Alexandra Ekdal

Alla inlägg under mars 2012

Av Alexandra Ekdal - 6 mars 2012 21:50

Har kommit hem för en liten, liten stund har kollat slutet på Desperate och ätit fruktsallad =) Mycket gott..
Vattenaerobic va sjukt jobbigt och han som va instruktör påminde om stiffler ;) Sjukt kul va det xD

Sitter och skypar med mina flickor =) Den ena är i Nya Zeeland, Den andra i vbg och en i tofta :)
Bra att vinka när ingen ser mig ;) sara fattar inte hur man lägger på :P jaja smarta är vi ;) NOT :P Så jävla kul :P


Ska snart gå och lägga mig jämte älskling och sova =)
Puss & Kram .

Hörs i morgon =)

Av Alexandra Ekdal - 6 mars 2012 13:37

Hej hopp alla glada människor =) Hur mår ni? =) Jag mår toppen..
Började dagen med en powerwalk va väl dock bara på max 20 minuter, men det va en jävla uppförsbacke så när jag väl kom upp så trodde jag att jag skulle dö bokstavligt talat. Men jag tog mig hem. Sen käkade jag frukost. En naturdiet. Sen har jag bara slappat i soffan. Finns som sagt fortfarande inte så mkt jag kan göra.. Men jag ska snart ta och städa av här sen ska jag börja med maten så den e klar vid halv fem. För i kväll ska jag och Ellen på vattenaerobic ;) Sjuuukt jobbigt.

Sen måste jag in snabbt och handla så jag är hemma till Desperate Housewives som börjar kör dom ALLRA sista avsnitten någonsin nu.. :( Kommer bli tomt utan hemmafruarna :/ Och i morgon börjar Grey's :P


Så nu ska jag ta tag och städa av här.. Sjukt mkt löv och bös här inne.. Me don't like :/


Hörs kanske senare =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 5 mars 2012 20:13

Tjenare =) Hur har eran dag varit? =) Min har varit toppen =) Började dagen med en promenad med Ellen och Pripps, så vi utforskade Mjöbäck =) Så vi gick runt halva mjöbäck på ca en halv timme ;) hade gått fortare utan hund. Men lite sällskap är aldrig fel =)


Sen började jag plocka i ordning här hemma.. Har fortfarande inte kommit iordning då vi inte har fått satt fast bokhyllorna, så jag kan inte packa upp resten än så länge, men vi är inte hundra på hur vi ska ha det riktigt än så det är lite dumt att börja skruva och sen blir det inte bra och så blir det massa hål i väggarna.. Det vill vi inte ha..

Så vi ska möblera om så får vi se vad som blir bäst =)

Sitter just nu och kollar på familjen annorlunda.. Den ena gubben ska fria till sin tant och hittade en ring för BARA 16300, det som stör mig mest är att tv4 säkert har betalat 99,9% av kostnaden och kommer säkert stå för bröllopet bara dom gifter sig i tv.. Sånt stör mig som satan..

Men men, enligt mitt tycke så va inte ringen så fin.. Jag hade ju inte valt den ;) Men jag e lite kräsen oxå ;)


Nu ska jag göra mig en fruktsallad på blodapelsin och kiwi, för det är de jag äger =D
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 4 mars 2012 21:19

Sitter i soffan och kollar på 2 ½ men.. Och har precis ätit en donut med lila glasyr, som smakade väldigt lite blåbär, typ? ;) Har verkligen inte gjort någonting ikväll, förutom att diskat och varit i andra lägenheten och fixat det allra sista =) Så i morgon ska B lämna in nycklar och dylikt sen e det inte vårat problem =D Så jävla gött att slippa det stället , dock får man längre till jobbet. Men bara ca 1 mil :P Inte ens det..

Plus att lägenheten är typ 20 kvadrat större än den gamla =D

Ikväll har jag iallafall fått adressändrat för första gången sen jag flyttade till Älvsered ;) Det ni.. Det va verkligen på tiden :D


Så nu ska jag sitta och dricka min mjölk =D Och sen ska jag sova.. Imorgon SKA jag börja mitt nya liv hur det nu ska gå, men det SKA det göra!! Nu e jag fan trött på det här!

Puss & Kram <3

Av Alexandra Ekdal - 4 mars 2012 16:22

Hello.. Läget med er? jag sitter just nu och bara slappar i soffan, ska strax fixa lite mat..
Idag har vi städat gamla lägenheten. SUNK! Men nu är den fin igen, ska ner till den i kväll för att hämta det sista.
Sitter och kollar på Gossip Girl, men får nog ta och stänga av snart för B gillar inte den serien.. Men ibland får han stå ut ;)

Ska ändå fixa maten =)
Så kul har min dag varit..
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 3 mars 2012 20:35

Trevlig kväll på er alla glada människor. Jag sitter i min nya soffa och är helt slut. Vi höll på att flytta hela dagen igår. Åkte ner till Varberg vid kvart över 8 halv 9 och lämnade våran gamla soffa till en kompis som ville ha den, vi ville ju bara bli av med och det blev vi, sen hämtade vi den nya soffan :D Sen åkte vi hem till mamma och började röja mina gerjer från vinden , det fick ta plats i förrådet, så där ser ut som KAOSET själv.. Men det är inte där vi ska bo , tur är det.. Det blev lite kaos när vi upptäcker att vi får faktiskt inte in ny soffan i lägenheten, inte genom ytterdörren iallafall. Och alla stora fönster som det är här går inte att öppna.. Så ja efter lite hjärnverksamhet och hjälp från våran granne som B känner sen innan så kom vi på det, vi tar ner altandörren. Så ja, vi monterade ner altandörren och bar in soffan.


Totalt blev det nog 2 lass från den gamla lägenheten. Dock höll vi nog på till klockan va 9 igår kväll.. Knappt ätit på hela dagen så vid halv 9 köpte vi pizza och jag kan lova jag har ALDRIG ätit en pizza så snabbt som igår.. Hemskt var det.. Men vi fick gjort en hel del.. Det som är kvar nu är att sätta fast bokhyllorna där dom ska vara, städa gamla lägenheten och packa upp alla lådorna. Städa av nog. Åka till gekås och spendera pengar på inredning ;) Dock ingenting till köket då köket är större men mindre arbetsytor. Det är lite synd, det är mindre skåp oxå. Men jag ska hålla på att ändra om massa så fort vi har kommit iordning för det har inte alls blivit som ajg vill ha det på vissa ställen, vi hade lite mer köksgrejer än vad jag hade räknat med, och NEJ vi har inte köpt massa nytt. Utan det har bara inte stått så trångt, så det ser inte ut att vara så mkt som det egentligen är..


Idag började vi dagen med att gå upp och åka till Dalhems för att jag skulle ha tag på en folkrace-overall och B skulle ha folkrace-skor. När vi inte ens e halv vägs till Falkenberg så ringer min morbror och säger att han kommer senare och att en annan kompis skulle ringa när dom va  i Falkenberg, bara de när vi är vid Vessigebro avfarten så ringer dom och säger att dom e vid McDonalds och då är klockan halv 9 och vi skulle mötas där kvar i. Så kul som vi hade så åkte vi till Willys, för varken jag eller B hittar till Dalhems, nu gör vi det ;), så vi fick vänta på min morbror, men vi skulle ändå handla mat så vi passade på.. Färdiga lagom tills dom är i Fbg. Sen åkte vi ut till Dalhems, jag prövade en overall bara det att skrevet hängde nere vid knäna och så klart hade dom inga mindre.. Men dom skulle beställa så det blir en resa dit igenom om ca 3 veckor. Ska prova Bs overall oxå så jag har en om jag inte hinner köpa en innan Laholm den 31..


Sen åkte vi hem och började greja lite. Fick gjort en del innan middagsgästerna från Eskilstuna kom. Andreas skulle köpa bil men det blev inte så då den inte va så fin som det framstod att den var.. Så när dom väl hittade hit så blev det mö tjöt och mö skratt måste jag säga ;) Maten tog slut med ;) Eller aa, inte köttet och kycklingen med potatisen och nästan all sås. Men det va mycket trevligt, inte varje dag man träffar dom =) Nu ska vi bara ta oss i från förorten och ta oss till storstan med =D
Sen när dom hade åkt så placerade vi oss i soffan och här har vi suttit sen dess =)


Så nu vet ni hur mina dagar har varit.. Så nu ska jag krypa ner i soffan och kolla klar på Gladiatorerna =)
Hörs i morgon kanske =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 1 mars 2012 20:17

Shit va tiden går, det är fan lite läskig. Men va ska man göra liksom :P Tiden är till för att gå..
Idag har jag verkligen haft och göra.. Började dagen med en promenad med Ellen och Pripps, sen hem och äta frukost.. Sen har jag packar ihop lägenheten.. För i morgon flyttar vi till en större lägenhet, i morgon hämtar vi nya soffan och jag är så glad så jag skulle kunna hoppa jämfota och bara skrika =) Men jag är så trött så ögonen går i kors och kroppen värker.. Så jag vet verkligen inte vad jag ska göra, jag skulle nog verkligen kunna sitta och sova. men jag får allt hålla mig vaken nån timme till..

Ska hämta massa gerjer hos mamma i morgon med.. Usch...


Sorry men jag vet inte vad jag ska skriva mer, Hjärnan står helt still och jag orkar faktiskt inte sätta igång den just nu..


Hörs i morgon eller helgen. Puss  & Kram


Ovido - Quiz & Flashcards