Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 18 maj 2012

Av Alexandra Ekdal - 18 maj 2012 21:18

God kväll på er. Haft en bra dag? Jag har varit på jobbet hela dagen. Eller nästan iallafall, började 11 och slutade halv 9 och nu väntar en hel fullspäckad ledig helg :P Ska bli så skönt.. Fick dock reda på att vi ska åka kl 8 i morgon för vi måste tydligen in på gekås i morgon = ingen sov morgon imorgon.. men men, många planer i morgon dock.


Igår va vi i garaget hela dagen. Åkte härifrån vid 9 ca. In köpte lite mat så vi kunde grilla hos min morbror, sen åkte vi ner. Vi fick färdig hjulhusen bak, toppen e på plats, lite rostlagning är klar. Dock är k´listan fortfarande 7 mil lång, men i morgon ska vi försöka beta av så mycket vi bara kan.. Vi ska helst ha försökt fått färdigt motor, el, tank och så ska vi starta upp den. Samtidigt så antar jag att sambon kommer svetsa ihop avgassystem (?) antagligen fixa det sista svets jobben. Det går inte att beskriva hur tacksam jag är att jag får all denna hjälpen alltså.. Det är helt oförklarligt. Men jag e verkligen sjukt tacksam.

Så förhoppningarna börjar gå uppåt att jag faktiskt kan köra Skene.  Men det ger sig, kan lika gärna vara så att ingenting blir klart.


Men min morbrors sambo har sagt det att han inte ger sig i första taget, och innan Laholm stod vi till kl 12 på nätterna och skruvade färdig så allt va klart så jag kunde köra! Hade jag inte haft han hade jag aldrig kört folkrace och vem vet, då kanske jag aldrig hade träffat B heller. Och då hade jag inte varit där jag är idag måste jag ju säga.. Tror jag hade varit en helt annan person om inte jag hade varit tillsammans med B..


Som jag dessutom har  varit tillsammans med i 5½ år idag :)


Just nu sitter vi och kollar på Blackthorn (tror jag den heter) som vi hyrde igår. En typ western film, inte riktigt min typ av film men det går =)
Vi hörs säkert i morgon.
Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards