Alexandra Ekdal

Alla inlägg under september 2011

Av Alexandra Ekdal - 12 september 2011 09:58

Hej hej alla glada läsare.. Nu ligger jag i sängen och kollar efter lite bra låtar på spotify ;) funderar på att ta en promenad sen faktiskt.. Käka frukost och diska först sen ta en promenad.. Vädret verkar tillåta det idag.. Men jag vet inte.. Måste packa oxå för jag ska till varberg idag med.. Men tror jag ska ta och mösa mig upp ur sängen nu iallafall..Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 11 september 2011 19:49

Söndag idag igen. Gött att man e ledig alla måndagar, fram till den 17 oktober ;) Så jävla underbart..


Idag har jag jobbat hela dagen. 7-16 och nu e jag helt slut.. Sen åkte jag hem och har bara lagat mat och skrivit en liten matlista, på vad vi ska äta den kommande veckan..

Plus att jag sitter och kollar på när Bobby spelar NHL 11..


Satt och kollade lite tågresor till Eskilstuna och det är fan inte billigt asså.. Det är svin dyrt att åka tåg, helt galet.. Resa tur och retur till Eskilstuna kostar 1400 kr PER person.. Så det blir alltså nästan 3000 för oss att åka dit.. Och det är rätt mycket pengar tycker jag.. Så vi får väl se hur det blir..


Nu ska jag lägga mig i soffan och bara slappa..

Puss & Kram

Mys

Av Alexandra Ekdal - 10 september 2011 21:23

Ne e jag hemma efter en lååång dag på jobbet.. haft sjukt mycket att göra fram till klockan 7 för sen dog det av totalt.. Helt sjukt att vi har öppet till 20 en lördag.. Jag tycker inte det e okej. Men det är inte jag som bestämer så tyvärr kan jag inget göra.. men det är goa pengar ;)


Och älsklingen e hemma från skene så nu ska vi dra på en film.. Och jag ska sova tidigt idag för jag ska till jobbet i morgon med.. 7-16 så jag e hemma i tid i morgon iaf.. Gött det iaf..


Gick la tydligen rätt dåligt i Skene idag, men de va nog för att jag inte va där ;) Moahaha..

Ne nu ska vi dra på en film. Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 10 september 2011 08:26

Nu har jag vaknat och kollat facebook och jag tycker det är sjukt fuskigt att alla skriver att dom är i skene, eller på väg, eller så ska dom till tidaholm eller ripa.. Jag vill med på folkrace :( som sagt det suger att ha ett helg jobb så som jag har det.. Men men va ska man göra åt saken? Jobb växer inte på träd direkt.. Nu ligger jag iaf i min säng och myser innan jag ska inta duschen.. Börjar ju inte innan 11 så har ju ingen mega panik direkt ;)Slänger la in ett meddelande ikväll när jag kommer hem..

Av Alexandra Ekdal - 9 september 2011 20:36

Nu e jag hemma helt själv.. Ska sova själv oxå :( Älsklingen åkte till sina föräldrar där han ska sova för han ska tävla i Skene i morgon.. Åh vad jag verkligen hade velat vara där :(
Det är fan nackdelen med att ha ett sånt jobb som jag har.. Man måste jobba helger :(


Tur att han kommer hem i morgon iaf.. Eller tydligen ska han till Stefan och dricka lite efter tävlingen.. Tur att jag tänker hämta hem honom hur sent det än blir (vilket jag inte tror det blir, med tanke på att dom ska tävla i morgon som sagt ;) Det ger sig..


Sitter här i soffan och har grymt ont i magen.. Bläää... Känner mig som en uppblåst badboll för tillfället..
Ljusen e tända och jag sitter och kollar på den mysiga filmen "A cinderella story" med Chad Michael Murry och Hilary Duff..


Så jag tänker inte sitta här mer, ska lägga mig i soffa en stund och idag ska jag lägga mig hyffsat tidigt så jag orkar med dagen i morgon..


Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 9 september 2011 08:11

Sitter och käkar frukost nu innan jobbet.. Chokladshake , riskaka och varmchoklad xD gott :) snart ska jag åka och jobba.. Hatar att jobba 9-18 .. De e sjukt segt.. Och de va ett jävla tag sen jag såg himmlen så blå :O helt sjukt.. Och jag som ska jobba :( Ne dags att dra. Puss

Av Alexandra Ekdal - 8 september 2011 21:38

Nu e jag hemma efter att ha passat Eveline och Alicia.. Det gick jättebra.


Och Bobby är fortfarande kvar och grejar med bilen..


Jag dödade precis en GRYMT stor spingel.. Och äcklig va den med.. men nu e den pannkaka och ligger ute på altanen.. Den va sjukt jävla stor och jag såg den från soffan och den va på väg ut till hallen. Jävla äckliga spindel jävel..


Och jag ska snart sova för jag har ont i mitt huvud och e svin trött.. Måste nog börja gå på massage igen, för min rygg håller på att ta död på mig.. Stel som en pinne..


Nu sitter jag och kollar på Role Models med han som spelar Stiffler i American pie (de första filmerna) och hon som e cheerledar coach i Glee , den gammla kärringen.. Kommer inte på vad hon heter.. Men aja..


Ändrade designen på bloggen till lite höstigare.. Så lite gult och grått passar in nu =)


Dags att dra.. Puss & Kram


Av Alexandra Ekdal - 8 september 2011 14:06

Eller inte ens i närheten egentligen.. Har iaf beställt bilderna till K & W's julklapp..
Men vi får la se hur det blir, för det står att garanterat 100 av 188 bilder är lågupplösta så vi får väl se hur det blir. Hoppas på de bästa.. Så på onsdag nästa vecka hoppas jag att jag har bilderna här hemma så jag kan börja pyssla lite.. För det tar ju som sagt ett tag och göra.. Men hoppas på det bästa..


Snart ska jag sätta igång med maten. Så vi bara kan äta när Bobby kommer hem. Och sen ska vi åka bort till Stefan, Bobby ska greja med sin fr-bil och jag ska passa dom små..


Satt och kollade på Oprah för en liten stund sen och det va fan inte lätt att hålla tårarna borta alltså.. Handlade om 2 familjer, där den ena familjen hade en dotter som behövde ett nytt hjärta och den andra familjen hade precis förlorat sin son.. Så Dom gav hjärtat till dottern.. Helt sjukt va sorligt, och det får en ju att tänka att det faktiskt kan hända en själv i framtiden.. Men det är inget man går och hoppas på..


Ne nu ska jag dra..

Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards