång.. Från 11-20 segt, för det gjorde jag igår med, men va ska man göra åt saken? Det är en bra fråga..
Nu är jag iallafall hemma och , har varit det i drygt en timme..

Kollar så klart på Grey's helt underbar serie, dock va det väldigt rörigt i början. Men jaja.. NU e man med på noterna..


I morgon e jag ledig så då ska jag ner till Varberg en snabb vända.. Hjälpa morfar. sen handla.. Tänker inte vara där för länge.. För jag ska hem och greja.. Har massa att fixa här hemma och jag e inte ledig innan jag tisdag och då kommer farmor och pappa..

Jobba hela långa helgen,  sent på lördag så söndag lär jag va helt död och lite till.. Ska vi fortsätta slå rekord varje lördag så blir inte det lätt :(


Okej snart börjar jag lipa.. Jävla Grey's.. Åhhh...

Hörs i morgon =) Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 10 oktober 2011 20:44

Ne nu skiter jag i detta, stänger av och lägger mig i soffan och kollar på tv och dricker isvatten istället ;) Nyttig som jag e :P


I morgon blir det jobb HELA dagen, samma på onsdag.. Sen får man ju inte missa Desperate Housewives imorgon och Grey's Anatomy på onsdag ;)
Satt och kollade lite på CDON och jag blir helt sjuk av att sitta och kolla där.. Vill ha grey's, DH, glee, Criminal Minds, How I Meet Your Mother.. Meeen, det får vänta.. Får betala bilen först och kanske nån resa ;)

Puss & Kram sov gott =)

Ovido - Quiz & Flashcards