Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 8 september 2011

Av Alexandra Ekdal - 8 september 2011 21:38

Nu e jag hemma efter att ha passat Eveline och Alicia.. Det gick jättebra.


Och Bobby är fortfarande kvar och grejar med bilen..


Jag dödade precis en GRYMT stor spingel.. Och äcklig va den med.. men nu e den pannkaka och ligger ute på altanen.. Den va sjukt jävla stor och jag såg den från soffan och den va på väg ut till hallen. Jävla äckliga spindel jävel..


Och jag ska snart sova för jag har ont i mitt huvud och e svin trött.. Måste nog börja gå på massage igen, för min rygg håller på att ta död på mig.. Stel som en pinne..


Nu sitter jag och kollar på Role Models med han som spelar Stiffler i American pie (de första filmerna) och hon som e cheerledar coach i Glee , den gammla kärringen.. Kommer inte på vad hon heter.. Men aja..


Ändrade designen på bloggen till lite höstigare.. Så lite gult och grått passar in nu =)


Dags att dra.. Puss & Kram


Av Alexandra Ekdal - 8 september 2011 14:06

Eller inte ens i närheten egentligen.. Har iaf beställt bilderna till K & W's julklapp..
Men vi får la se hur det blir, för det står att garanterat 100 av 188 bilder är lågupplösta så vi får väl se hur det blir. Hoppas på de bästa.. Så på onsdag nästa vecka hoppas jag att jag har bilderna här hemma så jag kan börja pyssla lite.. För det tar ju som sagt ett tag och göra.. Men hoppas på det bästa..


Snart ska jag sätta igång med maten. Så vi bara kan äta när Bobby kommer hem. Och sen ska vi åka bort till Stefan, Bobby ska greja med sin fr-bil och jag ska passa dom små..


Satt och kollade på Oprah för en liten stund sen och det va fan inte lätt att hålla tårarna borta alltså.. Handlade om 2 familjer, där den ena familjen hade en dotter som behövde ett nytt hjärta och den andra familjen hade precis förlorat sin son.. Så Dom gav hjärtat till dottern.. Helt sjukt va sorligt, och det får en ju att tänka att det faktiskt kan hända en själv i framtiden.. Men det är inget man går och hoppas på..


Ne nu ska jag dra..

Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards