Alexandra Ekdal

Alla inlägg under april 2011

Av Alexandra Ekdal - 4 april 2011 22:10

Ne snart blir det sängen... Ska ju upp äckel tidigt i morgon med.

Usch.. jag e fan ingen morgon människa..

Men i morgon blir det jobb 7-16... Så får la vi se om jag överlever.. Men det ska jag nog göra :P
Sitter och kollar på idioterna i Big Brother, transan hade ju gömt grejer i en vas.. MOGET, verkligen MOGET.. Mongolid...


Ne dags att göra sig klar för sängen. Och så ta ibumetin med.. Sjukt ont i huvudet.. Så natti natti gott folk.. så hörs vi i morgon =)

Av Alexandra Ekdal - 4 april 2011 21:39

En sak är väldigt säker, det är fan inte lätt att leta bil när man helst inte ska ha: Saab, audi, VW, citroen. Merca och BMW vill jag inte ha.. Så vad återstår då?? Jo volvo och Peguot...


Gaaaaaaaaaaaaaah... JAg blir fan galen.. Va fan ska man ha för jävla bil???? som inte är förstor, inte för lite, inte för gammal och kostar inte allt för mkt??????????????? Hjälp miiiiiiiiiiiig...

Av Alexandra Ekdal - 4 april 2011 17:55

Jaha då har man jobbat för första gången på 3 månader.. Kan ju säga att jag e sjuuuuk trött och ont i huvudet har jag med..
Det kändes som att förmiddagen varade i en HEL evighet.. Så bajsigt tråkigt..

Inte så konstigt kanske när man stod på byx hela dan.. Tur att det bara va i dag.. För det va fan inte lätt att galga byxor kan jag ju lova.. Men det gjorde inte särskilt ont i handen faktiskt.. Mest i fötterna..

Snart är det dags att fixa lite kvällsmat..


Sitter och kollar på Lyxfällan och dom äter mat för 9000 i månaden :O Det är fan helt galet.. Det är inte normalt.. Och gammla e dom med :S Seriöst 9000 ???????


Av Alexandra Ekdal - 3 april 2011 21:56

Jaha, hade ju tänkt jag skulle bloggat nu i kväll men allting annat har kommit ivägen..
Men iaf.. Idag har min svärmor försökt lära mig att sy.. Vilket inte gick nått vidare så jag gav fan i det helt enkelt..

Sen när jag kom hem så har jag fixat min lilla egna almenacka, vickt tvätt, duschat, packat och bytt sängkläder..
Så nu ska jag ta och göra mig helt klar inför sängen och sen ska jag sova så gott jag kan.. Och i morgon ska jag jobba.. Så jobbar jag i tre dagar och sen ledig två, och då blir det till att tvätta och städa.. Sjuuuuukt tråkigt.. men det måste göras..

Kanske hinna med och simma i veckan med.. Hade varit gött..

Ne nu ska jag dra.. Hörs i morgon..

Puss och kram från lilla mig..

Av Alexandra Ekdal - 3 april 2011 09:23

Jaha, sista helgen man e arbetslös på några månader hoppas jag :)

Igår va det ju folkrace i Laholm.. Fanns inte så jäkla mkt att ha faktiskt.. Inte i saab väg iaf.. Och fint väder hade vi oxå :) Eller först va det mulet men sen blev det JÄTTEVARMT och solen kom fram.. Hur skönt som helst :) Bobby hittade 2 bilar han ville ha, hans gammla som han har haft i Kardanracet i 3 år och en annan.. Men jag fick hans gammla och då blev han glad :D
Och jag kan ju säga att det är den första bilen jag har fått på 6 år.. Har liksom hållt på med folkrace i 6 år och ALDRIG fått en bil, så första bilen jag får är en volvo.. jaja =) Nångång ska la vara den första..


Men nu ska jag vika lite tvätt och plocka in disken och sen äta frukost. Sen ska jag åka ut till Getås och vara social :)


Puss

Av Alexandra Ekdal - 1 april 2011 16:15

Dagens mat blir det vi skulle haft igår : Fläskytterfile med potatisgratäng och pepparsås, fast jag funderar på att göra bea-sås till mig ;) Vet inte..

Gårdagens mat blev makaroner och köttfärsås..
En sak e säker här luktar vitlök i hela lägenheten ;) Gööööttt :D Inte konstigt när filen har legat och mörat till sig i marinad i 2 dagar :) Och sen e det vitlök i p-gratängen oxå ;) Så det blir massa vitlök ;) Ska göra majs och lökröra sen med ^^, sjukt gott :D


Dags att kolla till maten =) Hej så länge :)

Av Alexandra Ekdal - 1 april 2011 13:56

Fast jag borde inte vara trött för fem öre faktiskt.. Gick och la mig vid 10 igår och somnade nästan direkt, hörde när Bobbys klocka ringde i morse. Sen så när jag vakna då va klockan 11.47 helt jävla sjukt.. Har inte vaknat så sent sen jag vet inte ens när.. Nu för tiden brukar jag vakna vid 9-10 men int eidag. Ne då vakna man när klockan är 11.47 Drömde massa konstigt idag med.. usch :/ Sen gick jag iaf upp och duscha och nu sitter jag i myskläder och ska kolla på "Mamma Mia. The Movie!"

Jag tänkte blogga igår, om hur det gick att passa Jonna :) Men jag orkade faktiskt inte. Men jag drar det lite kort nu, eller jättekort. Det gick super bra :) Hon va så snäll så det går inte att beskriva, bokstavligt talat :)
När man skulle bygga ett torn med klossar och hon inte va i närheten så byggde man upp det och när hon fick syn på det så va det full fart frammåt. Så hon kröp i 200 blås och välte ner det och tyckte det va skit skoj :)

Så allting gick toppen bra. Hon vaknade först vid halv 5 men sån tur va va ju hennes pappa hemma då så han tog henne och la ner henne igen och gav henne nappen så somnade hon och vaknade vid 10 över 6 ungefär så låg hon och prata lite med sig själv :) Sen vid halv 7 ungefär så gick jag upp och tog henne :) Helt underbart =)


Men nu ska jag lägga mig i soffan och drömma mig bort till värmen och Grekland, för ute är det inget vidare bra väder :(


Och i morgon är det folkrace i laholm som gäller :D:D:D:D:D:D Man kan nog inte bli gladare :) Hoppas bara på bra väder ^^,


Dags att dra. Hörs senare :) Puss på er<3

Ovido - Quiz & Flashcards