Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Alexandra Ekdal - 13 januari 2011 20:49

Idag har det varit både slappt och lite fart och fläkt :)

Gick upp vid halv 12. Började träna lite på Wii Fit, ca 45 minuter, intensivt ;) Sen slänga in tvätt i tvättmaskinen och börja tvätt. Sen duscha och göra sig i ordning. Sen kom Ellen och hälsa på :) Så vi gick till Älvsereds Shoppingcenter och kollade där lite =) Sen gick vi till affären.. Sen hem och kollade lite på Pippi. Sen va det dags att börja laga mat. Det blev gulaschsoppa.. Ganska gott blev det. Väldigt starkt. Men det blir inte till att göra det mer. Söligt i hela köket och det blev sådär. I morgon ska jag göra kebabpaj, med väldigt lite pajdeg för varken jag eller bobby tycker det är gott.. Men vi får se hur det blir :) har inte rätt Cremè Fraich heller.. Så jag hoppas det blir gott. Det märker vi :)

Det ser rätt roligt ut när man kommer in i vardagsrummet och älsklingen sitter där med hörlurar på huvudet och ser ut som världens nörd ;) Men I love him anyway:)

Ne nu ska jag kolla på CSI Miami =) Och komma på vad min kära syster ska vara på 150 dagars, temat är S så någonting som börjar på S. Kommer ni på nått så säg till :) Tack på förhand :O


Tjing tjing =)

Ovido - Quiz & Flashcards