Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 18 januari 2011

Av Alexandra Ekdal - 18 januari 2011 21:34

I morgon blir det ett låååååångt pass på Wii Fit plattan.. Fuskat väldans mkt idag, massa godis och kakor :( Usch och fy på mig.. Men ett dubbelpass på Wii Fit i morgon ska nog hjälpa lite iaf ^^,

I morgon ska här städas av, älsklingen har varit duktig och diskat och plockat i ordning. Men här ska dammsugas och jul ska verkligen städas ut nu..Dukarna ska bort gardinerna ska bytas. Och i morgon funderar jag på vad vi ska äta, funderar faktiskt på att göra kebabpaj, fast jag vet ändå inte.. Det känns mer som fredags mat :) Vi får se :)

Nu ska jag äta mer godis och få ännu mer dåligt samvete.
Puss på er alla glada :)

Av Alexandra Ekdal - 18 januari 2011 16:33

Dags att göra färdigt allt. För snart ska man till Bockstensskolan och plundra julgran eller va fan man skulle göra. Det ger sig =) Ska iaf ta med oss fika och grejer. Sen ska man åka och handla sen ska jag åka hem till min älskling och mysa med honom ^^, Saknar honom jättemycket :/ Man blir bereoende av varandra när man bor ihop.. En sak när man bara träffas på helgerna då är man van på nått sätt. Men när man bor ihop och träffas varje dag och sen ska åka ner hit till varberg och är här 3-4 dagar så känns det hemskt.. Det är jobbigt. men idag ska jag iallafall hem till mitt   

Kommer kanske nått mer inlägg när jag kommer hem till Älvsered =)


Nu ska jag fixa det sista innan vi ska gå. Tjing på er =)

Av Alexandra Ekdal - 18 januari 2011 13:32

Nu har man lagat mat och ätit. Det blev kokt potatis med fiskbullar i hummersås ;) Sjukt gott vare :D och lingon och mjölk till det :p Sjukt gott..

Och mamma har varit hemma på lunch, och tjötar om att man ska göra allt.. Trodde det va hennes jobb när man passar hennes barn?? Men tydligen inte..   Så nu ska man tydligen plocka i ordning i köket, sen handla fika till Kevins julgransplundring. Sen ska jag handla och åka hem till älsklingen och ta hand om honom :)


Tjing så länge :)

Av Alexandra Ekdal - 18 januari 2011 01:27

Egentligen har jag ingen ork till att blogga men här kommer lik förbannat ett kort inlägg ;)

Satt och kollade på The Messengers innan, så sjukt bra och nervkittlande film.. Riktigt bra och med en av världens bästa skådespelerskor; Kristen Stewart, och nej det är inte bara för att hon är med i The Twilight Saga.. För denna filmen kom ut innan Twilight så det så ;)
Ne men varför jag tycker hon är en utav dom bästa är för att hon känns så jordnära i alla filmer som jag har sett henne i. Det känns som om att hon är sig själv. Vissa skådespelare/skådespelerskor känns så jävla fejk, även om dom kanske ska spela jävligt dumma i filmen/serien men det kan bli för mycket. Kristen Stewart känns som sagt att hon överdriver inte. Hon behöver inte det för att lyckas, det känns mer som om att hon kan vara sig själv och ändå få till det jävligt bra..
Nu ser jag knappt va jag skriver för jag gäspar så ögonen tårar sig. Så det va allt för i natt ;) det kommer säkert mer senare idag ^^,


God natt gott folk! Sov så gott ^^, Det ska jag göra :)

Ovido - Quiz & Flashcards