Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 16 maj 2012

Av Alexandra Ekdal - 16 maj 2012 20:22

Nästan iallafall :) Sitter och grejar med Wilmas album, håller med disney on ice, ska skriva en kort saga om snövit nu.. Hmm.. har skrivit om Törnrosa, Askungen, Skönheten och Odjuret och Aladdin. Men det är mycket kvar, och snart är det Grey's. Så det blir inte så mycket mer gjort.

det händer massor nu dom kommande dagarna. I morgon garaget och sen grillning hos morbror m. familj. Fredag jobb hela dagen. Lördag garaget. Söndag troligtvis folkrace i Asarum.. Beror på väder. Regnar det stannar jag fan hemma. Så kul är det inte :P speciellt inte när det är runt 25 mil eller va fan det va.. Då kan jag bli hemma :P

Håller på att få en visdoms tand oxå, det är inte okej. Jag kan sitta och pilla på tanden och det gör as ont :( Hela den sidan är svullen.  Usch och fy..


Nu har jag fått gnällt av mig lite med.

Sambon är i getås och kollar på Game of Thrones. för vi har inte den kanalen, så han åker dit och kollar på det. Men han kommer nog snart =) då blir det grey's :)
Puss på er <3

Av Alexandra Ekdal - 16 maj 2012 16:14

Tjenixe. =) Det va ett tag sedan jag blogga men har inte hunnit plus att jag har varit hos mamma då blir det lätt så ;)

Idag har det varit en sån dag där vuxen poängen bara ramlar in :)


Började dagen med att nästan försova mig, men ändå inte, vaknade 8.50 skulle gått upp halv 9. Men men, hoppade in i duschen och sen började jag plocka lite här hemma innan jag skulle till banken. Har man flyttat till en annan kommun, så blir det så.. Så skulle fixa lite med nytt kort m.m


Sen åkte jag handlade lite så jag kunde få i mig lite frukost. Sen hem och äta frukost, kollade klart på Top Model och sen började jag städa.

Har STOR städat hela lägenheten, dammat, dammsugat, bytt sängkläder, tvättat golvet, vikt / tvättat kläder, diskat, torkat av.
Så nu ska jag sätta mig och skriva lite till Wilmas scrapbooking album, som hon skulle fått när hon fyllde 6 men det va inte i närheten av klar och det är inte ens i närheten av klar.


Vägde mig i morse med, trodde faktiskt att jag hade gått upp men det visade sig att jag hade gått ner 0,7. Så totalt har jag gått ner 6 kg sen jag började med LCHF och det är inget jag har tänkt sluta med i första taget, vill jag äta nått så gör jag det, men just nu klarar jag inte riktigt av att sitta och äta godis, för då är jag snart tillbaka i samma dåliga mönster, så än så länge får jag hålla mig till mörk choklad =)

Puss <3

Ovido - Quiz & Flashcards