Alexandra Ekdal

Alla inlägg under januari 2011

Av Alexandra Ekdal - 10 januari 2011 22:02

Jag skulle bloggat om helgens bravader men jag orkar inte göra det idag. Så det får bli i morgon.. Nu ska jag gå upp och lägga mig och kolla på Eclipse för jag har inga andra filmer här i Varberg.
Men i morgon ska jag försöka orka blogga om helgen som har varit såååå jävla skoj :)
Men nu blir det sängen =)

Tjingtjing =)

Av Alexandra Ekdal - 6 januari 2011 21:06

Som sagt, det är totalt snökaos.. Eller har varit, men det har kommit för jävla mkt snö.. Typ 20 cm snö.. Hatar det.. Jaja, idag har jag inte gjort allt för mkt, diskat, plockat undan, handlat mat och spelat Wii Fit Plus ;) Sjukt skoj och nyttigt ;) Och så klart tvättat..

Sen blev det lite mat som älsklingen laga, snitzel med klyftpotatis och Jensens favoritsås ;) Gott gott.

Sen har vi bara slöat i soffan och nu ligger vi och kollar på Göta Kanal 3. Kanal Kungen eller va fan den heter :) Den e rätt rolig men har en hel del scener som är sååååå dåligt gjorda.. Men aja, va ska man begära av svensk film? ;)

Ne nu tänker jag slappa vidare i morgon ska jag till banken och sen förhoppningsvis träffa sötnosen Nea =)


Tjingtjing =)

Av Alexandra Ekdal - 5 januari 2011 19:08

Nu är jag hemma igen efter att ha varit nere hos familjen i ett par dagar :) Mycket mysigt måste jag ju säga.

I måndags åkte jag till arbetsförmedlingen för att skriva in mig som arbetslös :/ Vilket inte är det roligaste i världen. Sen så mötte Carro upp mig så vi åkte ner till stan och käkade lunch och sen gick vi ner till fästningen och tog lite kort, så här kommer några smakprov på vad vi gjorde =)

      


Sjukt nice måste jag ju säga :D Sen skulle man hämta dom små pluttarna på dagis/fritids =) Sen blev det film och kvällsmat..


På tisdagen kom Sara ner till Varberg =) Det va super mega länge sen vi träffades :) Hade massor att tjöta om, som vanligt när man inte har träffat någon på evigheter ;) Så gick vi på stan och kikade och tog en fika :) Sen hämta dom små på dagis/fritids =) Sen beställde vi pizza till kvällsmat, för storasyster är för lat för att laga mat ;) Moahahah :D Men mamma fick pröjsa ^^,


Idag så gick jag upp vid 9 ungefär.. Sen ner och ta plats i soffan. efter nån timme åkte mamma och handlade frukost, sen när hon kom hem blev det färska frallor till frukost :D Sen skulle man tydligen ut och bygga snögubbe med lillasyster =) Grejen va att det va ingen kramsnö utan det va mer pudersnö.. Så det funkade inte.. Så efter några minuters tänkande så såg jag att mamma hade slängt ut plastgranen som inte fick leva i mer än 2 år.. Men iaf, så satte jag ner granen i snön och börja kasta upp snön med en snöskyffel så den skulle täckas med snö. Det gick sådär.. Men så här blev resultatet iaf:

  

Ja hinken är huvudet och wilma döpte den till Belle.

Lite kul va det..


Och nu är jag hemma i älvsered har fixat i ordning alla mina jävla papper och skit som jag har. Det är fruktansvärt mycket faktiskt.

Och min handledsoperation är bokad. Den 26 januari. Läkarna har nog även tänkt tömma mig på blod för jag ska ta blodprov och dom ska ta reda på va jag har för blodtyps grupp eller va fan det heter. Så dom har nog tänkt tömma mig på blod eller så räknar dom med att någonting kommer gå snett.. Jaja jag blir bara arg när jag skriver / pratar om det så nu pratar vi inte mer om det.

Nu orkar jag inte skriva mer. Får la se när nästa inlägg kommer. Förmodligen i morgon ;)
Tingting på er =)


Av Alexandra Ekdal - 1 januari 2011 15:29

Som ni alla vet är ju Titanic en klassiker man aldrig kan tröttna på.

Och för alla er som inte har sett den, SE den! Den e helt klart värd att se.

Den får helt klart 5/5   

Detta är sann kärlek till 100% man ska inte kunna köpa kärlek, för kärlek är prislöst.. Den som köper kärlek har inget hjärta, ingen själv och absolut inga känslor. Precis som Roses fästman gör, han gör inte henne lycklig, han gör henne olycklig men han tror att han kan göra henne lycklig genom pengar, smycken, tavlor m.m Vilket inte går.

Det finns många kärleksfilmer, men ingen som denna. Fattig som rik va spelar det för roll när det "osjunkbara" skeppet med 2200 passagerare sjunker? Det har absolut ingen betydelse. När inte ens hälften överlever.

Titanic är en sannhistoria och väldigt gripande. Det går inte att inte älska denna filmen. Den är så sjukt sorlig och så otroligt bra gjord. Säger det igen. Har ni inte sett den SE den!! Den är nästan ett måste i film hyllan !!

Av Alexandra Ekdal - 1 januari 2011 12:58

Jaha då va det första dagen på 2011 =)
Började året med att vakna tidigt.. Gick upp och la mig i soffan kollade på Another Cinderella story.. Sen gick jag ut och slängde skräpet, sen in och började damma, så har dammat av hela lägenheten, sen dammsuga och diskat. Skulle tvättat golvet men det orkade jag inte. Så jag tyckte det räckte med den städningen. Så nu sitter jag och kollar på Titanic =) Och bara tar det lugnt :)

Så gott nytt år på er alla =) Och gör saker ni alltid drömt om :)


Ovido - Quiz & Flashcards