Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 17 juli 2013

Av Alexandra Ekdal - 17 juli 2013 23:38

Som vanligt är jag inte trött, och som vanligt har jag inte gjort ett skit idag! Helt ärligt nu är det fan tråkigt å gå hemma. Å Bobby e typ aldrig hemma heller, vilket får mig att hata folkrace just nu!
Det va precis det här jag INTE ville vara med om. Nu har snart 2 av 3 veckor semester gått å va har jag gjort?! INGENTING!
Imorgon ska jag ner en vända till Varberg, ska åka ner med Bs föräldrar dom ska släppa mig i stan så ska jag gå där en stund. Men det blir max 2 timmar kanske.
Sen åker vi till Motala å jag säger bara HALLELUJA! Å nästa vecka blir det liseberg, BARA jag å Bobby, kanske Marcus om han vill åka med ;) sen blir det åka ner till varberg på onsdag ev. Sen hoppas jag att jag, mamma å syrran åker till Malmö på torsdagen. Fredag spenderas med underbaraste Stoffe å lördag åker jag hem. Så nästa vecka e jag knappt hemma:) Skönt ^^,

Måste besiktiga bilen med :'( den ska in på fredag på verkstad ...

Får la försöka sova nu, detta inlägget blev ju inte direkt positivt /:

God natt!

[Bild]

Lite bilder från dagen!

Av Alexandra Ekdal - 17 juli 2013 12:35

Äckliga småkryp ÖVERALLT! Dom uppfyller ju ingen funktion över huvudtaget!!! Äckligt..

Av Alexandra Ekdal - 17 juli 2013 11:13

Hej på er :) läget idag? Här e det bra, lite halv trött. Somnade ganska sent i natt. Men nu e jag vaken å har ätit frukost och ska dra mig ut i solen :) sen vet jag inte vad som händer idag. Troligtvis ingenting /:
Men nu ska jag njuta av solen å värmen i sällskap av Joona Linna ich paganinikontraktet.

Ovido - Quiz & Flashcards