Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Alexandra Ekdal - 9 maj 2011 23:59

NU blev jag fan ännu mer irriterad >< Hade skrivit ett as långt inlägg så måste dom uppdatera sidan :O SUG!


Men iaf, tiden går såååå sjukligt fort så man hinner fan inte ens tänka ibland.. Men men det är la det livet går ut på? Eller?


Natten till idag va helt galen, trodde jag skulle dö.. Inte för att det va allvarligare än huvudvärk, men ändå.. Vaknade klockan halv 3 av att jag hade så ont i huvudet så jag mådde illa, nästan lite kräkfärdig faktiskt.. Det va sjutk hemskt, för när jag vaknade hoppades jag på att det skulle vara morgon så man kunde gå upp. Men nej då, då va klocka halv 3 och just då ville man nästan dö.. Försökte massera bort huvudvärken men det gick inte, och svettades gjorde jag.. Så kvart i 3 gick jag upp tog alvedon, gick på toa och sen gick jag och la mig.. Somnade nog inte innan klockan va 4. Sen när klockan ringde fick jag lite panik för jag ville verkligen inte gå upp.. ville sova vidare, va sjuuuukt trött.. MEn till slut va det bara till att ta sig upp ur sängen och göra sig klar inför jobbet..


Så jag är jävligt glad att jag började klockan 9 och inte 7 för det hade jag nog fan inte pallat.. Helt galet trött har jag varit hela dagen.. Men jobbet gick ganska smärtfritt ändå.. Kassan från 11-18.. Sen handlade jag lite till mammi..
Sen åkte jag hem till Varberg och där möttes man av dom små trollen. Mina små busungar :)


Så det va bara te att sätta sig i solen och götta sig ;) Fixade lite käk med va verkligen svin hungrig när jag kom hem, så det blev en ristorante pizza ;)


När mamma kom hem vid tio i 8, så åkte jag till Carro-barro.. och vi gick ut och gick i skogen :) Och tog massa kort med :)


För att vi skulle kunna gå till skogen va vi först tvugna att gå igenom deras fårhage och jag gillar typ bara hundar och katter, knappt det,  så får e inte riktigt min grej.. Så hela tiden gick jag och sa att dom skulle äta upp mig och Carro tyckte det va skit kul..

Efter det så lurar den jävlen in mig i en KOHAGE :O Och jag gillar inte får hur fan ska man då gilla kor? :O ne det gör man inte.. Dom e stor och äckliga.. Usch och fy ><

Och samma visa där:
DOM KOMMER ÄTA UPP MIG :O

Carro tycker så klart det är skit kul ;) Men nej, det tycker inte jag .. Usch och fy ><


Sen när jag väl stod framför dom där jävla korna så står jag blickstilla dom kan ju faktiskt gå till attack dom jävlarna.. Så jag vände på klacken och gick där ifrån..

Vi gick upp på berget där man ser ut över typ tofta och där Carro bor :P Och tog lite kort :)

Och sist vi gick där så va det typ massa snö och då hittade inte Carro tillbaka utan vi fick gå ner för berget och nästan slå ihjäl oss >< Men denna gången hittade vi tillbaka :) Tur det för där gick oxå massa får, fast dom va sååååå mkt räddare för mig än va jag va för dom ;) Så det va ju tur det :) Sen gick vi till en stuga och satt där med MASSA mygg >< Sen gick vi hem till Carro och drack cola och spelade 500 ;) Fick smaka på deras egna grapefrukt, FY FAN VA ÄCKLIGT det va >< Surt och beskt och smaka urk.. Men det va typ mer skal än fruktkött.. Urk...


Och nu ligger jag i sängen hos mamma fast denna gång i Kevins säng, den e liiiite bättre än Wilmas ;) Eller rättare sagt MKT bättre än Wilmas..


Detta inlägget blev nog fan längre än det andra ;) Men aja.. Nu har jag kopierat det lite titt som tätt, så det är ju tur det det..

Men här kommer lite bilder från dagens fotografering:

 Fast det verkar krångla som fan med att ladda upp bilder så det kommer la mer i morgon isf.. Men här e ett litet smakprov iaf :) 

Ne det funkar inte.. Det kommer mer senare idag, blir det ;)


Men nu ska jag sova.. är sjukt trött..
I morgon är jag ledig och då ska jag passa dom små trollen och så ska jag luncha med mammi och sen ska jag hem till min älskling i Älvsered :)

Så puss och god natt på er alla där ute i världen :)

Ovido - Quiz & Flashcards