Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2014

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2014 20:20

Nu har vi intagit ryggläge i soffan :) lillen sover, somnade utan problem . Många barn sover med snuttefilt eller godedjur, inte Stoffe han sover med bilar ;)
Nu kollar vi på nya Wolverin filmen. Får väl se om den e nått å ha, kan ju nästan säga direkt att jag inte tycker det då det inte är min typ av film ;) men men. Så blir det.

Nu säger jag god kväll! Ha det gött. Puss :)

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2014 12:24

Halullu :) läget? Jag vaknade vid 20 över 11 ;) sjukt skönt med låååång sovmorgon. Kan väl behövas så man orkar leka hela kvällen när man ska vara barnvakt :)
Så nu har jag fått i mig frukost och ska snart diska å göra mig i ordning :)

Utanför är det snöblandatregn tur e så lägger det sig inte ;) å det snöar på tvären xD

Vet inte riktigt när vi ska ner till varberg men det blir väl lite senare tror jag. Bobby kommer hem snart :)

Å vet ni vad, idag e det 20 dagar kvar tills vi åker!!! Om 3 veckor är vi där och utforskar the big city :D ni anar inte hur mycket jag längtar !!
Nu ska jag diska, bara skit på tvn så kan lika gärna diska ;)
Hörs sen , puss !

Av Alexandra Ekdal - 6 februari 2014 21:13

Vi ligger nu i sängen och kollar Vikings, måste ju säga att den e bättre än Game of Thrones för den e ju rena skiten! Men inte riktigt i min stil ändå. Håller mig till Pretty little liars, greys, desperate housewives å sånna serier e mer i min smak! På tal om serier tror ni inte att Grey's Anatomy börjar 5 mars när vi är i USA !!! Så jag missar dom 2 första avsnitten.
Får fjärska med mamma så hon spelar i dom. Hinner väl iofs inte se det innan 3 avsnittet ändå ;)

Va och simmade innan. Det va sjunt skönt. Synd att det va så mycket folk i början bara och att vissa är så oförskämda och måste ta nästan 2 banor bara för att dom ska kunna prata under tiden. När jag hade simmat typ 4 längder så hade dom simmat 2. Sjukt irriterande. Men det blev 50 längder till slut :) känner mig duktig^^,
Till middag blev det sallad och grillad kyckling.
Köpte sån sallad man kan göra direkt i butiken, å tänkte jag ska banimej pröva avokado, men asså det är ju grymt äckligt! Det va verkligen inte gott. Så nu har jag prövat en gång till. Första gången va hemma hos Carro och Fiffi, men nä usch! Jag har prövat iallafall så jag vet att det inte är gott ;)

Annars då, jo huvudet upp å fötterna ner. Imorgon e det kanske lite garage tid och barnpassning som står på schemat. Lördag garaget.

Nu ska jag se om jag orkar sätta mig in mer i denna knepiga serie ;)
Puss <3

Av Alexandra Ekdal - 6 februari 2014 12:28

Hej på er :) sitter hemma hos mamma å kollar på ronja rövardotter det är bara massa skit tv. Os har invaderat tv3 och sen e det bara massa skit..

Å jag kan inte göra nått annat för jag har inga nycklar till lägenheten. Så jag e instängd här hemma till lillan kommer hem från skolan.

Undra om man skulle ta å åka å simma ikväll. Hade varit skönt.
Imorgon ska vi ner till Varberg igen å passa Stoffe och greja med folkracebilen :)

Hörs sen :) Puss

Av Alexandra Ekdal - 5 februari 2014 20:32

Ligger i soffan och kollar på Sveriges mästerkock, mamma tyckte vi skulle kolla på det när hon kommer hem. Men orkar inte vänta :)

Det gick bra i garaget. Vi fick ur motorn med lite kraft för vissa grejer satt som fan och vissa grejer satt inte fast alls..

Så till helgen blir lägga den på sidan och svetsa massor.

När jag satt å väntade på maten på håstensgrillen så sätter sig en gubbe mitt emot mig å börjar prata massa . Länge sen jag kände mig så obekväm..

Nu sitter vi å myser i soffan å vi ska borsta Wilma "tovans" hår.

Av Alexandra Ekdal - 5 februari 2014 12:41

Hej på er :) Sitter och kollar på Masterchef USA =) Gamla avsnitt..
Jag har fått min ena orkidé att blomma om. Jag hade ju en i köket som växte som bara den. Sen kom det knoppar och så tänkte jag, äntligen slår som snart ut och jag har liksom lykats. MEN icke! Knopparna torkar och ramlar av. Jag fattar inte vad jag gjorde för fel. Samtidigt så knoppar och blommar en orkidé i vardagsrummet utan några som helst problem. Så nu tänker jag flytta alla blommor som håller på att blomma till vardagsrummet och ha dom icke blommande i köket. Köket e nog liite svalar än vad det är i vardagsrummet. Så nu kan jag bara hoppas det funkar :) Dom får vatten varje måndag och har lecakulor i botten på krukorna.

   


Detta är den som blommar utan några problem.

Detta är min nya pärla som jag ska få till att överleva :)

       

Och detta är den som vägrar blomma!!!! Som nu e flyttad till vardagsrummet=)


 

Av Alexandra Ekdal - 4 februari 2014 22:30

Vet ni vad jag precis kom på?! Idag e det exakt 1 år sen vi åkte till Egypten. En resa jag e glad att jag har gjort men ett land jag ALDRIG , vågar säga ALDRIG, kommer att åka till igen.
För det första fick vi en chock när vi kom till hotellet och vi båda nästan bad till högre makter att det inte skulle vara vårat hotell, vilket det va /:
det enda som va bra, det va rundturerna vi åkte på och Cafe del mar (tror jag det hette) en restaurang med svensk mat och svenska personal. Det va typ de enda bra. Maten sög, hotellet va allt annat än privat och ja ingenting va vidare bra!
Här e lite bilder . Har säkert visat dom innan :)

Bilderna i en väldans oordning:)
Men ändå :) nu ska jag kolla på sista avsnittet av Say Yes To The Dress, sen ska jag nana. Imorgon ska jag till garaget och vara barnvakt på kvällen :) jag å pappa ska vara väldigt effektiva med att ta ur motorn på 99:an så vi kan svetsa den i helgen.

Så god natt på er :) puss och kram å dröm sött :)

Av Alexandra Ekdal - 4 februari 2014 20:39

Nu e vi hemma. Vattenaerobic va väääldigt likt aquapowern. Så det spelar inte riktigt nån roll vilket man går på :) men fick upp flåset iallafall , det är väl trots allt de viktigaste.

När jag stod å gjorde mig i ordning va det ett gäng tanter som stod å diskuterade att man dka ju faktiskt inte tvätta håret med shampoo utan bara balsam för det hade en av dom hört på radion. Och man ska ju inte tvätta håret för ofta, det är ju sant man ska ju tvätta håret ca 2 ggr i veckan. Men jag tror inte dom riktigt förstod att det är vissa ingredienser i shampoon man ska undvika, nu vet jag inte helt hundra va det är men vet att det är nått. Å det dom diskuterade va balsammetoden.

Sen började dom prata om dieter och man ska ju inte äta någonting å bla bla bla. En av dom hade varit i usa och där citerar, "vaggar dom fram som när man lägger sig i en vattensäng" asså att jag inte knäckte mig! Det kanske e sant men den jämförelsen, asså ja..

Nu har jag gjort en fruktsallad på mango, apelsin och banan! Yummie..

Känner att jag, idag, har ätit ganska bra ändå.
Frukost/lunch bestod av ett glas yoghurt och ett knäckebröd med ägg å kaviar.

Mellis en clementin.

Middag: en skål med pasta cabonara och ramlösa till de.

Å snart lite kvällsmellis :)

Långt inlägg det blev ;) kul! Haha.
Hörs kanske sen, annars, ha en bra kväll :) puss

Ovido - Quiz & Flashcards