Alexandra Ekdal

Alla inlägg under januari 2011

Av Alexandra Ekdal - 18 januari 2011 13:32

Nu har man lagat mat och ätit. Det blev kokt potatis med fiskbullar i hummersås ;) Sjukt gott vare :D och lingon och mjölk till det :p Sjukt gott..

Och mamma har varit hemma på lunch, och tjötar om att man ska göra allt.. Trodde det va hennes jobb när man passar hennes barn?? Men tydligen inte..   Så nu ska man tydligen plocka i ordning i köket, sen handla fika till Kevins julgransplundring. Sen ska jag handla och åka hem till älsklingen och ta hand om honom :)


Tjing så länge :)

Av Alexandra Ekdal - 18 januari 2011 01:27

Egentligen har jag ingen ork till att blogga men här kommer lik förbannat ett kort inlägg ;)

Satt och kollade på The Messengers innan, så sjukt bra och nervkittlande film.. Riktigt bra och med en av världens bästa skådespelerskor; Kristen Stewart, och nej det är inte bara för att hon är med i The Twilight Saga.. För denna filmen kom ut innan Twilight så det så ;)
Ne men varför jag tycker hon är en utav dom bästa är för att hon känns så jordnära i alla filmer som jag har sett henne i. Det känns som om att hon är sig själv. Vissa skådespelare/skådespelerskor känns så jävla fejk, även om dom kanske ska spela jävligt dumma i filmen/serien men det kan bli för mycket. Kristen Stewart känns som sagt att hon överdriver inte. Hon behöver inte det för att lyckas, det känns mer som om att hon kan vara sig själv och ändå få till det jävligt bra..
Nu ser jag knappt va jag skriver för jag gäspar så ögonen tårar sig. Så det va allt för i natt ;) det kommer säkert mer senare idag ^^,


God natt gott folk! Sov så gott ^^, Det ska jag göra :)

Av Alexandra Ekdal - 17 januari 2011 16:18

Cdon är livsfarligt xD men denna gången blev det inte ens i närheten av så dyrt som det blev sist xD haha =) Denna gången blev det bara 455 ;) 6 filmer och 1 seriebox ;)

Beställde:
Armageddon (Blu-ray)

I Know What You Did Last Summer - Collection 3 filmer =)

Private Practice - Säsong 1 ;)

Orphan

Paranormal Activity


Så jag tyckte det inte va så dyrt egentligen ;) med tanke på att allt typ va på rea ;)


Nu blir det mer barnfilm ^^, Tjing

Av Alexandra Ekdal - 17 januari 2011 15:04

Tjo på er alla glada bloggläsare..

Just nu är jag hemma och passar mina två små troll =)

 

Dessa små trollen, som inte är så små längre :) Lilla Fisan (översta kortet) fyller 5 i april och Lillebror fyller 9 i juli.. Tiden går så fort.. Mina Favvisar =)


Dagen har förövrigt bjudit på blodprovstagning, handlat mat och massor med film och så matlagning med =) Och nu sitter vi i soffan och kollar på Barbie I Svansjön =) Innan dess blev det Snövit och de 7 Dvärgarna och Pongo och de 101 dalmatinerna =)


Fick hem min film idag med =) Han som skickade det va väldans seriös med inslagningen =) Först i kartong och sen i papper :) Men tur det annars hade den nog aldrig hållt för en resa från Umeå till Varberg =) Men denna filmen är iaf sjukt bra. Och så klart är min favorit skådespelerska med, Kristen Stewart :)
      För er som inte vet va den handlar om så kommer en kort beskrivning här:
Det handlar om en familj som flytter från Chicago till North Dakota för att börja odla solrosor. Det är ett väldigt gammalt hus och det börjar hända massa konstiga saker som inte deras föräldrar ser utan bara familjens 3 åring Ben och deras tonåring Jess (Stewart). När skräcken tar sin början står Jess ensam med sin vetenskap. Hennes föräldrar tror att hon är sinnesjuk, men Jess försöker ändå varna sin omgivning om vad som händer.


Mer tänker jag inte berätta ;) Sjukt bra är den iaf.. Läskig som fan. Låg och kolla på den själv, vågade knappt sova efter det .. Men aa, tycker ni om skräckfilmer så se denna :D Ni blir inte besvikna ;)


Från och med idag (eller i morgon) Så kommer det komma ett inlägg om mig och mitt liv. Men det kommer senare isf :)

Nu ska jag kolla färdigt på Barbie I Svansjön =)


Puss och kram på er alla =)

Av Alexandra Ekdal - 16 januari 2011 23:21

Saknar min älskling. Trots att jag träffade han senast igår. Får ju träffa han på tisdag igen så det är ju ganska snart.

Men nu ska jag sova. För i morgon ska man och ta blodprov inför operationen. Börjar bli äckligt jävla nervös.. Hatar det. Hade läkarna bara gjort rätt från början hade allt varit bra nu. Men inte då.. Förstör mitt liv bara. Ibland funderar man fan på hur läkare e funtade asså. Seriöst?? Varbergs sjukhus är ju bara ett stort jävla skämt. Så nu ska dom göra om och göra rätt. Fasar för den dagen måste jag ju säga. Ska upp och prata med dom i morgon. Är en del som jag vill ha med mig och som jag ska säga till dom t.ex på att dom ska söva mig helt. För i mig skär dom inte i så länge jag är vaken. Det ska jag be och få tala om. Usch, mår illa bara av att tänka på det. Hoppas dom operar på morgonen så man slipper ligga där hela jävla dan..
Som plåster på såren så ska jag boka tatuerings tid till mig själv och göra en till tatuering ^^, Bara för att jag är duktig och ska operera mig..


Men nu ska jag sova. Så god natt gott folk. Vi hörs i morgon. Pusselipuss =)

Av Alexandra Ekdal - 16 januari 2011 21:37

Jag vill göra nått kul med min blogg, men jag vet fan inte va jag ska göra :/ Kan någon komma med nått bra förslag? Vill göra en snygg header, och ändra hela sidan man vete fan hur jag ska göra.. Så alla förslag är välkomna..


Dagen har för övrigt varit mycket bra. Har varit och våldgästat Linda och Christoffer =) Käkade mat och spelade bingolotto.. Linda vann 25 kronor på sms-bingo xD och jag och Christoffer vann inte ett skit.. Det är smällar man får ta.. Tackar er båda för en slapp och trevlig eftermiddag :)


Nu sitter jag i soffan hos mamma och längtar till min pojke som ligger hemma och har ont i ryggen :(

Nu ska jag se om jag kan få till nått bra här ;) Tjingtjing =)

Av Alexandra Ekdal - 16 januari 2011 14:30

Igår va det klassåterträff hos Linda med 9 blå ;) Mycket trevligt att träffa alla igen, eller nästan alla iaf. En trevlig kväll med mycket skratt, så kan man väl förkorta kvällen enklast. Men ännu en gång tack för en trevlig kväll :)


Och i natt åkte förmodligen lillasyster på magsjuka. Hoppas det inte är det utan bara att hon har ätit nått konstigt. Men iaf, det första jag gjorde när jag gick upp va att kurera mig med vitpeppar korn. Sen blev det choklad och redbull med ;) Go frukost.. Moahhaha.. Mamma väckte mig klockan 1 trodde inte klockan va så jävla mkt xD Men det va den tydligen, haha.  Men nu är man iaf uppe.
Sitter och kollar på sveriges mästerkock och väntar på att mamma och mikael ska komma hem så jag kan ta mig till Linda ;) Sara ska iofs hämta mig men ändå, någon måste ta lilla fisen där uppe. Jag går inte upp till henne så länge hon mår dåligt..

Bilder från gårdagen kommer när jag kommer hem till Älvsered. Ska få bilderna från Linda med..


Men nu ska jag lägga mig i soffan och dö en stund. Eller kanske piggna till men red bullen tar lång tid innan den börjar verka ;) Jaja.


Hej då på er. Kanske kommer nått inlägg i kväll =)
Pusselipuss

Av Alexandra Ekdal - 15 januari 2011 16:05

Jaha, då har man äntligen orkat göra någonting.. Fixat håret och målat naglarna.. Men sminket är i Varberg så ska snart åka ner och sminka mig och käka lite sen ska mamma köra mig till Linda sen blire fest ;) Ska packa ner kläder, datan och lite go dricka sen e man klar för start ;) Så nu hoppas jag naglarna har torkar (med min vanliga tur så har dom inte det) så jag kan packa ner alla grejer =)


Hörs i morgon.
Puss och kram.

Ovido - Quiz & Flashcards