Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 16 april 2011

Av Alexandra Ekdal - 16 april 2011 22:14

Handling:
Fem till synes vanliga människor fastnar i hissen i en skyskrapa. Var och en bär på en mörk hemlighet från det förflutna. Allt tycks vara som det ska, tills lamporna slocknar – och skrikandet börjar.


Mina tankar om filmen:
Helt ärligt så finns det inte så mkt att diskutera.. En bra film inte för lång och inte för invecklad. En helt klart sevärd film.. Det är en rysare, thriller, men ajg vill ha det till att vara en thriller.. Visst man hoppar till nångång men inte mer än så.. Men den har bra handling och är som sagt en sevärd film :)

Så den får betyg:

  /  


Och nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig för jag e sååååå sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen helt ärligt.. Och näsan rinner så jag vet inte riktigt vad..


Så god natt. Hörs i morgon.. :) Puss på er..

Talk to you soon then :)

Av Alexandra Ekdal - 16 april 2011 20:30

Till en början:

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLASYSTER PÅ 5 ÅRS DAGEN.

STORASYSTER ÄLSKAR DIG <3

 

 


Idag har jag inte gjort så värst mycket.. Vaknade lite drygt 9 och gick upp med en gång och gjorde mig i ordning, sen åkte vi till Skållered Marten. Det va nog den tråkigaste marknade jag har varit på.. Men dom sa att det inte va så mkt knallar som det brukar vara.. Jaja.. Nu har jag varit där..

Sen åkte vi till Stefan och Sofie och fika.. Sen körde Bobby hem mig.. Så gjorde jag mig i ordning och så åkte jag ner till Varberg, för lillasyster fyller ju 5 år idag :D

Och på tal om det så vill jag bara påminna er om att idag för 5 år sedan va det påskdagen ;) Hahahah :D Det kommer jag ihåg BARA för att Wilma föddes på påskdagen ;) Och jag va ganska så rejält bakfull ;) Haha :)


Sen åkte jag och köpte mat och sen åkte jag hem och käkade..

Sen kom min fina snälla rara vän Carro hit och drack kaffe :) Mycket trevligt va såååå sjukt länge sen vi träffades :) Men som man brukar säga, sanna vänner behöver man inte prata med varje dag utan dom finns där även om det har gått flera veckor :) Och hon e verkligen en sann vän i ALLA lägen :) Och nu har hon åkt, men vi ska ses på måndag igen :)


 


Men nu blir det film och godis i soffan :)

Den nya filmen "Devil" till på köpet.. Skriver mer om den sen :)


Talk to you later :)

Ovido - Quiz & Flashcards