Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 10 maj 2012

Av Alexandra Ekdal - 10 maj 2012 20:28

God kväll på er alla.. HÄr sitter jag med världens huvudvärk och gör ingenting. Men det är så lite jag har gjort på typ hela dagen ;)
Vaknade halv 11 och gick inte upp innan tio över 12, hur jäkla skönt är inte det?  Det är ju typ underbart om ni frågar mig. Det enda jag har gjort idag är tvättat 2 maskiner tvätt och diskat, mer har jag inte orkat, fram tills i kväll. Eller rättare sagt, eftermiddag.
För idag va vi på banken och pratade med dom ang. huslån. Men det huset vi vill ha är dyrt och vi skulle få lån på det , och kunna leva med det, men om vi skulle låst räntan och sedan att den har höjts efter 5 år så skulle vi enbart kunna jobba och sitta och stirra in i vägg. Så det blir det väl inte..

Men vi har lite andra planer, men vi får se. Inte så kul att få ett sånt besked när man har gått och hoppats men ändå vet att man inte skulle få det. Men men.. Vi får se =)

Nu sitter vi och kollar på Game of Thrones och ska snart sova faktiskt, jobb hela helgen.. Och barnkalas oxå för den delen =)

Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards