Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 24 februari 2011

Av Alexandra Ekdal - 24 februari 2011 21:14

Sitter och kollar på lyxfällan nu. Och blir sååååå jävla arg när jag hör va gubben säger. Dom har flera skulder, både till banker och släktingar. Deras intresse är rally. Dom lånar som sagt av släktingar för att kunna köra rally och överleva en månad.. När dom som ska hjälpa dom säger att "Det är eran dotter Malin som har tagit tag i den här situation." Pappan svarar "Ja men det är ju hon som är en stor del av detta problemet. "

HUR FAN KAN MAN SITTA OCH SÄGA SÅÅÅ????

Jag blir asså arg när jag hör det.. Har man inte råd att köra rally en månad skit i det då för fan :O

Jävlar va arg jag blir, klarar inte av att kolla på sånt här egentligen..

Av Alexandra Ekdal - 24 februari 2011 20:15

Jag har kommit på att det är lite orättvist att just jag, som har ett sabbats år från folkracen, har en vanlig bil som luktar som en folkracebil, går som en folkrace bil och ja ser ut som en folkracebil.. Det är inte riktigt rättvis tycker jag. Men jaja.. Sånt är väl livet.. Skulle lagt ut en bild på min bil men hittar faktiskt inga bilder xD Dom verkar ha gått upp i rök. Så skit samma..
Jag har även kommit på det att man ska inte låta en gammal saab stå i ca 1 vecka utan att starta och köra den, för då dör batteriet, men med lite ström från mammas volvo så gick den som ett spjut sen. Och med tanke på att jag inte har kört bil på ca 4 veckor så tyckte jag det va riktigt kul faktiskt ;)


Hittade lite bilder på Bobbys katt när hon va kattunge och jäääääääättesööööt =) Här kommer dom..

   

   

En bild från midsommardagen 2009..



Sitter och kollar på "Sveriges Värsta Bilförare" och det är fan pinsamt.. Just nu skulle dom byta däck, byta ett tändstift, kolla lufttryck och lite sånt man ska kunna om man har bil.. Men det går fan inget vidare. Det är PINSAMT.. Jag säger inte att ska kunna byta tändstift m.m Men byta däck och kolla lyfttryck det är det man egentligen MÅSTE kunna.. Tycker synd om den så kallade rally/rallycrossförare, eller va han ska vara..


Jaja nu ska jag kolla färdigt på detta sen ska jag kolla på Lyxfällan.. Sen blir det nog sängen.

Morgon dagen bjuder på en del =)


Talk to you later =)

Av Alexandra Ekdal - 24 februari 2011 12:07

Ne det kan jag nog inte påstå faktiskt. Halv 7 kommer lilla fisan in och kollar om jag e vaken. Sen tändes fönsterlampan. Irriterad så släckte jag den sen somnade jag om, sen ropade mamma att hon skulle till dårhuset (sjukhuset) för att få antibiotika och lat som jag va så orkade jag så klart inte gå upp. Så låg kvar i sängen och Wilma tyckte att jag skulle gå upp och sätta mig vid datan eller kolla på tv.. Men det kände jag inte riktigt för. Men klockan 9 kom jag upp, för lillan skulle till dagis och ha Nallefest =) Så när jag hade lämnat henne så gick jag hem, SVIIIINkallt ute.. Sen satte jag mig vid datan och har praktiskt taget inte gjort ett skit sen dess ;) Jag gjorde nudlar. det va gott. Sen blir det till att hjälpa mamma och städa.. Det verkar behövas för hon grisar ner här ;)

I morgon ska jag och mina små kära småsyskon gå på bio =D Vilken, det får ni se i morgon ^^, Moahaha..


Men nu ska jag iaf kolla på tv och slappa en stund till ;)
Ciao :D

Ovido - Quiz & Flashcards