Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 2 maj 2011

Av Alexandra Ekdal - 2 maj 2011 22:37

Jaha då va man hemma igen.. Efter ha varit hos Fam. Sturesson och tjötat skit och kollat på film :) alltid trevligt att träffa dom :)

Och nu har man kollat på Big Brother oxå xD DOm e ju fan inte friska på en fläck.. Men att sitta instängd i ett hus i 100 dagar så ska man nog inte vara så frisk ;)


men nu blir det sängen för i morgon ska jag jobba 9-18..

Ska tydligen ligga i lilla Wilmas säng och sova, hmmmmmm undra hur det ska gå.. Hon har ju en så sjukt liten säng.. Jaja det märker vi i morgon..


Ska ändra min desing på bloggen i morgon med.. Känns inte riktigt okej att ha en svart röd blogg så här på våren..


Hörs i morgon.. Puss och kram ses på stan =)

Av Alexandra Ekdal - 2 maj 2011 19:26

Nu ska jag åka ner och posta min deklaration och lämna filmer sen drar jag till Carro och tjötar skit med henne och resten av familjen Sturesson :)


Fixat lite på bloggen nu med :) Så nu e den svart och röd istället för grön och turkos =) Får se om det kanske blir lite somrigare sen, känns väldigt dystert nu.. Men nu hinner jag inte skriva mer .. Men kommer la kanske ett inlägg senare :P Tjing på er :)

Av Alexandra Ekdal - 2 maj 2011 11:46

Vilken helg måste jag ju säga..


I fredags skulle vi ju på bio efter att jag hade jobbat.. Skulle ju kollat på "Red Riding Hood" Men den gick ju för fan inte p.g.a tekniska problem.. Och det upptäckte jag fan inte innan vi va i Varberg och satt på pizzerian :O Jävla bajs säger jag bara.. Jaja. vi får la se om vi kan gå på den en annan dag..


I lördags va det fint väder och jag hade bestämt mig för att tvätta bilen.. Och när jag kommer till Getås och hade städat bilen iaf, så säger Bobbys mamma att hon ska vänta med att tvätta sin bil tills det har fröat färdigt.. Så visade hon bordet och sa att "Detta torkade jag av igår" Och då bestämde jag mig för att inte tvätta bilen.. Så jag la mig i solen och sola och kollade på när Gerd greja i rabbaterna och sen ser jag bara att Gerd står helt stilla och och flinar så tänkte jag va fan e det nu.. Så kollade jag lite snabbt bakåt så ser jag att Bobby kommer.. Men sket i det typ.. Ja då kommer den jävlen med en vattenkanna med vatten i och häller över mig :O Dumma människa.. Så hämden e ljuv kan jag ju lova :D


Sen på kvällen så hade vi bjudit hem Bobbys föräldrar på middag.. Och då blev det potatisgratäng, gillat kött, korv, majs och lök blandning, marinerade vitlöksklyftor och sallad :) Sjuuuuuukt gott va det :D Sen åkte Gerd och hämtade Stefan och Sofie och dom små.. Så blev det kladdkaka och lite go dricka till det =) Så sjukt gott vare :D


Vid kvart i 10 gick vi och kollade på fyverkerierna, sjukt mäcktigt är det =) As fräckt.. Sen gick vi hem och kollade på Jackass 3, dom e verkligen helt sjuka ;) Sen åkte Stefan och dom hem och sen kom Gerd och hämtade Hans-Olof och sen gick jag och la mig.. Fan va trött jag va.. Men men..

Tack för en trevlig kväll =)


Igår va en slapp dag måste jag säga.. Gick upp vid 8,40 vilket är VÄDLIGT tidigt för att vara mig ;) Sen va det frukost och göra sig klar som gällde för vi skulle till Skene med bobbys föräldrar.. Först åkte vi till Visko och skulle kolla på skor men det fanns ju fan inga :( Sen åkte vi till Skene Järn, har aldrig varit där men det va sjukt stort.. Vi hittade en lite söt grill :D Och jag fick min vilja igenom så det blev en grön :D eller Limefärgad rättare sagt :D Skit söt va den :D sen är vi väl va hemma så åkte vi hem och bytta kläder så åkte vi till stefan och sofie.. och sen kom Fia dit med :) Med sötnosen Jonna :) Så tjötade vi lite och sen åkte vi hem och fixade lite mat, tacos.. Och sen blev det film hela kvällen..
Den första filmen vi såg va Carny, den handlar om:


Varje karneval behöver ett dragplåster. Nånting som verkligen drar besökare. Nu kommer den till stan, med en freakshow som får publiken att skrika av skräck. Kom och se Carny, monsterattraktionen som håller vad den lovar.

 

Men den va verkligen as tråkig, den skulle vara barnförbjuden men va fan en 14-15 åring skulle kunan se den :S Sjukt tråkig, och så klart va det jag som valde den.. MEn den låter ju sååååå mkt bättre än va den va :( Jaja..
Bobby valde den andra fimen, Triangel och dne handlar om :


Efter att ha hamnat i en våldsam storm med sin segelbåt, lyckas Jess och hennes vänner ta sig ombord på ett passerande kryssningsfartyg. Men lyckan varar inte länge. Klockorna har stannat, ingen finns vid rodret och båten tycks vara tom - men de är långt ifrån ensamma...


Den va inte heller så jävla bra.. En jävligt rörig film.. Den e väl värd att se typ 1 gång men det är ingen film jag rekomenderar att köpa måste jag ju säga..


Och idag, måndag har jag inte gjort speciellt mkt. Jag har diskat upp alla glasen från helgen och tvättat en maskin tvätt. Och snart ska jag dra mig neråt till Varberg för att passa mina små <3 :) Men först blir det till att luncha med mamma på Sibylla :)


Så nu ska jag dra mig :) Hörs kanske i kväll, ska träffa min kära vännina idag med :) Carrobarro :)

Mycket trevligt ska det bli :) Får passa på när man e nere i Varberg :)

Ovido - Quiz & Flashcards