Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Alexandra Ekdal - 19 februari 2011 20:22


Värmen tog kol på oss, så det är därför vi ser ut som vi gör ;)  

Av Alexandra Ekdal - 19 februari 2011 19:42

Idag är det lördag, fast lördagen e ju snart slut. Iaf jag har spenderat min lördag så  här:


Gick upp vid 10 gjorde mig i ordning sen vi halv 11- kvart i 11 så åkte vi bort till Stefan och Sofie och lämnade av lite filmer..


Sen efter det åkte vi till Getås där vi har varit hela dan. Och där har vi la inte gjort så värst mycket. Varit nere i affären och handlat gjorde vi =) Så nu finns det MASSA lunch mat till mig som inte lilla Bobby äter ^^, Underbart att jag kan äta sånt till lunch som jag aldrig kan äta annars, eller kan och kan, det är klart jag kan men det blir inte så värst glada minner eller att jag typ får göra nått annat till han och det orkar jag fan inte. Men här är lite tips på mat jag kan äta när inte han är hemma, gulaschsoppa, köttsoppa, fiskgratäng m.m ^^ det som är sååååå sjukt gott.. Försökte mig på att göra egen gulaschsoppa en gång men det gick inte så värst bra så det gör jag nog fan inte om ^^,

Iaf, där fick vi mat med, så bortskämda vi är ^^, Grillat med potatisgratäng och sallad. Mums ^^, trots att jag inte är så mega förtjust i gratäng men det slank ner ändå ;) Sen efter en liten stund så åkte vi hem.


Och nu sitter vi hemma och ska snart kolla på nån film. Får se om här e nått gott att smaska på. Är lite gottesugen faktiskt, men vet inte riktigt på vad ^^, Jaja det löser la sig.


Ha en fortsatt bra lördagkväll allihopa ^^,

I'll see you soon then =)

Ovido - Quiz & Flashcards