Alexandra Ekdal

Alla inlägg den 19 februari 2014

Av Alexandra Ekdal - 19 februari 2014 20:39

Nu är filmen slut och den va ju inte riktig så spännande som jag hade trott. Men Paul Walker gör ett sjukt bra jobb i filmen och man blir lite rörd.
Tyvärr blir filmen lite lång dragen då det skulle kunna hända rätt mycket mer egentligen..
Slutet va ju helt klart bäst. Jag tycker ju den e sevärd men B tyckte inte det..

Nolan (Paul Walker) anländer till ett sjukhus i New Orleans med sin gravida hustru Abigail, men vad som skulle bli deras lyckligaste dag vänder snart till ett inferno i fullt kaos och tragedi. Orkanen Katarina härjar i staden och sjukhuset tvingas till att evakuera. Medan Nolan vilar bredvid barnet som är respirator börjar en spännande och farlig kamp mot elavbrott, stigande flodvågor och inkräktare...

Nu kollar vi på mästerkockar och sen blir det Chicago Fire:)
Puss

Av Alexandra Ekdal - 19 februari 2014 18:27

Gash va trött jag är, och då har jag ändå inte gjort nått idag. Började ju med att försova mig.. Vakanade 8.10 å skulle vara i Överlida 8.30 Tur det bara e typ 3 km dit ;) sen åkte jag hem. Gick ner till affären å köpte frukost . Sen har jag suttit i soffan å scrapbookat med paus för å diska. Efter många om och men fick jag ihop Ws album på ett bra sätt , hoppas jag ;) inte ens i närheten av klart men har börjat iallafall :)
På köpet fick jag huvudvärk så tog 2 alvedon, plockade undan scrapbooking grejerna och sen lagade mat. Blev kyckliggryta med tomatsås, oregano och creme fraich. Gott men liiite mycket örter och tomatsmak för våran del. Men det gick å äta :)

Vi ska strax kolla på Hours och sen sveriges mästerkock och Chicago Fire , som börjar 22.30 pga av OS..

Imorgon ska jag ner till Varberg, ska till lekstugan med Kristoffer å hundra andra ungar, sen lär där väl vara 1000 andra ungar där. Sportlov å allt ju ..

Nu ska jag se om jag kan slita sambon från "the last of us" å kolla film annars börjar jag utan honom.
Puss <3

Av Alexandra Ekdal - 19 februari 2014 10:17

Hej på er :) nu e jag hemma och har fått i min frukost.. Det gick förvånansvärt bra hos tandläkaren idag. Hon va jättesnäll och förklarade så mycket bättre än vad nötterna i Varberg gjorde. Så vi pratade lite och jag hade hoppats på att hon skulle ta bort tråden på baksidan som sitter löst, men hon skulle försöka få tag på dom i Varberg först. Men ska dit på fredag igen och ta bort den, oavsett om hon har pratat med dom i varberg sen ska hon fixa en lagning som inte va så bra gjort tydligen och ta bort tandsten. Tror jag det va iallafall, och det bästa är, fri tandvård till man e 24.. Sjukt gött, då kan dom ju sätta dit en ny tråd innan dess tycker jag ;)

Nu ska jag börja på Wilmas album :) det kommer nog vara så gott som klart idag, hoppas jag :) annars har jag ju helgen på mig oxå :)
Hörs väl sen i guess :) puss <3

Osminkad men såååå snygg ;)

Ovido - Quiz & Flashcards