Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Alexandra Ekdal - 7 maj 2012 17:16

Jag e rätt glad att min mamma ringde och väckte mig i morse för jag hade en madröm och den va helt sjuk..
Den handlade om att jag och bobby hade köpt det huset som min morbror bor i nu. Det hade vi köpt plus att vi hade en liten bebis. På kvällen hade vi varit i garaget och sen gått upp till huset.. I garaget hade vi hört massa konstiga ljud men brydde oss inte mer om det.Sen när vi kommer upp till huset och står i köket så ser vi att det står någon på trappan med en stor jävla kniv i handen, med blod på. Så jag tar den största kniven jag kan hitta utan att mördaren ska se och går till dörren och öppnar lite försiktigt. då börjar han hugga mot mig så jag sprakar upp dörren så han ramlar bakåt och ner på marken och så börjar jag hugga honom. Och ja, det såg till slut ut som en styckad gris. Sen ringde mamma och tur va väl det..

Den började ju bra iaf ;)


Nu kollar jag på Grey's och sen ska jag laga mat och plocka in disken..
Puss

 


Suddig bild men what ever!
Älskar dig mest hjärtat <3

Av Alexandra Ekdal - 7 maj 2012 15:44

Handling:

Ett dykarteam ger sig av på en expedition till en avlägsen del av regnskogen i Papua Nya Guinea. Tanken är att man ska utforska undervattensgrottor, men en tropisk storm omkullkastar planerna och en översvämning blockerar den enda vägen ut. Medan vattennivån stiger och syrenivån sjunker, kämpar dykarna för att hitta en luftficka och den okända floden som kan leda till havet och räddningen.


En helt okej film. Lite enformig, men det beror på att dom är i en grotta i princip hela filmen. Men den va helt klart sevärd =)    / 5 stjärnor =)

Av Alexandra Ekdal - 7 maj 2012 14:50

Sitter och pratar med min morbror nu om vad som är kvar på mitt nybygge och som rubriken säger så är listan lååååång! Så för den som är intresserad kan ju läsa allt som ska vara klart på helst 2½ vecka:

* Motor, byggas, läggas i och starta
* El

* Tank

* Laga rost i golvet

* Stolsfäste

* Bärarmsinfästningar

* Stol + bälte

* Måla inne och ute

* Bromsljus + fixa alla bromsarna

* Fixa hålet i cupen

* Panel med huvudstöm m.m

* Handtag, stropar.

* Rutor

* Hasplåt

* Sänka + byta dämpare

* Byta alla däck

* Huvpinnar

* Hjulhusen bak

* Fixa dragöglor


Som sagt, det är en del att göra! Så nu gäller det att ligga i!!

Puss

Av Alexandra Ekdal - 7 maj 2012 13:03

Idag är jag leedig :D så jäkla gött.. Vaknade kl 11 av att mamma ringde, men hon tyckte jag skulle sova vidare, men jag kände att nää, det va dags att vakna. sen att jag inte gick upp innan kvart över 12 , det är en annan sak ;) så jäkla gött..
Förkylningen börjar bli bättre, halsen e bra men näsan vill inte ge sig. Det suger faktiskt. Ska försöka att ge fan i nässprayet så jag kan använda det lite längre ;) så jag slipper åka till sjukhuset bara för en förkylning ;) Får ta det när jag ska sova så B kan sova ;)


Imorgon ska jag till garaget med pappa, ska få gjort en del hoppas jag. Hoppas på att den blir klar, har en annan tanke men det tänker jag inte skriva här :P Men jag hoppas.. Det är ju inte jättemkt tid kvar!


Sitter och kolla på askungen nu.. Finns inget bättre än att kolla på film när man inte mår tipp-topp!



glömde skriva det att jag har gått ner 5,3 kg sen jag började med min diet ;) och jag har fuskat mycket nu den senaste veckan :D Men iallfall. Sen maj förra året (så ca 1 år) har jag gått ner 10 kg :D HAPPY GIRL :D

Puss <3

 
Ovido - Quiz & Flashcards