Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 6 september 2011

Av Alexandra Ekdal - 6 september 2011 20:00

Nu sitter jag här med tända ljus och en bra film.. Utanför fönstret är det höst , kallt och regnigt. Så jag sitter här i soffan med min lisebergs filt och myser..


Idag har jag fått gjort en hel del. Gick upp vid halv nio och gjorde mig i ordning och käkade frukost. Sedan åkte jag och hämtade Ellen så åkt vi ner till Ullared för att handla lite. Gick in på Panduro först och köpte lite bra grejer där. Sen gick vi in på handelshuset hittade ingenting där så vi gick in på gekås. Det blev dyrt, som vanligt men mamma ska betala hälften och Bobby ska betala en grej med. Så det är rätt lugnt ;) Sen in på ica för att handla lite inför middagen.. Och den blev en diss, det va inte ens lite gott.. Alldeles för starkt och ne usch.. Inget vidare..


Gjorde en kasslergryta med paprika, champinjoner, chilisås och riven ost. Det låter ju hur gott som helst. Men det va alldeles för starkt för min smak. Och då halverade jag ändå receptet på chilisåsen och paprikan.. Så det blev inte alls gott och Bobby tyckte inte de va gott heller. Och jag klandrar han inte.


Så det hamnade i soporna och kommer aldrig mer att lagas hemmas hos oss..

I morgon ska jag jobba.. Och torsdag ska jag städa och pyssla..


Tror seriöst att det blinkar i ljuset här med, vete fan va det kan vara..
Dags att dra :) Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards