Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 27 september 2011

Av Alexandra Ekdal - 27 september 2011 21:02

Helt galet trött ät jag..
Igår åket jag ju ner till mamma och sov där med. Så vi kan väl börja där.. Sovit sjukt dåligt hela natten.. Wilma kom ner vid 5 tror jag klockan va.. Så hör jag hur hon frågar typ "varför är pappa hemma?" Så svarar mamma att "Det är inte pappa det är alex, sov nu" eller nått sånt.. Sen Somnade jag om igen.. Har verkligen legat och vridit på mig hela natten. men kom fram till det att mamma och dom har typ 200 grader varmt hemma och sjukt varma täcken oxå.. Så det är inte konstigt att man inte kunde sova bra.. Här hemma har vi termostaten på 12 grader men de e nog runt 19-20 grader, plus att vi har öppet fönstret.. Så det är inte så varmt i sovrummet..

Klockan ringde vid kvart över sju.. Snooza till halv 8 sen upp käka frukost och bege sig av till jobbet.. Och då upptäcker jag att vindrutetorksarmen har "gått sönder" eller hoppat ur eller nått sånt skumt.. Bil fan.. Så jag ber till gudarna att det inte ska regna de kommande dagarna för då vet jag inte va jag gör..


På jobbet så har jag varit i butiken hela långa dagen, så dagen har gått rätt fort trots att det inte va typ någonting att göra på hela dagen..
Sen handla lite och sen åka till Ica och handla mat..
Va hemma vid tio över 7 lite drygt.. Börja på maten, som tog sin lilla tid.. Blev LCHF Fläskfilegryta med gorgonzola.. ALLDELES för mycket gorgonzola, det va inte extrem gott, men det gick att äta.. Lite konstig smak tyckte jag det va.. Men aja.. Får la se om man gör det igen, fast då blir det nog med ädelost i stället..


Nu sitter vi och kollar på Benjamin Buttons otroliga liv.. Kommer inte kolla färdigt på den för den e 160 minuter ungefär.. Lite väl lång..


Puss & kram

Ovido - Quiz & Flashcards