Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Alexandra Ekdal - 11 februari 2011 21:06

Slappis kväll som alla andra kvällar fast värre idag känns det som.

Vi va och käkade middag hos stefan och sofie idag. Det blev hemmapizza. Det va gott.. Jag e så trött så jag orkar inte ens skriva nått vidare seriöst. Mer än att jag ska kolla på tv och bara slappa.. Nu är det Criminal Minds och sen blir det tårtdekoratörerna. Sen blir det sängen och sova..


Talk to you tomorrow =)
Natti natti =)

Av Alexandra Ekdal - 11 februari 2011 15:14

Vet fan inte varför jag utsätter mig själv för sånna här filmer för ormar är aboslut det värsta jag vet.. Har gåshud i HELA kroppen. Till och med hårbotten, ansiktet över allt. Jag vetsom sagt inte varför i helvete jag ser på den, men jag tror förmodligen att det ska hjälpa mot min fobi.. men jag börjar känna att det mer gör så att jag blir mer flygrädd än orm rädd. Men ormar är det jag avskyr mer än allt på denna jävla jorden.
Här kommer handlingen om filmen:


I actionthrillern SNAKES ON A PLANE ser vi Samuel L. Jackson (Star Wars I-III) och Nathan Phillips (Wolf Creek) göra allt för att på 10 000 meters höjd bekämpa hundratals aggressiva giftormar.


Sean Jones (Phillips) blir vittne till mordet på en åklagare och över en natt förvandlas han från en vanlig tonåring som tänker på tjejer, skolan och fester, till ett ögonvittne som kan sätta stopp för ett kriminellt imperium. FBI-agenten Neville Flynn (Jackson) får i uppdrag att transportera Sean till Los Angeles i ett vanligt passagerarflygplan, men katastrofen är ett faktum när en lönnmördare släpper lös hundratals giftormar på planet för att förgöra vittnet. Passagerare och kabinpersonal måste nu samarbeta för att stoppa ormattacken, få ner planet säkert på flygplatsen och hjälpa agent Flynn att hålla Sean vid liv.


Egentligen rekomenderar jag den itne för den ormrädde, men den som gillar adrenalin och action borde se den. Ryser hela tiden och det kryper i kroppen. så sen efter denna blir det Komedi, utav dess like!!!!!!!!!

Av Alexandra Ekdal - 11 februari 2011 12:48

As dåligt väder, det är inte mycket snö som kommer från himmelen utan det är typ snöfjun som ramlar ner från himmelen.. Så jävla onödigt.. Kunde det inte varit sol och typ jättefint väder?? Så hade jag kunnat ta en promenix. Men jag går fan inte ut i detta vädret helt i onödan, det ska jag be och få tala om.. Får la se om man kan ta en promenix i morgon :P


Så istället för att jag är ute och går så har jag placerat mig i soffan och kollar på film :) The Reaping.. Kan inte säga att det är en skräck film, men kan heller inte säga att det inte är det. Vet inte riktigt vart man ska placera denna filmen faktiskt.
Handling:

Gräshopporna väller in. Floderna blir röda av blod. Elden sprutar fån himlen. Är du redo för The Reaping? Forskaren Katherine Winter använder sig av vetenskapliga metoder för att avslöja moderna "mirakel" som i de flesta fall visar sig vara vidskepelse och bluff. Men när 10 plågor med bibliska förtecken hotar staden Haven i Louisiana gäckar det till och med hennes vetenskapliga expertis. Och ju mer hon söker efter svar, desto mer tvingas hon ifrågasätta sina egna kunskaper. Katherine måste få fram sanningen innan det är för sent och de tio plågorna hemsöker staden.


En sjukt bra film, som gör att man får gåshud i hela kroppen.


En annan sak som jag upptäckte igår kväll när jag hade gått och lagt mig va att jag har en bula i pannan och jag kan inte komma på vad jag har gjort.


Talk to you later =)

Ovido - Quiz & Flashcards