Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 24 maj 2012

Av Alexandra Ekdal - 24 maj 2012 19:40

God kväll =) Läget? Jag mår faktiskt bra måste jag ju säga =) Trots tanden men klarar mig utan ipren nu. Tror en på jobbet skrämde den, när hon berättade om sin visdomstand ;) jaja =) Tur det iallafall..


Idag har jag suttit i solen precis HELA dagen. Eller ja nästan iallafall. Vaknade typ halv 10 och va as varm. SÅ det blev till att dra på sig bikini, sen ut och rensa i förrådet så man kunde få fram brassestolen :D och nu är den framme :D dock har jag inte varit ute jättelänge åt gången, då jag hellre vill ha en fin brun färg istället för att bränna sönder sig som jag såg att syrran hade gjort. Lite färg har man fått. Sen har jag inte såpass ro i kroppen till att bara ligga och steka helt själv.


Sen kom Fia och Jonna och hälsade på, då tog gick vi ner till affären och köpte glass sen gick vi till sjön. vi skulle badat Izzy men det va massa folk som badade så vi gick hem istället. Gjorde lite mat. Sen åkte dom till Getås.

Så nu sitter jag och kollar på The Big bang Theory, fråga mig inte varför, för jag hatar den egentligen. Men B gillar den så det finns inte så mkt att göra åt saken :P

Imorgon åker jag till Varberg och ska till en otrevlig tant på Skansliden (ja hon va fruktansvärt otrevlig i telefon iallafall) sen ska jag träffa Carro. Sen blir det väl fredagsmys med mamma. Och på lördag smäller det ;) Då blir det party och speedway :D så jävla skoj det ska bli :D Dock gillar jag inte att vi ska åka buss >< Får lite panik över det. Men det ska vi lösa på nått sätt :))

Sen på söndag blir det folkracebils mek. Så mkt som det går, kanske åka och träffa mammi en snabbig med :) 


Nu ska jag se om jag får gjort nått på W scrapbooking album ;)
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards