Alexandra Ekdal

Alla inlägg under april 2011

Av Alexandra Ekdal - 19 april 2011 19:57

Huvudet värker, fötterna värker, knäna gör ont.. Gud va jag hatar mina skor.. Har verkligen inga bra skor att jobba i..


Och ídag har jag varit i butiken hela dan, inte vidare roligt, tycker faktiskt det är roligare på märk.. Känner att man får mer gjort då.. och det kommer behövas nu inför helgen.. Risken e ju att det blir snor mycket att göra..
Men det mäker vi då..


Men nu e jag iaf hemma, har ätit och gjort matlåda till i morgon. Och packat upp mina grejer och kollat lite gerjer och nu ska jag skriva i min almenacka som jag gör själv :)


Och i kväll e det Desperate Housewives :D:D:D

Av Alexandra Ekdal - 18 april 2011 22:56

Efter en trevlig kväll hos fam. Sturesson så är det dags för sängen..
När jag åkte hem från dom blev jag först livrädd när jag såg månen som såg ut som en MEGA stor apelsin xD Och sen såg jag ett stjärnfall efter det :)


Men som sagt nu ska jag sova.. I morgon ska jag jobba 9-18 sjukt tråkig tid måste jag säga >< Sen hem till mitt <3 där hemma :)
Natti natti på er =)

Av Alexandra Ekdal - 18 april 2011 10:30

Och jag är LEDIG :D Och det är fint väder :) Det gillar jag :D


Vaknade till först vid 8 då någon skickade sms till Bobby, sen vaknade jag av att det ringde >< Varför ska folk ringa så jävla tidigt???? jaja..

Vid 9 gick jag upp. Satte mig i soffan och vaknade till en stund. Sen gick jag och duscha, sen käka frukost.. Och nu e tvättmaskinen klar oxå.. Så jag får väl gå och hänga upp tvätten.


Senare idag ska jag ner till Varberg :) Och passa dom små fisarna där nere :)


Dags att ta tvätten :)

Av Alexandra Ekdal - 17 april 2011 20:02

Vilken söndag säger jag bara..

Gick la upp vid tio ungefär, och sen satte jag mig i soffan.. Efter en stund så kände jag att det va dags att fixa här hemma. Så kokade ägg till frukosten, började diska berget med disk, sen käka frukost sen åkte vi till Stefan och Sofie och fikade och va ute i sooolen :) Så himmla härligt :)


Sen åkte vi till Bobby jobb och fixade färdigt det sista på hans bil :) Så nu e ytterligare en folkrace bil klar :)

Sen åkte vi hem till Getås där vi fick mat ;) Bortskämda som vi är :)

Sen gick vi ut och jag plockade påskris :) Sen åkte vi hem..



Så nu är våran hall färgglad och fin :)


Nu har jag :
Pyntat påskriset, dammat, dammsugit, plockat in disken, diskat, tvättat och tvättat golvet.. Så nu e jag verkligen HELT slut..


Och nu ska vi kolla på film :) Drag Me To Hell..

Har haft den i filmlådan i ca 1 år tror jag xD och har inte sett den..


Här är en bild på Wilmas "tårta" som vi åt igår..

 

Marängswiss :D Bara för ingen av oss gillar tårta så speciellt mycket :D Men detta är ju sjukt gott :)

Av Alexandra Ekdal - 16 april 2011 22:14

Handling:
Fem till synes vanliga människor fastnar i hissen i en skyskrapa. Var och en bär på en mörk hemlighet från det förflutna. Allt tycks vara som det ska, tills lamporna slocknar – och skrikandet börjar.


Mina tankar om filmen:
Helt ärligt så finns det inte så mkt att diskutera.. En bra film inte för lång och inte för invecklad. En helt klart sevärd film.. Det är en rysare, thriller, men ajg vill ha det till att vara en thriller.. Visst man hoppar till nångång men inte mer än så.. Men den har bra handling och är som sagt en sevärd film :)

Så den får betyg:

  /  


Och nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig för jag e sååååå sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen helt ärligt.. Och näsan rinner så jag vet inte riktigt vad..


Så god natt. Hörs i morgon.. :) Puss på er..

Talk to you soon then :)

Av Alexandra Ekdal - 16 april 2011 20:30

Till en början:

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLASYSTER PÅ 5 ÅRS DAGEN.

STORASYSTER ÄLSKAR DIG <3

 

 


Idag har jag inte gjort så värst mycket.. Vaknade lite drygt 9 och gick upp med en gång och gjorde mig i ordning, sen åkte vi till Skållered Marten. Det va nog den tråkigaste marknade jag har varit på.. Men dom sa att det inte va så mkt knallar som det brukar vara.. Jaja.. Nu har jag varit där..

Sen åkte vi till Stefan och Sofie och fika.. Sen körde Bobby hem mig.. Så gjorde jag mig i ordning och så åkte jag ner till Varberg, för lillasyster fyller ju 5 år idag :D

Och på tal om det så vill jag bara påminna er om att idag för 5 år sedan va det påskdagen ;) Hahahah :D Det kommer jag ihåg BARA för att Wilma föddes på påskdagen ;) Och jag va ganska så rejält bakfull ;) Haha :)


Sen åkte jag och köpte mat och sen åkte jag hem och käkade..

Sen kom min fina snälla rara vän Carro hit och drack kaffe :) Mycket trevligt va såååå sjukt länge sen vi träffades :) Men som man brukar säga, sanna vänner behöver man inte prata med varje dag utan dom finns där även om det har gått flera veckor :) Och hon e verkligen en sann vän i ALLA lägen :) Och nu har hon åkt, men vi ska ses på måndag igen :)


 


Men nu blir det film och godis i soffan :)

Den nya filmen "Devil" till på köpet.. Skriver mer om den sen :)


Talk to you later :)

Av Alexandra Ekdal - 15 april 2011 22:21

Fy fan va trött jag är.. Snart dags att sova. Och i morgon ska jag sova lääänge..


Dagen började med att jag gick upp ca 10 över 6.. Sen vid halv 7 åkte jag till jobbet.. Och sen jobba hela dagen..
Hade en så sjukt go kund idag.. Hon hade räknat ut vad hennes grejer skulle kosta och först va hon 4 kronor över.. Sen hittade hennes väninna en sjal till och då blev det 34 kronor över vad hon trodde. Och hon knäcker sig och jag och hennes väninna började skratta, så sjukt jävla kul.. Dålig humor jag vet, men det är sånna grejer som gör ens dag på jobbet faktiskt måste jag ju säga :)

Så det va trevligt och dagen har gått sjukt fort idag faktiskt..

Sen efter jobbet, handlade jag påskägg till mina småsyskon =) Vad det blir får ni se i morgon ;) Moahaha =D Sen åkte jag hem i illfart och packade simkläderna och började fixa påskäggen, och sen kom Ellen och då åkte vi till Svenljunga och simma.. Det blev 40 längder.. SÅ det tycket jag va rätt bra gjort faktiskt :) Nästa gång ska vi öka :) Men ajg va så sjukt trött det sista.. Så när vi satte oss i bubbelpoolen då va det inte långt ifrån att man somnade.. Varmt och skönt måste jag ju säga.. Sen åkte vi till kvantum där jag köpte kyckling, pommes och godis ^^, haha..
Sen åkte vi hem.. Så nu har jag lagat mat, ätit, packat upp simkläderna, gjort färdigt påskäggen, slått in dom och slått in Wilmas paket och packat i ordning dom..


Nu sitter vi och kollar på "Don't Mess With The Zohan" En rätt rolig film faktiskt.


Men nu ska jag strax stänga av och sova.. Så god natt och sov gott så hörs vi i morgon :)

Av Alexandra Ekdal - 14 april 2011 19:44

Sjuuuuukt trött måste jag ju börja med att säga.. Jobbade till halv 9 i går och idag började jag 7.. Inte riktigt okej känner jag nu asså..

Men nu e jag iaf hemma.. Har ätit skreamackor, dammat av.. Tvättar för fullt och snart ska jag göra lunch till i morgon..


Det är så äckligt när det är fint väder och jag måste jobba :( Jaja.. Fick handlat lite idag med >< lite spolarvätska, mer paket till Wilma och börjat köpa paket till Kevin trots att han inte fyller innan i Juli ;) haha .. Men jag kunde inte låta bli :D Tyvärr kan jag inte skriva va det är för mamma läser säkert min blogg och det är inte kul då ;)


Så resten av kvällen ska jag tillbringa vid datan och slå in paket.. Orkar inte dammsuga idag.. Det får jag ta i morgon.. Efter jobbet och efter att jag och Ellen har varit och simmat :) För vi är lite duktiga :D  Men det är riktigt skönt att simma faktiskt.. Tyvärr blir det ingen ångbastu denna gången heller för min hand pallar inte det... Men bubbelbad blir det :D


Men nu ska jag dra mig.. Hörs kanske senare :) Pusselipuss

Ovido - Quiz & Flashcards