Alexandra Ekdal

Alla inlägg under april 2011

Av Alexandra Ekdal - 13 april 2011 09:45

Nej jag vaknade inte nu.. Gick upp vid 7 för jag skulle lämna Wilma på dagis och skicka Kevin till skolan.. Och sen la jag mig i soffan och slappa..

Och nu har jag packat mina grejer, inte datan men resten.. Och ätit frukost.. Det blev varmamackor.. Mums och lite pucko till det ;) Mycket gott..


Snart ska den blåa tröjan på och sen bär det av till jobba.. 11-20 både hoppas på kassan i kväll och inte.. Hoppas på det för om jag jobbar till halv 9 i kväll ca, så kan jag gå hem halv 4 på fredag och jag vill inte sitta där i kväll för att jag börjar 7 i morgon >< Det suger lite faktiskt.. Men men.. Jobbar ju bara 3 dagar till denna veckan sen e jag ledig hela helgen och på måndag med om jag inte minns fel :D


Men nu ska jag fixa det sista här hemma hos mammi innan jag ska till jobbet och mamma kommer hem från jobbet..


Hörs i kväll.. Tjing tjing :)

Av Alexandra Ekdal - 12 april 2011 22:33

Snart blir det sängen.. För i morgon ska jag jobba 11-20..
Hoppas dagen går fort bara.. Då blir jag glad.. För i morgon ska jag hem till min älskling.


Och torsdag och fredag blir det tvätt och städ.. Plus jobb.. Och så ska jag och Ellen simma på fredag :) Lördagen kommer att spenderas i Varberg hos mamma och familjen, för Wilma fyller 5 år :) så massa paket och gott gott :)


Men nu ska jag snart stänga av.. Ska kolla färdigt på Big Brother och Gurkan och hans toarulle xD

Hahaha =D


Vi hörs i morgon :) See ya <3

Av Alexandra Ekdal - 12 april 2011 16:11

Gaaaaaaaah... Känner mig HUR stressad som helst.. Men har inte så mkt att göra egentligen.. Har installerat mammas nya data, och försökt få igång internet, men får inte igång skiten.. Och sen har syrran låst mammas gammla data med alla mammas bilder som skulle in på den nya.. Men då bytar idioten lösenord och glömmer av det typ 20 minuter senare.. Jävla mongo.. Och sen när mamma har slutat ska jag åka till garaget och byta däck på bilen, eller rättare sagt pappa ska göra det.. Och så ska vi se om vi kan fixa spaken.. Vilken jag verkligen hoppas att han kan göra..

Men nu sitter vi och kollar på BasilMus :) Och jag känner mig bara äckligt jävla stressad och ont i magen har jag och mår bajs just nu ><

Av Alexandra Ekdal - 12 april 2011 10:06

Sååå då har man vaknat och dargit sig ur sängen.. Även dragit syrran ur sängen.. Det är fan lättare sagt än gjort kan jag ju LOVA..

Och nu sitter jag och kollar på tv. Men det får nog bli frukost nu, för min mage låter och jag ska luncha med mamma sen vid 13 tiden :)


Tänkte att jag skulle gå upp på vinden idag och kolla lite grejer men vet inte om jag hinner/orkar.. Men iofs så skulle jag behöva ha lite grejer så jag tror nog jag kanske ska dra mig upp dit iaf..
Men först blir det frukost.. Ska byta däck idag med.. Eller rättare sagt, pappa ska göra det ^^, Tur att man har sin far när man behöver han :) Thihih :) I med att jag inte vågar lyfta däcken själv än så får han göra det, annars hade jag kunnat göra det själv. Men i med att jag e "nyopererad" så får jag inte lyfta tunga grejer.. Och däck e rätt tungt faktiskt.. Så ska pappa kolla om han kan byta min blinkersspak.. Bara hoppas på allt i världen att det är den det är fel på och att den vi har funkar.. *Håller tummarna*


Ne dags för frulle.. See ya =)

Av Alexandra Ekdal - 11 april 2011 21:56

Tjabba.. Är sååååååå grymt trött.. Jobbat hela helgen och idag.. 7-16 satt i kassan mellan 11-16 så grymt stel i nacken med..

Helt sjukt.. Men mne.. Nu e man iaf hemma.. och varit hemma i många timmar.. Handlade lite idag med efter jobbet.. Inget speciellt skojsigt kan jag ju inte påstå egentligen.. Men aa :) En del iaf :)

Till kvällsmat idag blev det toast till mig, syrran och kevin och till lilla fisan blev det pan pizza för att hon inte äter typ någonting..


Och nu sitter vi och kollar på Big Brother.. Gurkan Olof sitter och petar i näsan i tvn.. Fräscht >< NOT..


Ne sen blir det soooova jämte mammi :) För syrran vägrar sova i sitt skrymsle så jag får inte sova i min egen säng :( Bajs unge >< Jaja.. Hemma själv i morgon göttans :D Ska fixa lite här hemma.. Ska dra med lite grejer hem till Älvsered.. Och sen när älsklingen väl blir frisk ska jag flytta med ALLA mina grejer till Älvsered.. Kanske dags att byta adress med?? Kan kanske vara en fördel..


Jaja den dagen den sorgen... Byta däck på saabarna i morgon :) Morfar får fina bananfälgar och jag får några tråkiga plåtisar :( Jaja.. Ska ju förmodligen köpa nya bil till hösten och då blir det inga rostiga plåtfälgar inte ;) Moahahaha =D


*GÄSP*

Ne nu ska jag snart stänga av och kolla färdrigt på BB och sen soooooooooooooova... Så god natt gott folk.. Vi hörs i morgon =) Pusselipuss på er<3

Av Alexandra Ekdal - 10 april 2011 20:17

Sjukt trött och ont i musklerna efter att ha suttit i kassan mellan 11-17.20 Det märks att man inte har suttit där på länge..


Maten är i magen oxå.. Idag blev det kycklingfile med baconost fyllning och baconsås och bobby åt med ädelost i sin kyckling. Och ris till det.. Det va mycket gott :)

Så nu är man mätt och belåten och sitter och kollar på Wall Street - Money never sleep..
Den e så där.. Har ju inte sett ettan så vet ju inte riktigt hur allting ligger till. Men jag fattar såååå mkt som att ALLTING handlar om pengar ;)


Men nu ska jag kolla färdigt färdigt på filmen så hörs vi sen :)

Av Alexandra Ekdal - 9 april 2011 21:34

Denna lördagen har inte varit så givande, eller aa.. Har jobbat 7-16. Sen stressa hem som fan för att göra sig i ordning och åka till Stefan och Sofie och grilla.. Sjukt gott vare iaf :D Mycket vitlök ;) Det är grejer det..


Men iaf, nu sitter jag här i soffan trött som ett as och ska snart sova.. Äter lite lördagsgodis med :) Det är mumms :) Funderar på vad man ska ha med och äta till lunch i morgon?? Det är typ ett liiiiitet problem.. men får la köpa maten på jobbet i morgon :)


Men nu ska vi tydligen kolla film, inte för att jag kommer se klart den för jag e sjukt trött..


Jaja.. Hörs i morgon kära vänner :)

Av Alexandra Ekdal - 8 april 2011 21:53

Nu har man kommit hem, fixat en väldans massa, typ pakat om köttbullar, delat upp brödet i olika påsar och fixat en massa annat :P

Det va sjukt skönt att simma idag måste jag ju säga.. Simmad mellan 40-45 minuter så det blev en del längder, men man ska fan inte äta innan >< Det är fan nästan så man sjunker som en sten ;) Men det gick bra ändå ;) Sen bubbla bubbelpool :D Det är sjukt gött =D


Men som rubriken säger, jag har kollat ca en halv timme på vingar av glas.. En sjukt bra film tycker jag :) Om inte en sjukt snygg skådis som det går att sitta och drägla över ;) Den snyggaste av alla Skarsgårdar, Alexander ;) Mumma !!


Men snart är det dags att krypa ner i sängen.. Ska ju jobba i morgon >< 7-16 sen blir det grill hos Stefan och Sofie och gratta Eveline :)


Men först blir det en päronsplitt ;) Mumma :)

Ovido - Quiz & Flashcards