Alexandra Ekdal

Alla inlägg under februari 2014

Av Alexandra Ekdal - 11 februari 2014 21:41

God kväll mina kära vänner :) hur har eran dag varit? Min har varit toppen bra, spenderat med goda vänner, spa och god mat..

Började dagen med ett avsnitt Greys anatomy. Sen gjorde jag mig i ordning och åkte ner till Matilda. Hon bjöd på frukost och vi satt å tjötade skit :) sen åkte vi ner till Asia spa där vi mötte Emma, Emelie och Malin :)
Bada, basta å vila i vilorummen i ca 4 timmar vilket va sjukt skönt :) man e ju lite lagom mör nu kan jag ju säga.
När vi fick nog duscha vi å gjorde oss i ordning.
Vi hade bokat bord på Invito i Varberg men det va först halv 7 men vi va där vid 20 i 6 ungefär men fick bord ändå ;)
Började med vitlöksbröd till förrätt som va såå gott med nån slags aiolikräm å ruccola .
Till varmrätt blev det ravioli med riccota/spenat fyllning med parma skinka, ruccola och parmesan å en sås på 4 sorters ostar. Gott och sååå mäktigt.
Efterrätt blev nån glassboll med chokladsmak å hasselnötter . Galet gott..

Och nu ligger jag i sängen jämte min älskling och kollar på Vikings . Galet trött så man somnar nog gott iaf :)

Tack för idag tjejor :)
Nu säger jag god natt! <3

Av Alexandra Ekdal - 10 februari 2014 23:29

Nähä. Dags å sova.. Klockan ringer 8.45 imorgon , hur ska de gå?! Imorgon e det spa och restaurang besök med massa goa vänner som gäller :)
Har legat å kollat massa designer på hur mina naglar ska bli.. Tror jag har bestämt mig på ett ungefär ;)

Men nu ska jag sova, så puss och god natt å dröm sött <3

Btw, 17 dagar kvar!! #usa #newyork #miami #keywest ;)

Av Alexandra Ekdal - 10 februari 2014 20:23

Hej finisar :) ligger i soffan mätt å belåten, å trött.. Det blev 60 längder á 25 meter idag när jag va å simmade. Sen va jag å handlade. Å är sjukt trött nu.
Till middag idag blev det biffar, potatismos och kokta morötter :) gott..

Så nu ligger jag å kollar på "Dum & Dummare" eller Morgan och Ola-Conny.... Asså så dåliga som dom e på engelska är ju bara pinsamt.. Helt galet.. Å hur kan man tycka att Globen e mäktigare än operahuset i Sydney? Nu har jag inte varit i Australien men Globen är ju inget att komma med tycker jag.. Då tycker jag BigBen och London Eye e mööö mäktigare än globen..

Antar att alla tycker olika, men på riktigt.. Jag tycker ju London e sååå mycket finare roligare än Stockholm.. Jaja. Hoppas New York och Miami bräcker London med hästlängder ;)
Tror inte de blir svårt..

Av Alexandra Ekdal - 10 februari 2014 13:02

Tjena mittbena. Vad gör ni? Jag har råkat landa i soffan, jag som skulle städa. Men ska strax göra det. Iallafall dammsuga av och plocka undan. Orkar inte ;) sjukt tråkigt å städa, speciellt när man bara går hemma ändå. Håller på å tvätta. Så ska jag dammsuga av och sen åka å simma. Sen hem å laga mat ;)
Idag blir det köttbullar å potatismos :) så jag får väl sätta fart nu :)

Nån frivillig som kommer hit å städar? ;)
Puss.

Av Alexandra Ekdal - 9 februari 2014 18:51

Klockan är just nu 18.43 å jag sitter å gäspar för fullt! Helt sjukt trött.. Imorgon ska jag storstäda hela lägenheten och tvätta.. För på tisdag ska jag å några kompisar på spa och sen gå ut och äta :) så vill få det fint innan det :)
Håller på med det andra scrapbooking albumet just nu. Ska klippa ur all text å sen måla å limma in. Sen e det dekorationen kvar. Efter det är det klart, å då är det bara 2 kvar! Varav ett är till Wilma :) det är lättare då hennes e större än de jag gör nu. Så det är mycket klippa. Wilmas burkar jag göra på 2-3 dagar, men när det det är så här små så e det nästan dubbelt arbete.. Men det är kul . Speciellt när insperationen flödar :)

Nu : Moberg och saxen.
Puss

Av Alexandra Ekdal - 9 februari 2014 14:13

Sitter å scrapbookar och har kollat på Mastefchef australien marathon. Men nu va det slut och det är vara skit på tvn. Så nu ska jag kolla på Smurfarna 2 ;)

Av Alexandra Ekdal - 9 februari 2014 11:51

Halloj.
Vad gör ni en sånn här grå å trist dag då? Jag sitter i soffan å kollar på Masterchef. Ska gå ner till affären strax, igen.. Glömde ju köpa hälften. Sjukt trött idag efter knappt ha sovit någonting natten till igår. Men så är det alltid när jag e barnvakt till småbarn.
Så ja, fick la sovit 4-5 timmar. Men men.
sen igår va vi i garaget mellan 11-19.30 ca.. Med paus för att fika och äta.
Sen åkte vi hem , duschade och la oss i sängen och kollade på en film och somnade väldigt gott.

Idag vakande jag vid kvart i tio. Gick ner till affären och sen dess har jag suttit i soffan ;)

Men nu måste jag snart ner till affären igen.

Hörs kanske senare :) puss

Av Alexandra Ekdal - 7 februari 2014 23:48

Nu e det våran tur å sova några timmar. Lilleman drömde/vaknade till men la mig jämte honom så somnade han om efter fått gosat lite. Så nu sover både den stora och den lilla och jag tänkte göra likadant. B ska la upp i natt å hämta folket i stan om några timmar.

Så god natt å sov så gott . Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards