Alexandra Ekdal

Alla inlägg under mars 2012

Av Alexandra Ekdal - 29 mars 2012 21:23

Det är en sjukt trött Alex som skriver idag.. Så äckligt jäkla trött så jag skulle behöva sova ett dygn och lite till..
Iallafall.. Va i garaget nästan hela dan igår. Först va jag nere på Dalhems och fick köpt mig en overall.. Det va på tiden. Sen åkte vi hem, jag och Wilma. Sen bytte jag om och drog till garaget. Så klöart fastnade jag med lilla Kristoffer i knät och satt och myste med honom så det blev att jag kom ut sent iallafall..


När jag väl kom ner så slipade jag rent ett bromsok och sen började jag måla. Det kändes i morse kan jag lova. FY FÖR FAN. Men men, det är väl bara att vänja sig ;) Så började måla taket, sen kom Daniel och hämtade sina bältes öglor som jag köpte till han på Dalhems, sen fortsatte jag måla.. Jaja nog om målandet.- Målade klart bilen. Sen började vi sätta ihop allt. Lite krångel här och där, tröttare blev man. Och tålamodet skönk snabbt.

Vi va väl nöjda vid kvart över 12, då startade bilen, den va färdig målad och ja som sagt, den va klar.
Lite små fixa. Ställa framvagn, lasta och så :)
Börjar bli sjukligt nervös. Så ska snart gå och lägga mig så jag får sova gott i natt! För det behövs mer än allt känner jag just nu! Om inte annat lär jag sova som en sten på lördag. Så sjukt gött =)


Idag har jag jobbat, det va dock inte lika kul, tröttare än död, påkörd fiskmås. Så ja nu vet ni kanske hur det känns.. Som sagt ska strax sova. Men först, bildbomb sen igår =)

       


Blev visst bara 4, skit samma. Tar en evighet att ladda upp =)
Nä nu ska jag vänta på min iPhone ska bli klar, tröttsamma jävla skit! Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 27 mars 2012 23:33

  Tänk va tiden går fort när man har roligt ;) helt sjukt.. Jaja, här kommer en snabb uppdatering från sängen, sjukt trött så ska snart sova. Har även uppdaterar Attans Bloggen .


Började dagen med att jobba 7-16 stod det på schemat, så klockan 16.00 så gick jag hem =) Åkte hem till mamma, bytte om, tjötade med henne lite innan jag tog volvon och åkte till Statiol och köpte sockerfri redbull ;) Dricker ju inte nått med socker i, och ni som tänker kommentera att det är mycket sämre kan ge fan i att kommentera, det är min kropp, mitt liv, tror faktiskt att vanligt socker är precis lika farligt som sötningsmedel, så tyck va ni vill =D Som sagt, min kropp - mitt liv! Det är liksom inte så att jag drick 10 om dagen utan kanske 2 har det varit än så länge sen helgen. Så det så! Ska dock inte bli en vana.. Nog om det.
Sen åkte jag ut till Anders och mötte upp han och så åkte vi och lämnade in mammas bil på service. Sen åkte vi tillbaka, grillade h-burgare, jag åt såklart utan brödet, men med ost och lite ketchup =) Hemmagjorda med =) Tack så mkt ^^,


Sen bar det av till garaget, där vi har fått i motorn, satt i stol och bälte och börjat koppla ihop den. Än är det mycket kvar att göra. Ska ut och måla i morgon, så ska vi sätta dit drivaxlarna m.m Massa grejer som ska göras, ska försöka blogga mer om det i morgon när inte klockan är 23.40 dock så brukade jag vara i garaget tills nu , fast det va innan Anders blev pappa till lilla K =) Helt sjukt..
Nä nu gäspar jag så ögonen rinner så nu ska jag ta och stänga av och sova. Kommer mer uppdateringar i morgon =)
Puss & Kram. Sov gott

Av Alexandra Ekdal - 26 mars 2012 21:40

Hej hopp. Har väl inte jätte mycket att säga, men har en hel del bilder från igår :D idag har jag jobbat HELA dagen. Va hemm för en timme sen lite drygt =) Jag har även börjat mitt nya liv idag :D Nu ska jag göra LCHF i 18 veckor för om 18 veckor vill jag bara 12 kg lättare :D Minst kanske man ska säga :D IDag har det gått bra =) Hoppas det fortsätter bara :) De två första veckorna är jobbigast.. Men det ska gå, det har jag bestämt mig för ^^, Sen att det kanske inte blir världs lätt i sommar, men jag kommer ju jobba så mkt så jag lär inte hinna äta massa glass m.m ;)
Känner att nu jävlar ska det bli ändring på torpet! Är trött på det här nu!! Så tänk INTE ens tanken att bjuda på fika, te, vatten eller loka/ramlösa går bra! Men INGA kolhydrater alls =) Så hjälp mig! Peppa mig! Va fan som helst!!


Sen kom det en annan bra nyhet idag :D Folkrace overallerna har kommit till Dalhems så jag ska dit och testa och köpa en på onsdag :D Så nu kan jag köra Laholm :D Dock är inte bilen klar, men det ska vi se till att den blir :D Med hjälp av min morbror ska det nog gå :D

Här kommer bilderna :)

             


Fått upp gardiner i alla rummen nu :D känns så sjukt bra =D och fint är det med. Så mycket mer hemtrevligt än när ingenting hänger uppe :P


Nu ska jag packa i ordning lite grejer. För jag ska till Varberg i morgon och vet inte riktigt när jag kommer hem =) Så bäst att packa lite kläder =)
Puss & Kram

Av Alexandra Ekdal - 22 mars 2012 21:12

Idag har det verkligen varit vår. Ångrade djupt att jag inte tog en promenad som jag tänkte gjort. Men va ute en pytte stund och tog lite kort. Sjukt skönt ute =) Och fina kort blev det med..
I morgon blir det jobb sen träna. Och sova tidigt för jag börjar 6 både lördag och söndag. Gött som fan att komma hem men gud va strängt att gå upp så sjukt tidigt med tanke på att B kommer ligga och sova då.. Synd om mig ;)
Här kommer bilder =)

       


Det är bannimej inte alla som har gräslök i mitten av mars ;) Kom på att jag gjorde ju en fruktsallad innan så stod solen på tyckte det såg så jäkla fint ut ^^, Ska nog hämta lite, består ju typ av ananas, apelsin och ja vad mer jag lägger i :P Typ björnbär :D Mums <3


Nu ska jag inte uppehålla er mer :) Puss & Kram och god natt <3

Av Alexandra Ekdal - 22 mars 2012 14:19

Hejsan hoppsan =) Hur är läget med er?? Här e allt bra, dagen har inte direkt varit som planerat men det blir bra ändå :D

Jag har iallafall fått tvättat, inne på 3de maskinen nu, diskat, ätit frukost, betalat räkningar. Så har jag kollat på Lilla sjöjungfrun =) Den e sååå fin <3 Älskar den :)
Igår va jag ju hemma hos mamma och fint väder va det ju så det blev en del kort.

                             

 


Lillebror <3 Riktigt nöjd med bilderna för att fortfarande vara nybörjare :D Ska börja kolla efter ett nytt objektiv som man kan med på tävlingar så man kan ta bilder på längre avstånd :) Men det får vi ta till typ sommaren =)
NU ska jag gå och hänga tvätt och göra mig i ordning för när B kommer ska vi ner till gekås. Puss & Kram för nu =)

Av Alexandra Ekdal - 21 mars 2012 10:17

Hej. Dålig uppdate men jag har inte orkat bry mig faktiskt. Haft en hel del att göra dom sista dagarna. Som sagt, upptäckte att det va jättelänge sen jag blogga, men det har inte hänt så mkt ändå.. I helgen har jag jobbat, hela helgen. I måndags va jag i Kinna med Bs mamma och kollade på tyger till mina blivande gardiner :) Hoppas det blir bra.


Igår va jag på jobbet och handlade lite sen träna jag typ 30 minuter, finns inte så mkt att göra där, men det räckte för idag sitter jag med världens träningsvärk i armarna.. Men det är det jag ska träna mest så man orkar ratta bilen ;) Det är ju snart dags liksom :P

Igår kväll va jag i garaget och grejade med bilen till Laholm, och jag bytte min första växellåda igår :D Det va inte så svårt, det hade kunnat vara svårare :P Så jag va stolt :D Wiiie :D Så nu är det bara en halv miljon grejer som ska göras.. Sen beror det ju som sagt på om overallerna kommer med eller inte.. STÖR MIG!


Just nu sitter jag och kollar på I Rymden finns inga känslor , så jävla bra :P

Hörs kanske sen.Puss & KRam

Av Alexandra Ekdal - 15 mars 2012 19:11

Åh va jag bara älskar när internet krånglar så allt försvinner. Men vi tar det igen.

Hej. Gud va töntigt det lät jaja.. haha

Igår hade jag fullt upp.. Hann / orkade inte blogga någonting.. Dagen började med att gå upp tidigt och åkte ner till Varberg på möte på Arbetsförmedlingen, men när mötet va slut så funderade Anja, en som jobbar där varför jag är där. Då hade jag inte behövt komma på det mötet bara det att min handläggare hade glömt skriva det i mejlet hon skickade där till och med rubriken hette : Ang. mötet den 14/3 10.30 sen stod det inget mer om det.. Jaja skit samma jag va där. Sen åkte jag hem till Mammi. Hämtade W hon hade ingen aning om att jag skulle komma så hon blev jätteglad =) Alltid lika kul att träffa dom små    Sen åkte vi och handlade på hajen och efter det blev det lunch i vårsolen, spagetti ochköttfärsås m. färska champinjoner *MUMS*


Efter lunchen så rensade jag och mamma i landen, samtidigt som jag och W satt och åt jordgubbar :D As gott =D

Massa bus blev det. Sen åkte jag ner till Carro och lämnade Breaking Dawn så hon kunde se den ;) Så jävla bra :D Sen åkte jag ner till garaget.. Har fått in bågen i nybygget iaf, nu ska den bara sättas fast oxå ;)

Mer om det HÄR! 

Men här får ni en bildbomb från igår :D

                                     


Och idag har Världens Bästa Kristoffer namnsdag :D Grattis älskade lilla fis   


Måste bara vara lite ego oxå. Jag tycker faktiskt att jag får riktigt bra bilder och jag ALDRIG tidigare ägt knappt använt en systemkamera och den jag har nu har jag bara haft i 3 månader =) Så och så mycket har jag inte använt den heller =) men ska öva MASSA så det blir riktigt snygga folkracebilder =) Och B ska få sig en kurs oxå ;) Kanske pappa med, om inte B är med på nån tävling, den enda jag vet att han inte kommer åka med på det är kvällstävlingen i Falköping =)


Men nu ska jag in och uppdatera Attans bloggen oxåå.. Länken ovanför (finns bara en;)
Hörs kanske sen =)
Puss & Kram   

Av Alexandra Ekdal - 13 mars 2012 16:06

I den gamla lägenheten hade jag inga problem med stekos, så när vi flyttade hit så kan jag knappt steka någonting utan att hela lägenheten är fylld med stekos. Det svider satan i ögonen och det luktar fan...


Usch, men snart är maten klar och då ska vi äta sen åka =)
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards