Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 19 maj 2011

Av Alexandra Ekdal - 19 maj 2011 21:06

I kväll har jag varit på möte med jobbet. Det va familjejuridik, tänkte att det kunde vara bra att gå på så man har lite hum om det mesta..
Det enda som va intressant va lite om hur sambolivet är eller rättare sagt kan bli.. och hur man ska spara pengar till sina kommande barn.. det va la det enda. Egentligen.. Väldigt mkt om arv och vad som händer om man skulle dö..


Men det va väldigt mkt information. men nu e man hemma. Och sitter och kollar på Shrek =)

Sen blir väl det sängen. I morgon ska jag till nog åka och simma i Svenljunga och sen handla lite till grillningen i morgon. 

Puss på er :) 

Av Alexandra Ekdal - 19 maj 2011 15:51

Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.


Asså den e verkligen HUR bra som helst.. Det gör ont i hjärtat av att kolla på den. Man får rysningar. Den e verkligen hur bra som helst, sorlig, men lite rolig och helt underbar.. Detta är en sann historia..


Jag rekomenderar denna stark!! Se den, hyr den, köp den den e verkligen värd var enda krona..

Får verkligen rysningar i HELA kroppen..


Helt underbar..

Av Alexandra Ekdal - 19 maj 2011 14:26

Okej nu e jag heeeeeeeeeeeeeelt slut..

Har verkligen storstädat HELA lilla lägenheten..


Jag har:
Diskat, dammat, dammsugit, slängt skräp, rensat golvbrunnen i duschen (URK) Håller på att tvättar, och vattnat blommorna och mina jordgubbar. och så har jag gjort omslag till Bobbys folkracefilmer :) Och tänt doftljus så nu luktar här smultron och sommar färscht :) GOtt gott..

Och nu sitter jag och kollar på The Blinde Side, och den verkar sjukt bra än så länge vissa stunder blir man helt gråtfärdig :( Den e hemsk :/


I kväll ska jag på möte med jobbet.. och sen ska jag handla lite till helgen och sen ska jag hem och nana kudden..

Ovido - Quiz & Flashcards