Alexandra Ekdal

Alla inlägg under mars 2012

Av Alexandra Ekdal - 13 mars 2012 14:09

HAAAAAAAAAAAAAAAAAPPY :D:D:D:D:D
Oj hej ;) hahaha :D  Just nu sitter jag med världens leende :D Det går inte att komma ifrån. Fööööör denna låg i brevlådan :D

 


WIIIIIIIIIHUUUUUUUUUUUUUUU LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE :D

Helt galet :D Jag bara älskar det <3 åååååå..
Jaha, idag har jag inte gjort så himla mycket faktiskt =) ska iväg i eftermiddag men det får ni veta mer om då :P

Så får vi se :P Som sagt har inte gjort så mkt. Skickat lite mejl och så bara =)

Nu ska jag fortsätta kolla på Breaking Dawn =D
Måste börja laga mat snart med :P Den ska vara klar till B kommer hem från jobbet =)

Puss & kram

Av Alexandra Ekdal - 12 mars 2012 20:16

  Hej hopp =) har ni haft en fin vårdag? Det har jag och jag har fått massor gjort oxå, känns sjukt gött =)
Dagen började med att jag vaknade vid fem i nio, trodde klockan va hur mkt som helst p.g.a att det va så ljust. Men den va inte mer. Sen satte jag igång och började tvätta, diska och städa av. Vid halv 12 kom Ellen och Pripps då blev det lång promenad , eller lång och lång, men vi hittade hit:

 

Ångrade starkt att jag inte tog med systemkamerna.. Då denna är bara är tagen med min iPhone :P


När vi kom tillbaka stack jag ner till affären köpte det sista till mina gäster =) Och sen gick jag hem och duschade och fortsatte med att tvätta.
Sen kom Janet, Morfar och Kristoffer =) Efter en stund kom mamma, Kevin och Wilma.
BildBomb!

                    

Kristoffer vill ju med ha Pannacotta, dock så klarar inte hans lilla mage av det än =) Men sötare unge får man ju leta efter =D 


Nu ska jag kolla klart på Sofias Änglar =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 11 mars 2012 20:56

God kväll gott folk. Haft en trevlig helg? Min har bestått av endast jobb.. Jobbade fram till tjugo i 6 igår och till fem i halv 6 idag.. Gött första helgen på 2½ månad och och har redan jobbat över drygt 1 timme :P Det är inte illa..

Så nu sitter jag och myser i soffan framför Cowboys and Aliens, tro mig det är inte jag som har valt filmen.. Man hör ju på namnet hur knepig den är.. OCh det ä verkligen ingenting för mig då jag varken gillar Alien filmer eller Cowboy filmer. Den enda Cowboy filmen som e bra e Australia med Nicole Kidman =) Den är bra :)

Va tyckte ni om vinnaren i Melodifestivalen?? Så jävla rätt åt Danny, jag och B satt bara och skratta i soffan när vi fick reda på att han blev 2 i år igen xD Moahahah. men han verkar vara en MYCKET omogen pojke om ni frågar mig. Det roliga va att han va såååååå självsäker det såg man .. Men icke. Man ska inte ta ut segern i förskott :P


Nu ska jag hämta jordgubbar och min mörka choklad sen ska jag sova.
Imorgon kommer mamma + alla syskon, morfar, Janet och min underbara kusin-gudson =D      


Ska bli mycket trevligt =) Så ska dom få se hur vi bor =)
Nu ska jag ta mig ut till köket :D Puss på er  

Av Alexandra Ekdal - 9 mars 2012 21:31

God kväll på er=) Idag har jag inte haft tid att blogga faktisk. Har inte haft igång datan på hela dagen :P Rätt gött faktiskt. Kommer bli bättre när dom väl släpper appen på app-store :P Då blir det lättare ;)

Dagen började med att jag gick upp vid nästan halv tio och gjorde mig i ordning och käkade frukost. Sen åkte jag till Ellen och vi gick ut en snabb vända med Pripps innan vi åkte ner till Ullared för att handla =) OCh handla det gjorde vi och dyrt blev det :( Ändå köpte jag inte allt jag ville ha, typ mattor och massa annat :P Vill verkligen komma i ordning i lägenheten innan man börjar handla en massa. Så jag ska åka ner med B sen och välja ut mattor m.m =) Vet inte ens va vi ska ha för gardiner xD Så det lär ju mamma kläcka ur sig när dom kommer på måndag ;) hahaha =D


Sen efter Gekås så åkte vi hem och jag lämnade Ellen hemma hos sig och sen åkte jag hem, packade upp alla grejerna och packade upp det sista som vi inte har packat upp, gjorde i ordning i våran Walk in closet, dammsugade. Efter det åkte jag till Bs föräldrar, hämtade lite grejer och sen åkte jag hem.

Tog upp lite mat m.m


Gjorde pizza medans B va i affären och köpte det jag såklart glömde som vanligt ;) Så nu sitter vi här i varsin soffa och kollar på Game Of Throne.. Inte direkt en serie i min smak, men va spelar det för roll, jag ska ju snart sova för jag ska ju jobba imorgon för första gången på EVIGHETER.... Börjar dock inte innan 8 så det är rätt lugnt, lär inte kunna sova så bra i natt ändå. Alltid så när man inte har jobbat på länge då blir det att man tror att man har försovit sig och att klockan har ringt men man somnar om ;)


Kommer lite bilder i morgon på vårat köksbord ;) Orkar bara inte resa mig ur soffan och hämta kameran..


Pusss & kram

Av Alexandra Ekdal - 8 mars 2012 14:10

Sitter i soffan åter igen efter lite lunch och diskat och kollar på Snövit och de 7 dvärgarna =)
Sitter även och kollar runt lite på internet efter vissa filmer knappt går att få tag i typ som Djungelboken, Askungen, Lilla Sjöjungfrun och Peter Pan. Så hittade jag en sida där dom säljer dom filmerna och jag blev ÖVER lycklig. MEN grejen är då att dom kostar lite mer än ja resten. Säg att en Disney film som precis kommit ut IGEN, kostar 169 ca. Där kostar dom mellan 550-600 kr STYCK :O fattar om det är dyrt. Men så blir jag sån, fan jag vill ha dom. Men dom är verkligen inte värda så mkt pengar. Det roliga är att dom filmerna som är jättelätta att få tag på kostar inte mer än 150 max.. Sånt stör mig såå jävla mkt..

Man skulle skita pengar då hade man mått bra ;)

 


Snövit har jag köpt på gekås, men ser ni vilka jävla priser dom har???????? jag vill verkligen ha dessa filmerna! Det är fan nästan 2000 kr för 4 filmer. Priserna kommer från www.dvd-shoppen.com Helt galet !!
Ska in och kolla tradera om dom finns där kanske ;) Hoppas på tur :D

Av Alexandra Ekdal - 8 mars 2012 11:12

Hej hopp.. Sitter här i pyjamas och fleecetröja, och snorar som fan >< Okej, kanske inte så trevligt för er att veta det , men det gör jag.. Mår bättre idag än va jag gjorde igår kväll och tur är det, för så orkar jag inte må..

Idag blir det bara slapp i soffan och massa bra filmer =) Sitter just nu och kollar på Bröderna Lejonhjärta =)  Älskar Astrid Lindgrens filmer, man tröttnar ALDRIG!


Idag ska jag endast diska och vänta på hantverkan som ska komma hit och fixa lådorna i köket och kolla på kranen i badrummet som får för sig att läcka till och från. Jälva piss, så jag vågar verkligen inte använda tvättmaskinen så vi får vattenskada i badrummet   Det vill jag verkligen INTE ha.. Nog för att det hade varit nice med ett nytt fräscht badrum, men det är väl lite för mkt begärt   


Nu ska jag kolla på filmen.
Vi hörs sen =)
Puss & Kram  

Av Alexandra Ekdal - 7 mars 2012 18:52

Helt jävla underbart att bli förkyld nu.. SUCK.. Har stekt pannkakor och bacon till middag och nu ligger jag i soffan och kollar på Alice i Underlandet, Disneys, inte den oteckande . Så mysig =) Ska göra lite fruktsallad sen innan halv åtta hos mig eller iallafall innan mästerkockar =) så ska jag göra te sen ska jag bara sitta och mysa. I morgon blir det nog bara slapp i soffan så jag orkar jobba i helgen..

Här får ni en bild från Tunisien, som jag saknar..

 


Tänk er att ligga på en varm strand och bara gassa i solen <3 Då hade jag mått bra <3

Nu ska jag kolla en stund till innan det blir fruktsallad =9

Av Alexandra Ekdal - 7 mars 2012 12:03

God förmiddag alla människor där ute i världen =) Hur mår ni? jag sitter i soffan och snorar, det är så fort jag kommer igång med att röra på mig så blir jag förkyld eller snuvig, enveten som jag är så fortsätter jag träna.. Helt sjukt . Plus att jag börjar jobba i helgen oxå.. Så snart ska jag åka bort till Ellen så ska vi ta en promenad. Så kanske det blir lunch på fiket med, äter ju lite och ofta istället för att hungra ihjäl emellan måltiden..

Vi får väl se, annars får jag äta nått när jag kommer hem.. Det ger sig.. Gubben har beställt pannkakor idag, och det tar en evighet att steka det så lär bli lite senare middag idag.


Nu ska jag ta och klä på mig ordentligt så jag inte fryser. För det blåser sjukt mkt ute..
Hörs senare =)
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards