Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2011

Av Alexandra Ekdal - 8 februari 2011 20:33

<!-- begin BloggToppLista code -->
<a href="http://www.bloggtopplista.com/index.php?page=in&id=1100" title="bloggar">
<img src="http://www.bloggtopplista.com/index.php?page=button&id=1100" border="0" alt="bloggar" />
</a>
<!-- end BloggToppLista code -->

Av Alexandra Ekdal - 8 februari 2011 19:41

Hahahahah hela familjen som är hemma sitter och nödar Angry Birds xD hahaha...

Hittade inte så mkt kul på gekås.. bara några filmer och ett par mysis byxor =)

Och ett par skor:


Jag ÄLSKAR turkost och limegrönt nu :D Vet inte varför men jag har bara fått för mig det ;) Så snart kommer la hela våran lägenhet, eller iaf vardagsrummet kommer vara turkost och limegrönt ;) Thihi =D


Ne nu ska jag kolla på bygglov. 

Hej på er :D 

Av Alexandra Ekdal - 8 februari 2011 11:40

Ja jag älskar solen, och den får jättegärna vara framme men det är ganska jobbigt att kolla på tv när solen lyser rätt in i vardagsrummet.. Bara längtar tills snön är borta och jag har fått köpt solstolar så kan jag sitta ute hela förmiddagen och bara götta sig :D


Sitter och kollar på Desperate Housewives nu.. Sen blir det nog en film och sen kommer mamma och hämtar mig. Då blir det gekås och skoboo =)


I morgon ska jag träffa den underbara Frida som jag inte har sett på mega länge:)


Hej så länge :)

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2011 21:52

Ne nu blir det sängen.. I morgon kommer mammsen och hämtar mig :) Så ska vi till Ullared och jag ska köpa nya skor. Fan bara att gå ut och det är fuktigt så blir mina skor pisseblöta. Inte alls kul..


Tv cpar som aldrig förr så nu skiter jag i detta och går och lägger mig..

Så god natt på er alla och sov så gott ^^,

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2011 15:28

Här är lite bilder från helgen =)

       

  

Söta underbara Jonna :D



Det kommer kanske mer inlägg sen =)

Ska sätta på en film nu, har kollat på Full Frys nu i 1½ timme. Får räcka för idag :)

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2011 12:40

Idag har jag fått gjort en hel del och är väldiiiigt stolt över mig själv :) Börjat använda wii fit igen, inte för att jag kör på lika hårt som jag gjorde före operationen men börja lite mjukt så kan man öka sen.. Sen dammsuga jag hela lägenheten. Så nu e här hyffsat snygg när mammis och dom kommer i morgon =) Och tvätten är i maskinen, fyllde en hel maskin med bara sockar och underkläder >< helt sjukt.. Nu ska jag snart slänga skräp, plocka in disken sen ska jag nog kolla på film och ta det lugnt.. ska ju inte anstränga mig egentligen.. :/ Men orka sitta still hela dagarna..


Kommer lägga upp lite bilder på saker jag har pyslat ihop =) Tjing så länge..

Av Alexandra Ekdal - 6 februari 2011 17:22

Hej hallo.. Har knappt hunnit blogga i helgen så här kommer en uppdatering för hela helgen..


Fredag: Gick upp käka frukost och kolla på Glee. Sen när älsklingen kom hem så gjorde jag mig i ordning så åkte vi ner till Morgan i Varberg och kollade på en folkracebil.. Sen åkte vi och käka på Sibylla, gott gott. Sen åkte vi in till stan och hyrde film; Solomon Kane, Salt, Grown Ups och så klart lite godis med^^, Sen gick vi till kvantum och handlade hem lite mat.

Sen åkte vi hem och hälsade på mamma med familj. Och min lilla underbaring Wilma :D Som jag har saknar mega mkt.. Och så klart lillfisen Kevin oxå ^^,

  


Sen bar det av hemåt.. När  vi kom hem kollade vi på Solomon Kane.. Helt okej film faktiskt, synd bara att slutet typ förstörde hela filmen..  Annars va den helt okej, och jag brukar inte tycka om sånna filmer..


Sen i lördags.. ja va gjorde jag då... Först va vi hos stefan en liten liten stund.. Sen va vi hos Gerd och Hans-Olof och där va lilla sötungen Jonna :D Sötare och goare unge får man nog leta efter :) Helt underbar.. så vi va där en bra stund.. Sen åkte vi hem en snabbvända och efter det åkte vi till Stefan och Sofie.. Där kollade vi på SALT och Grown Ups..

Grown Ups får:   /5 . Den va bra, inte den bästa komedin jag har sett. Men den får iaf 4 .. Många bra skådespelare och precis lagom lång.. En helt klart sevärd film.. Men många skratt


Sen har vi då
SALT får:  / 5. Den va bra, med bra skådespelare och bra manus. Men lite små krånglig. Visst man fattar den men jag tycker det hoppar lite väl mycket mellan hennes barndom och hennes vuxna liv. Sevärd? JA, helt klart. Men den e inte så bra så man vill ha den i film hyllan, enligt mig.


Efter filmerna åkt vi hem och slappa lite i soffan innan vi gick och la oss..


Idag, söndag. Så åkte jag och svärmor till Gekås och handlade lite ^^, Inte inte så mkt kul, hittade full frys :P Har för mig att det va ganska kuligt :P Och tulpaner ^^, och paket till mammsen :) Sen åkte vi till getås en sväng..

NU e vi hemma och ska strax äta.. Idag blir det schnitzel med potatismos:)

Hej på er =)

Ovido - Quiz & Flashcards