Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 22 mars 2012

Av Alexandra Ekdal - 22 mars 2012 21:12

Idag har det verkligen varit vår. Ångrade djupt att jag inte tog en promenad som jag tänkte gjort. Men va ute en pytte stund och tog lite kort. Sjukt skönt ute =) Och fina kort blev det med..
I morgon blir det jobb sen träna. Och sova tidigt för jag börjar 6 både lördag och söndag. Gött som fan att komma hem men gud va strängt att gå upp så sjukt tidigt med tanke på att B kommer ligga och sova då.. Synd om mig ;)
Här kommer bilder =)

       


Det är bannimej inte alla som har gräslök i mitten av mars ;) Kom på att jag gjorde ju en fruktsallad innan så stod solen på tyckte det såg så jäkla fint ut ^^, Ska nog hämta lite, består ju typ av ananas, apelsin och ja vad mer jag lägger i :P Typ björnbär :D Mums <3


Nu ska jag inte uppehålla er mer :) Puss & Kram och god natt <3

Av Alexandra Ekdal - 22 mars 2012 14:19

Hejsan hoppsan =) Hur är läget med er?? Här e allt bra, dagen har inte direkt varit som planerat men det blir bra ändå :D

Jag har iallafall fått tvättat, inne på 3de maskinen nu, diskat, ätit frukost, betalat räkningar. Så har jag kollat på Lilla sjöjungfrun =) Den e sååå fin <3 Älskar den :)
Igår va jag ju hemma hos mamma och fint väder va det ju så det blev en del kort.

                             

 


Lillebror <3 Riktigt nöjd med bilderna för att fortfarande vara nybörjare :D Ska börja kolla efter ett nytt objektiv som man kan med på tävlingar så man kan ta bilder på längre avstånd :) Men det får vi ta till typ sommaren =)
NU ska jag gå och hänga tvätt och göra mig i ordning för när B kommer ska vi ner till gekås. Puss & Kram för nu =)

Ovido - Quiz & Flashcards