Alexandra Ekdal

Alla inlägg under maj 2011

Av Alexandra Ekdal - 22 maj 2011 22:04

Sjukligt trött.. Så ska kolla lite step up.. Sen ska jag soooova.. Och i morgon blir det jobb 11-20..


Bajsigt trött när man får bland dom sista kunderna.. och så krånglar hennes kort så jag va typ sist därifrån i kväll.. Bajsigt..


Ne nu ska jag kolla film. Tjing tjing på er :)

Av Alexandra Ekdal - 21 maj 2011 21:55

Sitter  och fryser som en dåre.. Snart blir det sängen.. I morgon blir det jobb..


Trött som fan efter en dag i U-hamn.. Bobby kom 2:a i B-finalen så det va la bra kört med tanke på vilken bil han hade.. men nu blir det sängen.

Så natti natti på er folket..

Av Alexandra Ekdal - 20 maj 2011 22:47

Nu ligger jag hemma hos "svärföräldrarna" i en egen säng.. Vilket aldrig har hänt förrut, förutom när jag sov här påmliven och bobby skulle upp och jobba.. Då sov jag själv.. Men har aldrig gått ich lag mig i en egen säng för att sova.. I morgon e det folkrcae som står på menyn. Ska bli så gallllllllet skoj så jag vet knappt va jag heter ;) har inte varit på folkrace sen laholm hade sin vår tävling vilket va den 2 april så 1 och en halv månad :/ liiiiite för länge kan jag ju tycka.. Fick lite smått abstinens när bobby pröva bilen... Jag vill oxå köra :( det är ju fan ett helt jävla år kvar tills dess :( lite drygt.. Så än så länge får jag nöja mig med att kolla :) men det är ju iaf bättre än ingenting.. Dagen i sig har väl inte bjudit på nått mer än att vi grillade hos stefan och sofie innan med fia och junior och gulleungen jonna :) självklart va vovven med oxå :) Det blev ett lotet blogginlägg trotts att jag e inne på mobilen trodde det skulle vara MKT segare än va det är.. Men nu ska jag sova eller iaf försöka.. Det är oxå en grej jag inte förstår, varje gång det är tävling så e man uppe as sent dagen innan och så går man upp as tidigt på tävlingsdagen , dock e man , iaf jag, så nervös så man vet oftast inte va man ska ta vägen.. De senaste tävlingarna jag har kört har jag varit så nervös så jag hade nog velat keäkas lite xD inte för att drt kanske är så intressant för er att veta men so. Sagt förstår inte varför man e upp så grymt jävla sent dagen innan tävling? E det bara jag eller e det mer folkrace folk som e så?? Ni som har en tanke eller vet varför det är så kan la slänga in en kommentar så jag får veta? Är lite nyfiken på varför det är så??Ne nu ska jag sova så man orkar upp i morgon :)Natti natti.. Sov så gott.. Pusselipuss..P.s e det mkt stav fel sä är det p.g.a att jag e inne på mobilen..Sweet dreams are made of me o:-)

Av Alexandra Ekdal - 20 maj 2011 11:25

Ajjj.. Min nacka gör AS ont, på ena sidan.. Helt sjukt. vet inte om jag har sovit på nått konstigt sätt eller va det kan vara.. Men ont som fan gör det..


Snart ska jag åka till Svenljunga och handla måste ha hem mer frukt ^^, Och affärerna här i närheten har inte så mkt att välja på och det ser inte så fräscht ut heller.. Så jag tar mig tiden att åka til Svenljunga ochhandlar där.. Det är inte bara frukt jag ska ha lite andra saker med.. Så kankse ska ta och kolla vad som ska handlas hem ;)

Hörs senare :) Puss på er :)

Av Alexandra Ekdal - 19 maj 2011 21:06

I kväll har jag varit på möte med jobbet. Det va familjejuridik, tänkte att det kunde vara bra att gå på så man har lite hum om det mesta..
Det enda som va intressant va lite om hur sambolivet är eller rättare sagt kan bli.. och hur man ska spara pengar till sina kommande barn.. det va la det enda. Egentligen.. Väldigt mkt om arv och vad som händer om man skulle dö..


Men det va väldigt mkt information. men nu e man hemma. Och sitter och kollar på Shrek =)

Sen blir väl det sängen. I morgon ska jag till nog åka och simma i Svenljunga och sen handla lite till grillningen i morgon. 

Puss på er :) 

Av Alexandra Ekdal - 19 maj 2011 15:51

Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.


Asså den e verkligen HUR bra som helst.. Det gör ont i hjärtat av att kolla på den. Man får rysningar. Den e verkligen hur bra som helst, sorlig, men lite rolig och helt underbar.. Detta är en sann historia..


Jag rekomenderar denna stark!! Se den, hyr den, köp den den e verkligen värd var enda krona..

Får verkligen rysningar i HELA kroppen..


Helt underbar..

Av Alexandra Ekdal - 19 maj 2011 14:26

Okej nu e jag heeeeeeeeeeeeeelt slut..

Har verkligen storstädat HELA lilla lägenheten..


Jag har:
Diskat, dammat, dammsugit, slängt skräp, rensat golvbrunnen i duschen (URK) Håller på att tvättar, och vattnat blommorna och mina jordgubbar. och så har jag gjort omslag till Bobbys folkracefilmer :) Och tänt doftljus så nu luktar här smultron och sommar färscht :) GOtt gott..

Och nu sitter jag och kollar på The Blinde Side, och den verkar sjukt bra än så länge vissa stunder blir man helt gråtfärdig :( Den e hemsk :/


I kväll ska jag på möte med jobbet.. och sen ska jag handla lite till helgen och sen ska jag hem och nana kudden..

Av Alexandra Ekdal - 18 maj 2011 21:00

Nu tar jag och avslutar denna slappa dagen , men lite jag allt fått gjort :) Och lite fart har det allt varit på jobbet :)

Med riskakor, pärondryck och Grey's anatomy :)


Helt underbart :)

Dagen har gått otroligt fort, i morse blev det dock lite stressigt, ville verkligen inte gå upp ur sängen.. Men sen när klockan va drygt halv 9 va jag sååå jävla tvungen att gå upp. Slänga in en maskin tvätt, in i duschen, ut ur duschen, börja fixa lunch, hacka kyckling, steka bacon, koka ägg, fixa sallad, och göra mig i ordning, dum som jag var så hade jag ju satt igång datan med så fastnade ju här..


Men nu ska jag fortsätta kolla på Grey's Anatomy =)
Så natti natti på er :)

Ovido - Quiz & Flashcards