Alexandra Ekdal

Alla inlägg under maj 2011

Av Alexandra Ekdal - 12 maj 2011 21:55

Nu e jag sjukt trött..

Hållt på näst intill hel dan.. Inte ås konstigt kanske i med att jag har jobbat.. Vaknade i morse och trodde det va fredag, inte riktigt okej kan jag ju tycka.. Men det va bara te att dra sig ur sängen tidigt i morse och gör sig i ordning och sen dra till jobbet.. Det är hemskt att vakna och tro att det är fredag och inse sen att det är torsdag :(


Sen vart på jobbet hela dan idag, sjukt lite folk vare idag asså.. Men det är rätt gött ändå :P

Efter jobbet så handlade jag lite åt mammi, sen hem och fixa här hemma..


Plocka in disken, börja tvätt, skriva in mitt schema, plocka i ordning, skriva av lite recept.. Asså alla dessa recept gör mig galen.. Har 1000 miljoner recept känns det som och det blir bara mer >< Men men.. Får man för sig massa dumma ideer så får man skylla sig själv.. Synd bara att jag behöver en skrivare med typ MASSA färg.. får la se om man kan köpa en nån dag ;) Har ju några recept kvar att skriva..


Men nu ska jag snart sova.. Hoppas ni har haft en bra dag :) Så Hörs vi i morgon. och då äre helllllg :D SÅ natti natti. Sov så gott allihopa :) Puss på er :)

Av Alexandra Ekdal - 11 maj 2011 21:07

Ramlösa vattenmelon e det godaste mineralvattnet som finns. Lokas vattenmelon citron e inte alls lika god..


Så nu sitter jag och dricker ramlösa vattenmelon och äter choklad och kollar på Grey's Anatomy :)


Sen blir det sängen, för i morgon ska jag jobba :) 7-16 asssssss gött :D 7-16 på fredag med :D


Dags att dra, det är liiiite spänande på grey's nu :)

Av Alexandra Ekdal - 11 maj 2011 13:12

Sitter och kollar på When in Rome en kärlekskomedi.. Sjukt rolig är den :)

Handling:

I en av årets mest romantiska komedier, får vi möta Beth (Kristen Bell), en hårt arbetande museiintendent i New York med otur i kärlek. När hon åker till Rom för att fi ra sin systers bröllop, drabbas hon av en oväntad förälskelse som tyvärr tar slut lika fort som den börjat. Besviken plockar hon några mynt från Fontana de Amore, och råkar då väcka liv i okända krafter som får ett antal mer eller mindre knasiga män att bli kära i henne, vilket leder till en massa komiska förvecklingar.

När är en charmig reporter (Josh Duhamel) också faller för henne, tvivlar Beth på att det kan vara på riktigt. Missa inte denna stjärnspäckade och hysteriskt roliga komedi, som du kommer att vilja se om och om igen.


Den e verkligen värd att se :D
Och det är ju en snygg skådespelare med oxå :) Josh Duhamel ;)

Av Alexandra Ekdal - 11 maj 2011 11:26

Onsdag idag och jag e ledig :D
Har redan varit ute och gått med Ellen och vovvarna :) Mysigt :) snart ska jag fixa matlåda till i morgon och fredag :)

I morgon blir det nog simning med Ellen :)


Våra tvkanaler funkar inte :( har bara 1:an, 2:an, 4:an och 6:an vilket betyder att jag missade Desperate Housewives igår :'( och jag missar Grey's Anatomy idag med :( Funkar det inte ikväll så får Bobby fan ringa i morgon, annars blir jag galen

:(


Men nu ska jag sätta mig och skriva lite recept och sätta på en film..

Tjing så länge :)

Av Alexandra Ekdal - 10 maj 2011 15:00

Ja det är verkligen as gött.. Men liiiiite väl varmt, det kunde väl åtminstonde fläkta lite? men nej då.. Vindstilla och svin varmt.. Snart är det dags att hämta hem dom små pluttarna.. Sen ska vi åka och byta däck på den röda saaben :P


Sen får vi se vad som händer.. Sjukt ont i ryggen efter att ha sovit i Kevins säng.. Vaknade 07,21 av att det va sjukt ljust ute och sen kollade jag på klockan och bestämmde mig för att somna om.. Och vaknade inte innan 9,40.. Det va gött :)


Här kommer bilderna från igår :)
Några av dom iaf ;)


       

Fotograf: Caroline Sturesson

Av Alexandra Ekdal - 9 maj 2011 23:59

NU blev jag fan ännu mer irriterad >< Hade skrivit ett as långt inlägg så måste dom uppdatera sidan :O SUG!


Men iaf, tiden går såååå sjukligt fort så man hinner fan inte ens tänka ibland.. Men men det är la det livet går ut på? Eller?


Natten till idag va helt galen, trodde jag skulle dö.. Inte för att det va allvarligare än huvudvärk, men ändå.. Vaknade klockan halv 3 av att jag hade så ont i huvudet så jag mådde illa, nästan lite kräkfärdig faktiskt.. Det va sjutk hemskt, för när jag vaknade hoppades jag på att det skulle vara morgon så man kunde gå upp. Men nej då, då va klocka halv 3 och just då ville man nästan dö.. Försökte massera bort huvudvärken men det gick inte, och svettades gjorde jag.. Så kvart i 3 gick jag upp tog alvedon, gick på toa och sen gick jag och la mig.. Somnade nog inte innan klockan va 4. Sen när klockan ringde fick jag lite panik för jag ville verkligen inte gå upp.. ville sova vidare, va sjuuuukt trött.. MEn till slut va det bara till att ta sig upp ur sängen och göra sig klar inför jobbet..


Så jag är jävligt glad att jag började klockan 9 och inte 7 för det hade jag nog fan inte pallat.. Helt galet trött har jag varit hela dagen.. Men jobbet gick ganska smärtfritt ändå.. Kassan från 11-18.. Sen handlade jag lite till mammi..
Sen åkte jag hem till Varberg och där möttes man av dom små trollen. Mina små busungar :)


Så det va bara te att sätta sig i solen och götta sig ;) Fixade lite käk med va verkligen svin hungrig när jag kom hem, så det blev en ristorante pizza ;)


När mamma kom hem vid tio i 8, så åkte jag till Carro-barro.. och vi gick ut och gick i skogen :) Och tog massa kort med :)


För att vi skulle kunna gå till skogen va vi först tvugna att gå igenom deras fårhage och jag gillar typ bara hundar och katter, knappt det,  så får e inte riktigt min grej.. Så hela tiden gick jag och sa att dom skulle äta upp mig och Carro tyckte det va skit kul..

Efter det så lurar den jävlen in mig i en KOHAGE :O Och jag gillar inte får hur fan ska man då gilla kor? :O ne det gör man inte.. Dom e stor och äckliga.. Usch och fy ><

Och samma visa där:
DOM KOMMER ÄTA UPP MIG :O

Carro tycker så klart det är skit kul ;) Men nej, det tycker inte jag .. Usch och fy ><


Sen när jag väl stod framför dom där jävla korna så står jag blickstilla dom kan ju faktiskt gå till attack dom jävlarna.. Så jag vände på klacken och gick där ifrån..

Vi gick upp på berget där man ser ut över typ tofta och där Carro bor :P Och tog lite kort :)

Och sist vi gick där så va det typ massa snö och då hittade inte Carro tillbaka utan vi fick gå ner för berget och nästan slå ihjäl oss >< Men denna gången hittade vi tillbaka :) Tur det för där gick oxå massa får, fast dom va sååååå mkt räddare för mig än va jag va för dom ;) Så det va ju tur det :) Sen gick vi till en stuga och satt där med MASSA mygg >< Sen gick vi hem till Carro och drack cola och spelade 500 ;) Fick smaka på deras egna grapefrukt, FY FAN VA ÄCKLIGT det va >< Surt och beskt och smaka urk.. Men det va typ mer skal än fruktkött.. Urk...


Och nu ligger jag i sängen hos mamma fast denna gång i Kevins säng, den e liiiite bättre än Wilmas ;) Eller rättare sagt MKT bättre än Wilmas..


Detta inlägget blev nog fan längre än det andra ;) Men aja.. Nu har jag kopierat det lite titt som tätt, så det är ju tur det det..

Men här kommer lite bilder från dagens fotografering:

 Fast det verkar krångla som fan med att ladda upp bilder så det kommer la mer i morgon isf.. Men här e ett litet smakprov iaf :) 

Ne det funkar inte.. Det kommer mer senare idag, blir det ;)


Men nu ska jag sova.. är sjukt trött..
I morgon är jag ledig och då ska jag passa dom små trollen och så ska jag luncha med mammi och sen ska jag hem till min älskling i Älvsered :)

Så puss och god natt på er alla där ute i världen :)

Av Alexandra Ekdal - 8 maj 2011 19:15

Jaha ytterligare en helg har gått.. Och denna helgen har man spenderat mesta tidens på jobbet, den gula lådan i skogen >< Men men, nu e den över.. Sikket kaos det va i lördags.. Jämfört med idag, för idag har det varit sjuuuuuuukt lugnt..


Sen när jag kom hem så städade min älskling :) Duktig han e :) <3

Sen laga vi mat och då blev det : Grillraket, klyftpotatis, peppar/beasås, och jag åt tomat och löksallad :) Sjukt gott :D Så här kommer lite bilder :)
   

Min limegröna grill :D I love it :D Sjukt niiiiiice :)

men nu blir det film : TOWN med Ben Afflace eller hur fan det stavas ;)

Så dags att dra.. See ya <3

Av Alexandra Ekdal - 7 maj 2011 18:37

Ofc, jag har ju jobbat, det är klart det är fint väder då :O Jävla skiiiit.. Jag vill oxå vara ledig och gassa i soooooolen :( Inte vara instängd i den gula lådan hela dagen och va sjukt trött och ont i hela kroppen sen efter det :(

Sjukligt mkt folk har det varit på jobbet idag.. Helt sanslöst asså :S Trodde inte det skulle vara så mkt.. Men det vissade sig sen när jag kom ner till butiken att det va såååååå brutlat mkt folk, gick inte att komma fram , sen tog det 10 minuter så lugnade det ner sig REJÄLT.. Och då menar jag verkligen rejält.. Så ett tips, ÅK INTE TILL GEKÅS PÅ EN LÖRDAG. För då får ni skylla er själva.. Kan jag looooooooooooooooooooova..


Men nu e man hemma och har varit hemma i ca 2 timmar och lite till.. Så just nu väntar jag på att degen till pizzan ska bli klar och sen blir lite käk, sen ska jag duscha och sen fixa naglarna ;) Ska anstränga mig sååååååå mkt att ajg ska måla dom ;) det ni.. Det är inte ofta jag gör det ;) Haha..

Kanske kommer ett inlägg senare :)
Puss så länge <3



Ovido - Quiz & Flashcards