Alexandra Ekdal

Alla inlägg under september 2011

Av Alexandra Ekdal - 7 september 2011 19:44

Så sjukt trött idag asså.. Och detta vädret gör då fan inte saken bättre..
Björkarna börjar gulna, det blåser och regnar.. Va fan kunde inte jag åtminstonde fått fylla år först??? Men nej tydligen inte.. Jävla piss väder..


Jaja. Idag har jag jobbat, varit en SJUKT seg dag på jobbet. Glad att jag e ledig i morgon.. I morgon ska här grejas lite hemma sen på eftermiddagen ska jag bort till Stefan och passa deras barn så Bobby förhoppningsvis får klart sin fr-bil till Skene som är på lördag. Tyvärr ska jag spendera min dag på Gekås Ullared AB.. Enda fram till klockan 20.00


Idag har jag även börjat på Kevin och Wilmas julklapp som kommer ta typ sjukt lång tid innan dom blir klara.. För det är massa som ska fixas och donas innan det är 100 klar.. Men det ska bli skojsigt :)


Harrejössös, hade helt glömt att skriva färdigt detta inlägg..

Men jag kan väl fortsätta på det ett tag till..

Sitter och drömmer mig bort till Grekland och försöker få in bilderna på fujidirekt, men jag får nog fan ta det i morgon för mitt tålamod håller inte nu känner jag, speciellt inte när dom viktigaste bilderna inte funkar.. Håller på att bli galen.. Så jag får la se om jag kan fixa det i morgon..


För nu ska jag snart stänga av och kolla på Mamma Mia tills min älskling kommer hem..

Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 6 september 2011 20:00

Nu sitter jag här med tända ljus och en bra film.. Utanför fönstret är det höst , kallt och regnigt. Så jag sitter här i soffan med min lisebergs filt och myser..


Idag har jag fått gjort en hel del. Gick upp vid halv nio och gjorde mig i ordning och käkade frukost. Sedan åkte jag och hämtade Ellen så åkt vi ner till Ullared för att handla lite. Gick in på Panduro först och köpte lite bra grejer där. Sen gick vi in på handelshuset hittade ingenting där så vi gick in på gekås. Det blev dyrt, som vanligt men mamma ska betala hälften och Bobby ska betala en grej med. Så det är rätt lugnt ;) Sen in på ica för att handla lite inför middagen.. Och den blev en diss, det va inte ens lite gott.. Alldeles för starkt och ne usch.. Inget vidare..


Gjorde en kasslergryta med paprika, champinjoner, chilisås och riven ost. Det låter ju hur gott som helst. Men det va alldeles för starkt för min smak. Och då halverade jag ändå receptet på chilisåsen och paprikan.. Så det blev inte alls gott och Bobby tyckte inte de va gott heller. Och jag klandrar han inte.


Så det hamnade i soporna och kommer aldrig mer att lagas hemmas hos oss..

I morgon ska jag jobba.. Och torsdag ska jag städa och pyssla..


Tror seriöst att det blinkar i ljuset här med, vete fan va det kan vara..
Dags att dra :) Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 5 september 2011 21:16

Hej bloggen..

Nu har jag varit så grymt dålig på att uppdatera här igen men jag har verkligen haft fullt upp..


I lördag va vi på folkrace i Borås.. Kardanracet, den enda tävlingen i hela Sverige där det bara får köra kardandrivna bilar, typ som volvo och opel.

Det gick hyfsat bra för Bobby måste jag väl säga.. Han blev 3:a , 2:a och 1:a och va sist in i B-finalen där han va 5 cm ifrån att vinna.. Precis samma som förra året.. lite synd. Men bättre än ingen final alls.. Så vi va väl hemma i Älvsered ca halv 9 och då va jag tvungen att fixa tvätten efter som att våran jävla torkställning tok rasa ihop i fredags. Så hann jag inte fixa det i fredags så jag fick ta det i lördags kväll..


I söndags så jobbade jag fram till klockan 15 och sen fick det bli illfart ner till Varberg för vi skulle till Göteborg och sitta med och i Bingolotto studion. Där morfar hade chans att spela på finalhjulet.. Tyvärr kom han bara till andra omg och slutade 2a. Men det blev en liten slant iaf.. Det va sjukt nervöst att sitta där men det gick ju som det gick.


Idag har jag bara jobbat hela dagen.. Så det har inte hänt så mycket. Nu sitter jag och kollar på när Bobby spelar NHL 11.

Så ska snart dra mig tänkte jag.. Bara mysa i soffan och lite så :)


Hörs garanterat i morgon. Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 2 september 2011 09:42

Såg precis klart denna underbara film som jag va lite tveksam till först, men jag ångrar inte en sekund att jag köpte den. Den va riktigt, riktigt bra alltså. För att tycka om den måste man gilla musikaler annars behöver man inte lägga ner nästan 2 timmar på att se den.. Men hade jag vetat att Eric Dane och Cam Gigandet va med så hade jag köpte den för länge sen.. Den e verkligen as bra :D Och som sagt, musikalfans SE DEN..


Här kommer handlingen:

The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av  nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och  en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men  hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger  på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en  dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.


Såg ju Water for Elephants igår med.. Den va oxå riktigt bra.. Jag gillar dock inte djurmisshandeln som förekommer i filmen. Men själva handlingen är hur bra som helst. Och även i den är det ju 2 underbara skådespelare Robert Pattinson och reese Witherspoon.


Handling:

På en cirkus någonstans i 30-talets USA hittar Jacob ett nytt liv efter att hans föräldrar dödats i en olycka. Där finner han också kärleken i cirkusens stjärna Marlena men för att kunna vara tillsammans måste de bryta sig loss från det enda liv de känner till.

 

Det är lite jobbigt att Robert Pattinson heter Jacob i filmen för i Twilight Saga heter ju hans motståndare Jacob så det blir lite fel när man har varit en inbitet fan i dom filmerna ;)


Men nu måste jag göra mig helt klar inför jobbet.. Ska ju köra min blivande bil till jobbet idag :)


Puss &  Kram

Av Alexandra Ekdal - 1 september 2011 13:25

Nu har jag sett En blomma i Afrikas öken. Den va bra, den fick en att verkligen tänka på hur världen är. Den är baserad på en sann berättelse. Vilket gör att man blir ännu mer tagen . Här kommer handlingen :


Som 3-åring blir Waris Dirie omskuren, och som 13-åring blir in bortgift. Det är inte så konstigt att den tonåriga somaliska flickan flyr till Europa. Hon lever under en tid på Londons gator som en illegal invandrare, tills en barmhärtig kvinna erbjuder henne vänskap och tak över huvudet. Efter ett tag får hon jobb på en snabbmatsrestaurang där en modefotograf faller för hennes exotiska utseende. Waris förvandling till internationell toppmodell kan börja.

En blomma i Afrikas öken är baserad på Waris Diries bästsäljande självbiografi och skildrar hennes omtumlande flykt från hemlandet till en tillvaro som en av världens största supermodeller - och idag ledare i kampen mot könsstympning. Det är ett gripande och varmt drama om att återskapa sitt liv och en ilsken uppmaning att stoppa en barbarisk tortyr som drabbar kvinnor världen över.

 

  

 

Se den för den e verkligen värd att se..


Nu sitter jag och kollar på Water For Elephants med Reese Witherspoon och Robert Pattinson.. Verkar rätt bra än så länge :)

Ovido - Quiz & Flashcards