Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Alexandra Ekdal - 22 februari 2011 17:05

      Sitter här och fryser om fötterna. Kollade precis igenom en recept bok med bara chokladrecept :) Vissa lät mer gott än andra kan jag ju lugnt säga. Finns några grejer jag skulle kunna tänka mig att göra, men det får bli nångång när man har gäster eller nått..

Känner att det snart är dags att börja kolla efter utemöbler ;) och en solstol för det SKA jag ha :D Vi har ju förmiddagssol på baksidan :D Hur underbart som helst jöö. Men när jag tittar ut nu så ser jag att det faller nått vitt hemskt ner ifrån himmlen.. URK >< Vill inte ha mer snööö.. Inte för att det kommer så mkt men ändå.. jag vill ha våååår..


Och på tal om möbler, jag vill till IKEA och köpa bokhyllan och 2 dvdpelare till.. Och nattduksbord.. Och om jag får bestämma så blir det två sånna här i silver och 1 bokhylla i svart, den som är på bilden nedan för ^^, Tyvärr så har dom inte  den silvriga i lager i Kållered så vi får la se va det blir för nån.. Nattduksborden ser ut som på bilden längst ner..

  



Åhhhh jag bara längtar, fast jag har ju en sambo som ska samtycka oxå ^^, Men det är nog det minsta problemet ^^, Moahahaha :D


Jag upptäckte precis att tvättmaskinen e väääääldigt tyst, så jag tror den e färdig..

Ha det bäst så länge ^^,     

Av Alexandra Ekdal - 22 februari 2011 13:24

Hej alla goa läsare, känner att min ork till att blogga ha gått ner en hel del, och de har även märkts för läsarna har gått upp och ner. Men jag gör mitt bästa. Ni får jättegärna skriva en kommentar om vad ni vill läsa om. För just nu blir det mest om min tråkiga vardag. Och i min vardag händer det ju inte så särskilt mycket. Så kommentera om vad ni vill läsa, så ska jag göra så gott jag kan..


Ja iallafall, som ni kan läsa på rubriken så är inte jag den personen som ÄLSKAR att åka buss, jag tycker det suger faktiskt. Just för att, visst bussarna passar och det är ju jättebra. Men på torsdag ska jag ner till min älskade familj och vara där i två dagar. Grejen är då den att jag måste in på Gekås och fixa lite grejer och då tänkte jag att jag ska ta bussen som går 11.26 för jag är ingen vidare morgonmänniska, och då går bussen till varberg 12.00 eller 15.15 Och jag har ingen större lust att gå i Ullared i 3½ timme. Så om någon snäll själ vill göra mig sällskap så e det HELT okej.. Annars vet jag inte riktigt va jag ska göra faktiskt. Det går en tidigare men får ändå gå i Ullared i ca 2 timmar eller så har jag 1 timme på mig om jag tar den senare. VILKET SUGER... Jag hade mer än gärna velat ha min lilla blå nu.. Ska ta med den hem på fredag ^^, Hoppas man kan köra med gipset bara.. Men det ska nog inte vara några problem..


Ne nu ska jag nog sätta på en serie av nått jävla slag, så får vi se vad som händer..

Talk to you soon then ;)

Ovido - Quiz & Flashcards