Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2011

Av Alexandra Ekdal - 21 februari 2011 18:35

  


Jag och Ellen =D

Av Alexandra Ekdal - 21 februari 2011 11:56

Har knappt hunnit vakna och vill redan att denna dan ska vara över. Jaja, vissa dagar är sånna. Så nu hoppas jag bara på det omöjliga, så får vi se vart det leder.


Annars bjuder inte dagen på så mkt mer.


Det får ni nöja er med för nu, kommer säkert mer uppdateringar sen :P

Tjingeling på er.

Av Alexandra Ekdal - 20 februari 2011 18:40

Hmm en bild på min vardag???


Detta är min vardag xD  

Av Alexandra Ekdal - 20 februari 2011 17:07

I efter middag har jag och älsklingen tagit en riktigt lååååång promenad.. Det va riktigt skönt, men fy satan så kallt. Så när man kom hem till lägenheten så va det så varmt så man trodde man skull smälla av.. Så av med tjocktröjan och nu sitter man och fryser igen >< Iofs är altandörren öppen så får la ta och stänga den så vi inte släpper ut ALL värme vi har här..

TYvärr kommer det ingen bild på det jag tog kort på.. Sorry..


Nu sitter jag och kollar på Sommar i Sverige och dom e fan inte smarta nån utav dom xD

Nu ska jag kolla om <3 kanske vill ha hjälp med maten. Hemma hamburgare med bröd och kanske klyftpotatis ^^,

Puss på er :)

Av Alexandra Ekdal - 20 februari 2011 11:29

Här e sjukt jävla varmt inne. Vi har 21 grader plus att solen bara trycker in as mkt värme så här är la iaf 25-26 grader inne >< Det är INTE okej..


Idag vet man inte riktigt vad som händer. Just nu sitter Bobby och spelar nått spel på datan och jag sitter här och gör typ ingenting.. Så vi får la se vad som händer. jag hade gärna åkt till IKEA meeeeen, det vill garanterat inte gubben min ^^, Som sagt vi får se vad som händer och sker, har ingen lust att  sitta hemma hela dan iaf :/


Talk to you soon =)

Av Alexandra Ekdal - 19 februari 2011 20:22


Värmen tog kol på oss, så det är därför vi ser ut som vi gör ;)  

Av Alexandra Ekdal - 19 februari 2011 19:42

Idag är det lördag, fast lördagen e ju snart slut. Iaf jag har spenderat min lördag så  här:


Gick upp vid 10 gjorde mig i ordning sen vi halv 11- kvart i 11 så åkte vi bort till Stefan och Sofie och lämnade av lite filmer..


Sen efter det åkte vi till Getås där vi har varit hela dan. Och där har vi la inte gjort så värst mycket. Varit nere i affären och handlat gjorde vi =) Så nu finns det MASSA lunch mat till mig som inte lilla Bobby äter ^^, Underbart att jag kan äta sånt till lunch som jag aldrig kan äta annars, eller kan och kan, det är klart jag kan men det blir inte så värst glada minner eller att jag typ får göra nått annat till han och det orkar jag fan inte. Men här är lite tips på mat jag kan äta när inte han är hemma, gulaschsoppa, köttsoppa, fiskgratäng m.m ^^ det som är sååååå sjukt gott.. Försökte mig på att göra egen gulaschsoppa en gång men det gick inte så värst bra så det gör jag nog fan inte om ^^,

Iaf, där fick vi mat med, så bortskämda vi är ^^, Grillat med potatisgratäng och sallad. Mums ^^, trots att jag inte är så mega förtjust i gratäng men det slank ner ändå ;) Sen efter en liten stund så åkte vi hem.


Och nu sitter vi hemma och ska snart kolla på nån film. Får se om här e nått gott att smaska på. Är lite gottesugen faktiskt, men vet inte riktigt på vad ^^, Jaja det löser la sig.


Ha en fortsatt bra lördagkväll allihopa ^^,

I'll see you soon then =)

Av Alexandra Ekdal - 18 februari 2011 20:56

Då va man hemma igen, eller iofs vi har varit hemma en stund nu men vi är hem komna ifrån Bobbys föräldrar. Där blev vi bjudna på mat. Älggryta me ris och sallad. Mycket mycket gott. Sen blev det kaffe och dumlekaka, fast för min del blev det julmust då jag inte har blivit någon kaffekärring än ;)

Hela stora familjen va där. Fia, Junior, Jonna och Izzy. Stefan, Sofie, Eveline och Alicia. Jag och Bobby ofc, och så klart Gerd och Hans-Olof..


Jag och Sofie satt och prata om allt möjligt men på nått sett kom vi in på recept av nått slag och jag har ju typ 200 recept som jag ska renskriva på datan. Då tyckte Junior det att jag kunde göra detta till en recept blogg, men njaaa..Vill inte lägga ut alllllla recept, det skulle ta EVIGHETER. Har la iaf totalt 50 sidor med ca 3 recept på varje. Så ne, men så fort jag har gjort nått så kan jag ta kort och lägga ut receptet, så blir det lite som en recept blogg iaf ^^, Men vad jag rekomenderar och inte =)


Mer än så har inte hänt idag. Så jag tror nog att jag ska hämta mig min gott och blandat påse och lägga mig i soffan och kolla på när Bobby spelar ^^,


I'll see you soon then :)

Ovido - Quiz & Flashcards