Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 9 mars 2012

Av Alexandra Ekdal - 9 mars 2012 21:31

God kväll på er=) Idag har jag inte haft tid att blogga faktisk. Har inte haft igång datan på hela dagen :P Rätt gött faktiskt. Kommer bli bättre när dom väl släpper appen på app-store :P Då blir det lättare ;)

Dagen började med att jag gick upp vid nästan halv tio och gjorde mig i ordning och käkade frukost. Sen åkte jag till Ellen och vi gick ut en snabb vända med Pripps innan vi åkte ner till Ullared för att handla =) OCh handla det gjorde vi och dyrt blev det :( Ändå köpte jag inte allt jag ville ha, typ mattor och massa annat :P Vill verkligen komma i ordning i lägenheten innan man börjar handla en massa. Så jag ska åka ner med B sen och välja ut mattor m.m =) Vet inte ens va vi ska ha för gardiner xD Så det lär ju mamma kläcka ur sig när dom kommer på måndag ;) hahaha =D


Sen efter Gekås så åkte vi hem och jag lämnade Ellen hemma hos sig och sen åkte jag hem, packade upp alla grejerna och packade upp det sista som vi inte har packat upp, gjorde i ordning i våran Walk in closet, dammsugade. Efter det åkte jag till Bs föräldrar, hämtade lite grejer och sen åkte jag hem.

Tog upp lite mat m.m


Gjorde pizza medans B va i affären och köpte det jag såklart glömde som vanligt ;) Så nu sitter vi här i varsin soffa och kollar på Game Of Throne.. Inte direkt en serie i min smak, men va spelar det för roll, jag ska ju snart sova för jag ska ju jobba imorgon för första gången på EVIGHETER.... Börjar dock inte innan 8 så det är rätt lugnt, lär inte kunna sova så bra i natt ändå. Alltid så när man inte har jobbat på länge då blir det att man tror att man har försovit sig och att klockan har ringt men man somnar om ;)


Kommer lite bilder i morgon på vårat köksbord ;) Orkar bara inte resa mig ur soffan och hämta kameran..


Pusss & kram

Ovido - Quiz & Flashcards