Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2011

Av Alexandra Ekdal - 16 februari 2011 12:14

Som ni kanske har märkt så har jag inte orkat blogga på några dagar. Det har hänt en del dom sista dagarna som har gjort att jag tappat all ork i hela kroppen. t.ex igår låg jag på soffan HELA dagen, verkligen hela dagen.. Idag har jag liiite mer ork, har orkat ta mig upp ur sängen, satt igång en maskin tvätt som nu är färdig, plockat in disken och nu sitter jag i soffan och ska ta tag i tvätten.

Ska lägga upp bilderna från listan med. har inte kommit så långt heller.


Bye  bye så länge..

Av Alexandra Ekdal - 13 februari 2011 19:20

<---Alex              ^---Sara             Linda---->  

Av Alexandra Ekdal - 13 februari 2011 19:14

Inte riktigt lika tråkig dag som det va igår. Vid middag så åkte vi till Stefan och Sofie och va där en stund. Efter det åkte vi till Getås och tjötade lite med dom. Sen va klockan 4 helt plötsligt. Så vi åkte hem sen började vi på maten och idag blev det BBQ kyckling med pommes.. sen har vi inte gjort ett skit mer idag. Nu är man mätt och belåten och nu ligger vi och kollar på Black Heart eller va fan den hette.. Nån riddarhistoria av nått slag. Inte min favorit inom filmer..


Nu orkar jag inte skriva mer.
Talk to you tomorrow..

Av Alexandra Ekdal - 12 februari 2011 15:56

  

Detta är nog den enda bilden som e "rolig" på mig xD Roliga bilder hamnar i papperkorgen annars :P

Av Alexandra Ekdal - 12 februari 2011 15:53

  

Ligger lite efter upptäckte jag ;) Men här e min prinsessa =D

Av Alexandra Ekdal - 12 februari 2011 15:43

Fy fan vilken tråkig dag måste jag ju säga.. Gick upp vid kvart i tio satte mig i soffan och gjorde ingenting. Sen vid halv 12 - 12 åkte vi och kolla om stefan och dom va hemma, men ingen stefan. Så vi åkte vidare till Getås istället. Där va Eveline, hon satt och bada när vi kom. Det tyckte hon va mys =) Sen började vi kolla på Pippi På Rymmen ;) Sen fick jag och Bobby för oss att åka ner till Ullared, skulle lämnat tillbaka en grej, men det vissade sig att den funkade. Så det blev bara lite filmer sen åkte vi och handla. Och i med att min lilla pojke e förkyld så köpte vi Ben & Jerry glass, eller va fan den nu heter. Svin dyr va den iaf, så jag hoppas verkligen att den är god..


OCh nu orkar jag inte skriva mer om min tråkiga lördag.. Kommer säkert nått mer inlägg i morgon :P

Av Alexandra Ekdal - 11 februari 2011 21:06

Slappis kväll som alla andra kvällar fast värre idag känns det som.

Vi va och käkade middag hos stefan och sofie idag. Det blev hemmapizza. Det va gott.. Jag e så trött så jag orkar inte ens skriva nått vidare seriöst. Mer än att jag ska kolla på tv och bara slappa.. Nu är det Criminal Minds och sen blir det tårtdekoratörerna. Sen blir det sängen och sova..


Talk to you tomorrow =)
Natti natti =)

Av Alexandra Ekdal - 11 februari 2011 15:14

Vet fan inte varför jag utsätter mig själv för sånna här filmer för ormar är aboslut det värsta jag vet.. Har gåshud i HELA kroppen. Till och med hårbotten, ansiktet över allt. Jag vetsom sagt inte varför i helvete jag ser på den, men jag tror förmodligen att det ska hjälpa mot min fobi.. men jag börjar känna att det mer gör så att jag blir mer flygrädd än orm rädd. Men ormar är det jag avskyr mer än allt på denna jävla jorden.
Här kommer handlingen om filmen:


I actionthrillern SNAKES ON A PLANE ser vi Samuel L. Jackson (Star Wars I-III) och Nathan Phillips (Wolf Creek) göra allt för att på 10 000 meters höjd bekämpa hundratals aggressiva giftormar.


Sean Jones (Phillips) blir vittne till mordet på en åklagare och över en natt förvandlas han från en vanlig tonåring som tänker på tjejer, skolan och fester, till ett ögonvittne som kan sätta stopp för ett kriminellt imperium. FBI-agenten Neville Flynn (Jackson) får i uppdrag att transportera Sean till Los Angeles i ett vanligt passagerarflygplan, men katastrofen är ett faktum när en lönnmördare släpper lös hundratals giftormar på planet för att förgöra vittnet. Passagerare och kabinpersonal måste nu samarbeta för att stoppa ormattacken, få ner planet säkert på flygplatsen och hjälpa agent Flynn att hålla Sean vid liv.


Egentligen rekomenderar jag den itne för den ormrädde, men den som gillar adrenalin och action borde se den. Ryser hela tiden och det kryper i kroppen. så sen efter denna blir det Komedi, utav dess like!!!!!!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards