Alexandra Ekdal

Alla inlägg under juli 2013

Av Alexandra Ekdal - 16 juli 2013 12:50

Helloj! Ska snart iväg till metropolen Kinna xD nä men tanken va att jag skulle ha grejer till seaten, men fick fixat det i Varberg istället :) men ska fixa lite annat, ska dit med Bobbys mamma, å vi skulle tydligen bowla med en före detta jobbarkompis med ;) jag har inte bowlat på evigheter! Men de ska bli kul.

Satt å tänkte på en annan sak oxå, jag har haft min tatuering i 3 månader! Det är helt sjukt va tiden går.. Är lika nöjd fortfarande..

Är kanske liiiiiiite inne på att bygga på den, men samtidigt är den jävligt fin som den är ^^,
Har lite planer på en annan grej när vi åker till USA ;)) men vi får se!

Får se om Gerd har kommit. Hörs sen;)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 15 juli 2013 20:42

Nu har vi sett Hansel & Gretel. En riktigt bra film , som borde ses :) Det står att det är action, men jag skulle nog säga action-komedi ;) beror lite på vad man har för humor..
Här e handlingen:
Som barn var de nära att dödas av en häxa som de till slut lyckades förgöra. Nu, flera år senare, är Hansel och Gretel professionella häxjägare som är ute efter blod och vedergällning. Med sina vapen, sin styrka och attityd fruktar de ingen ? fram tills den dag då de ställs inför en ännu större kraftmätning.

Men se den ;)

Måste ju tillägga att han e lite halv het ;)

Av Alexandra Ekdal - 15 juli 2013 18:45

Eller?! ;) inte så, har legat i sängen och mys med hjärtat hela dan! Det finns inget bättre än att bara mysa. Å nu har vi ätit å ligger i soffan ;) helt underbart :) lär ju inte göra många mer knop idag ;)

En klänning jag köpte här om dagen :)

Av Alexandra Ekdal - 15 juli 2013 12:32

Okej helt ärligt hadenjag velat skriva god morgon ;) för jag har varit vaken lite mer än en timme :) ätit frukost och kollar nu på Grey's anatomy och ätit tacos ;) perfekta brunchen om ni frågar mig , annars är ju färska frallor och oboy och gott pålägg en ultimata frukosten :) nu har vi inga goa frallor och tacosen stodå ropa efter mig i kylskåpet..

Idag e det inget roligt väder alls, sambon är i garaget och jag vet inte vad jag ska göra idag..

Igår kväll när jag hade lite tråkigt, då satt jag och kollade lite på blocket efter hund :)) och jag hittade en jag typ blev kär i! Å vad jag bara vill ha den!

HUR söt e den inte, mitt hjärta typ smälte lite :( undra om man kan övertala sambon ;) ska vi ha hund så blir det en liten hund :) ska sätta mig å kolla lite till :)
Puss så länge :)

Yummie!

Av Alexandra Ekdal - 14 juli 2013 13:22

Solen vann över städningen ;) dock är det inte klarblå himmel men det tar nog ändå ;) å städa måste jag ändå göra sen ;)

Denna får joina mig en stund ..

Bara 100 kapitel kvar ;)

Av Alexandra Ekdal - 14 juli 2013 11:53

Nästan god morgon ;) vaknade 10.20 fördet va en jävligt irriterande fluga som höll på! Å nu sitter jag å slappar i soffan.. Denna dan kommer mest att bestå av städ å fix..
Tråkigt men det är inte super fint väder så får passa på att fixa lite inne :)

Hörs senare :) puss

Av Alexandra Ekdal - 13 juli 2013 22:06

Ligger i sängen å kollar på Cockpit, ganska rolig men inte den bästa jag har sett :) tur att den bara kostade 10kr ;)
Tanken va att jag skulle publicera ett ganska långt inlägg men smart som jag va stängde jag ner programmet utan att tänka mig för :) så jag får väl skriva om det typ imorgon. För nu orkar jag inte.
Ska typ läsa en stund innan jag somnar.. Har börjat läsa pagqninikontraktet av Lars Keppler :)

Nä hörs i morgon :) puss och kram å god natt <3

Av Alexandra Ekdal - 10 juli 2013 10:29

Hej på er :) idag känns livet lite lättare ;) haha, det är inte så farligt som det låter , tro mig. Men allting kan inte bara gå uppåt hela tiden .. Nångång måste det gå nedför oxå, tänk va lätt allting skulle vara då..

Idag är det inte vidare fint väder, men helt ärligt gör inte det någonting för jag tror inte min stackars hud hade pallat en sån dag nu, för jag "råkade" bränna mig ganska bra igår ;) så idag får huden vila lite..

Om en stund ska jag åka ner till varberg å umgås lite med familjen, lite sugen på att ev åka ner till stan, men vi får se. Sen ska jag ut till garaget å måla. Ganska slappt faktiskt, hjulhus å bagaget :) så den blir festivalfin ;) så ska jag plocka vinbär med, tror jag ;) beror helt på vädret. Har jag tur kanske jag får hjälp av min bär ätande lille kusin :))

Fna snutten :) så det blir bus å lek idag oxå :)

Näää nu blir det pannkaksfrukost ;) lyx på semestern ;)
Hörs sen :) puss

Ovido - Quiz & Flashcards