Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 15 mars 2012

Av Alexandra Ekdal - 15 mars 2012 19:11

Åh va jag bara älskar när internet krånglar så allt försvinner. Men vi tar det igen.

Hej. Gud va töntigt det lät jaja.. haha

Igår hade jag fullt upp.. Hann / orkade inte blogga någonting.. Dagen började med att gå upp tidigt och åkte ner till Varberg på möte på Arbetsförmedlingen, men när mötet va slut så funderade Anja, en som jobbar där varför jag är där. Då hade jag inte behövt komma på det mötet bara det att min handläggare hade glömt skriva det i mejlet hon skickade där till och med rubriken hette : Ang. mötet den 14/3 10.30 sen stod det inget mer om det.. Jaja skit samma jag va där. Sen åkte jag hem till Mammi. Hämtade W hon hade ingen aning om att jag skulle komma så hon blev jätteglad =) Alltid lika kul att träffa dom små    Sen åkte vi och handlade på hajen och efter det blev det lunch i vårsolen, spagetti ochköttfärsås m. färska champinjoner *MUMS*


Efter lunchen så rensade jag och mamma i landen, samtidigt som jag och W satt och åt jordgubbar :D As gott =D

Massa bus blev det. Sen åkte jag ner till Carro och lämnade Breaking Dawn så hon kunde se den ;) Så jävla bra :D Sen åkte jag ner till garaget.. Har fått in bågen i nybygget iaf, nu ska den bara sättas fast oxå ;)

Mer om det HÄR! 

Men här får ni en bildbomb från igår :D

                                     


Och idag har Världens Bästa Kristoffer namnsdag :D Grattis älskade lilla fis   


Måste bara vara lite ego oxå. Jag tycker faktiskt att jag får riktigt bra bilder och jag ALDRIG tidigare ägt knappt använt en systemkamera och den jag har nu har jag bara haft i 3 månader =) Så och så mycket har jag inte använt den heller =) men ska öva MASSA så det blir riktigt snygga folkracebilder =) Och B ska få sig en kurs oxå ;) Kanske pappa med, om inte B är med på nån tävling, den enda jag vet att han inte kommer åka med på det är kvällstävlingen i Falköping =)


Men nu ska jag in och uppdatera Attans bloggen oxåå.. Länken ovanför (finns bara en;)
Hörs kanske sen =)
Puss & Kram   

Ovido - Quiz & Flashcards